Autors Tēma: Māmuķu iejaukšanās  (Lasīts 28954 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Māmuķu iejaukšanās
« Atbilde #210 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:21:07 »
ineshuk, da tu ko, graut!! nene, filosofija ir gluži cita - svēts sašutums, ka tev, sivēnam, visu  tak labu tikai gribot, a tu vēl atļaujies pretī runāt!! :)
- vecāki jāklausa
- vecāki cilvēki jāciena
- kad mēs augām, mums bija/nebija
-padomi ir lai "tev vieglāk" (ta snekas, ka nav prasīti)

komplektā ar vieglāku/smagāku manipulāciju un emocionālo šantāžu - ir ļoti jāpiepūlās ne tikai prtoties, bet vēl veselo saprātu saglabàt. mīkstākam raksturam - smagi...

Atslēdzies tex

« Atbilde #211 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:25:13 »
iesaistīsies neiesaistīsies... teoretizēt ir viegli :) teorētiski viss skan viegli, a tas piļītājs tak neliksies mierā visu dzīvi - nu raksturs tāds. tā ir cīņa visas dzīves garumā, pat ja esi nolēmis no māmuķa ķetnām izrauties, un visus viņas/savus tarakānus apzinies... nu tas, protams, ar nosacījumu, ka neesi nolēmis no mammas vispār atteikties un uz citu valsti pārvākties.
"kgan kaa tajos spilgtaakajos gadiijumos var neapzinaaties- ne visai es ticu un saprotu... vnk pati sev tik svariiga, ka uz citiem uzspljaut... tie ir tik liidzekis dziivee, pat ja pashas beerni..."

Tas labs jautājums, vai labāk tāda piļītāja, kam esi tikai līdzeklis, vai nekāda...

Var i nepārcelties uz citu valsti, pietiek ar citu rajonu Rīgas ietvaros. Un dzīvesbiedrs, kas var nolikt pie vietas tādu piļītāju&izmantotāju,- debesu dāvana. Vnk zvanīt/apciemot reti, kā sāk piļīt vai izmantot, iet prom/nolikt klausuli :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #212 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:27:42 »
Oficiaalo versiju es saprotu ;)

Ne visai man pielec, kaa tie maamukji nu NeKAaDUS secinaajumus par savaam darbiibaam neizdara...

...aizvilt meitu no meitas gjimenes uz 5 dienaam ik nedeelju, jo "ja nu man paliek slikti"... bljin trauksmes pogu nopeerc vai nomierinoshas zaales iedzer, nevis meitai gjimeni chakaree...

Atslēdzies tex

« Atbilde #213 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:28:00 »
ineshuk, da tu ko, graut!! nene, filosofija ir gluži cita - svēts sašutums, ka tev, sivēnam, visu  tak labu tikai gribot, a tu vēl atļaujies pretī runāt!! :)
- vecāki jāklausa
- vecāki cilvēki jāciena

komplektā ar vieglāku/smagāku manipulāciju un emocionālo šantāžu - ir ļoti jāpiepūlās ne tikai prtoties, bet vēl veselo saprātu saglabàt. mīkstākam raksturam - smagi...

saku, ka tādiem kkādā AA līdzīgā veidojumā grupēties vajadzētu -grupveidā varētu būt vieglāk, ja pašam raksturs mīkstāks. Un kkāds grupas vadītājs vai tml. ar pieredzi, kas var smagāku māmuķkeisu "nolikt pie vietas", lai nebūtu tāda tipa dzīvesbiedrs jāievieš komplektā ar dažām citām ne pārāk labām īpašībām...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #214 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:35:02 »
tex, paldies, paldies, paši kānebūt tiekam galā... :)

un visu apzināties, saprast un izprast no mūsu puses, runāt, izrunāt un izkliegt - vēl nebūt nenozīmē, ka otra puse tā zin ņems, sapratīs un pieņems. tā ir cīņa visas dzīves garumā, ar mainīgiem panākumiem.

bet ne visi izvēlās cīnīties, pat ja apzinās.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #215 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:38:19 »
Smagaakajiem keisiem sakariiga otra puse reti draud- nu zafig normaalai sievietei vai viirietim padeformeets partneris ar traku maati bonusaa?

agraa jauniibaa veel var lielaa miila uzkrist uz suudu chupas, bet sapraatiigaakos gados... ar piemaksu nevajag...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #216 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:40:59 »
Man tuvaak zinaamie maamukjkeisi meedz uzmest luupu... nu, kaa taads piecgadnieks, kaaroto mantinju nedabuujis...

Un peec laika saak aplinkus uz vainas sajuutu straadaat...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #217 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:43:11 »
Es jau saprotu, ka tiem maamukjiem kam strjoms, kam kas... izbriina, ka dalja sabiedriibas no beerna prasa visaadu mainiishanos, saprashanu, pienjemshanu vai ko veel, a maamukjis mieriigi driikst palikt savaa mazo gadu emocionaalajaa attiistiibaa...

Atslēdzies tex

« Atbilde #218 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:45:48 »
Da Tu ko tā pieņems- tak otra puse darīs visu iespējamo, lai nepieņemtu! Pat vrb jaunu manipulēšanas veidu sacerēs, ja vecie vairs nedarbosies :D
Ilgstoši nekontaktēt un tajās pašās retajās reizēs vēl citu clv klātbūtnē, tādu kas nepieļaus, ka klaji piļī vai šantažē... vai vismaz, kuru priekšā varētu būt neērti (par savu labās cietējas statusu, protams).
Un kā atsākas vecā dziesma, tā prom, lai pati ar sevi tiek galā. Ak, var palikt slikti un tāpēc 24/7 jāvaktē? - da nu, liec tik to ķelli fiksāk nost, beigsi piļīt un pārdošu mantojumu, man viss OK, paldies  :D Tūlīt izrādīsies, ka tuvākajās desmitgadēs tas mirstamais vēl tomŗ nav paredzēts :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #219 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:46:49 »
Savukārt es brīnos par lieliskām mātes-meitas-znota attiecībām.

Kas tur ko brīnīties?! Esmu lielisks piemērs - man ir lieliska sievasmāte un viņai ir foršs znots.
Un sieva saka, ka viņai esot forša vīramāte.
Mana mamma jokojot gan ir teikusi, ka šai reizēm brīnums, ka viņai tik laba vedekla gadījusies :D Ar maniem putniem ta...:)

Atslēdzies tex

« Atbilde #220 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:48:58 »
Smagaakajiem keisiem sakariiga otra puse reti draud- nu zafig normaalai sievietei vai viirietim padeformeets partneris ar traku maati bonusaa?

agraa jauniibaa veel var lielaa miila uzkrist uz suudu chupas, bet sapraatiigaakos gados... ar piemaksu nevajag...
Kurš tad saka, ka otrai pusei (šoreiz dzīvesbiedrs/e) baigi sakarīgai jābūt? Iespējams, spēja nolikt pie vietas māmuķi ir bezmaz vienīgā labā īpašiba, savu tarakānu pilns, tikai citas sugas :D
Un droši vien tādu otru pusi neizvēlētos, ja nebūtu jātiek no māmuķa vaļā...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #221 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:53:50 »
Man tik ar viena viiriesha maati gaajis incanti... bet tas bija pamaacoshi un izgliitojoshi ;)

Citaadi es radiem parasti patiiku... (ok, tie nekad nav bijushi man "oficiaali" radi)... taa kaa man normaalas att ar otrpuses gjimeni neshkjiet kkas ir roda fantastjiki...
ar citiem joprojaam kontakts saglabaats...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #222 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:47:52 »
- vecāki jāklausa
- vecāki cilvēki jāciena

saku, ka tādiem kkādā AA līdzīgā veidojumā grupēties vajadzētu -grupveidā varētu būt vieglāk, ja pašam raksturs mīkstāks. Un kkāds grupas vadītājs vai tml. ar pieredzi, kas var smagāku māmuķkeisu "nolikt pie vietas", lai nebūtu tāda tipa dzīvesbiedrs jāievieš komplektā ar dažām citām ne pārāk labām īpašībām...
Labs! :) Varētu, piemēram, nodibināt KMPG  - Kareivīgo māmuķu pretošanās grupu vai DMIV -Despotisko māšu ierobežošanas vienību, bet mātes jau arī ilgi negaidīs un lai kļūtu vēl stiprākas, apvienosies AMSD  - Apvienotajā māmuļu spēka divīzijā  :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #223 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:54:11 »
Vsp jau jebkura grupu terapija der... tik cik liidz taadai nonaak...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #224 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:57:14 »
Nez, vai kādai forumietei ir "normāla" māte (vai vismaz pazīst tādu)?