Autors Tēma: Māmuķu iejaukšanās  (Lasīts 28808 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Re: Māmuķu iejaukšanās
« Atbilde #270 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:52:08 »

Citāts
Nu man 4 tipa vedeklas. Attiecības ļoti labas ar visām. Bet draudzenes statusā nav neviena, un arī nevēlētos - tomēr dažādas paaudzes.
Man cita situaacija. Man viirs ar visu savu gadu nastu (50 ar astiiti) dveeselee kaa jaunietis juutas. Te nav runa par atbildiibas sajuutu pret gjimeni un nopietniibu nopietnaas lietaas. Tur viss vairaak, kaa kaartiibaa viss. Bet ikdienaa mees abi varam pleesties, speeleeties kaa divi kuceeni. Un mums ir labi. Mees esam absoluuti nenopietni.
Taapeec arii savai potenciaalai vedeklai negribu raadiit nopietnu gjiimi. Ja vinja muus nesapratiis, buus vecaaka par mums.... buus gruuti.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 22. aprīlis, 18:04:22 no pitons »

Atslēdzies tex

« Atbilde #271 : 2015. gada 22. aprīlis, 18:02:02 »
tex

...piekriitu... ...tas, ko es gribeeju teikt- nav, vsm daljaa gadiijumu, tie teevi bijushi TIK slikti, kaa maamukji maalee...

...bet atstaat SAVU beernu taadaam vella maatiiteem- nu jaa, man ar to nesaprast...
Gan jau parasti vīrieši ar kkādiem saviem gļukiem. LV patriarhātā un lielākajā sieviešu skaitā vairākās paaudzēs daļa tiešām ir izlaidušies, bet ne tuvu līdz tam, kā māmuķi mālē. Jo tie var nomālēt jjebkuru jebkurā brīdī un par jebko tā, ka no zemes vairs neizlīdīs...
Bet atstāt savu bērnu kkam, no kā pats bēdz... tas ir kā pamest par ēsmu plēsējam, lai pats tiktu prom. Un ja darīšana būtu ar plēsēju, droši vien darītu tāpat - galvenais pašam izglābties, kā nekā tad varēs uztaisīt vēl kādu bērnu vai 2... nez. man šķiet, ka kkā tā varētu tēviņa domāšana virzīties, bet lai nu palabo, kas labāk zina...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #272 : 2015. gada 22. aprīlis, 18:30:03 »
Grūti pateikt, ko par to domā tēti. Mans tētis neaizlaidās, viņu palūdza aizvākties, cik sapratu/saprotu un dzirdēju. Citu bērnu viņam nebija ne pirms, ne pēc manis. Cik saprotu, es arī nebiju dižais mūža sapnis (māmulīte pacentās, jo vajadzēja kā visām...) - nešķita, ka viņu bebji sajūsmināja. Ar mani vienmēr kā ar lielu cilvēku runāja bez susuļošanās. Tētim paldies par dabu, par grāmatām, par praktiskām mākām, par to inteliģenci, cik nu man ir. Bet sajūtu/izjūtu līmenī kaut kāds tukšums pa vidu. Kā draugs, kā kolēģis. Tā laikam arī dzīvoja tālāk - kā citā darbā, bez iepriekšējiem kolēģiem.
Tagad es ar viņu varētu runāt, bet tētis nomira, kad es vēl biju "vecā".
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #273 : 2015. gada 22. aprīlis, 18:33:44 »
Arii ne galeeji marginaalaas gjimenees pie vechiem nereti noveerojas, ka shie ljoti pat ruupi tur par shiibriizha aktuaalaas gjimenes beerniem, bet galiigi izstriipojushi no apzinjas ieprieksheejos... ja vsm alimentus paarskaita bez atkaartotiem tiesas spriedumiem- jau pozitiivais iznjeemums...

Atslēdzies tex

« Atbilde #274 : 2015. gada 23. aprīlis, 10:26:16 »
Večiem nepatīk atzīt sakāvi vai neveiksmi. Iepriekšējās attiecības neizdevās, nav pat svarīgi kāpēc un kas tieši. Tā ir neizdošanās, kas mazina potenci un dižā patriarha tēlu savās acīs, ne?
Tāpēc labāk neko neatcerēties un no acīm ārā...
Ja nu taisni tiesu izpildītājs tos alimentus prasa, nu ok, ka tik vairāk netraucē...

Un jā, ja apkārt mētājas atgādinājumi no ieprieksējām, neveiksmīgām, attiecībām - tās ir neērtības....

Keiss, kur belcebulam vīrietis bija vajadzīgs tikai, lai savairotos, un viss, ir īpaši smags gadījums...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #275 : 2015. gada 23. aprīlis, 10:30:25 »
Es krietnaa daljaa gadiijumu liktu uz to, ka belcebulam veci tik apseekloshanai vajadzeeja un tad fixi sho izeeda no maajas un dziives... moris darbu padariijis, moris var iet...

Iipashi saapiigi tas izskataas "sievieshu dzimtaas"- kur paaudzees viiriesha laaga nav... un mamma var mieriigi meitai 35+ pateikt- viiru nemaz nevajag, tik beerninjsh jaapagaadaa... aaa...

Atslēdzies tex

« Atbilde #276 : 2015. gada 23. aprīlis, 10:35:46 »
Vsp man vēl viena teorija, kas protams, nav ne tuvu ne visi keisi, bet pirmkārt tādiem māmuķiem nereti arī vai nu prasības pret vīrieti ir milzīgas un var pat būt savstarpēji pretrunīgas, vai der dajebkurš un pāŗak bieži maina, vai vsp nevajag vīrieti (vnk tajos laikos, kad interneta nebija, ne visai sabiedriskai būtnei, kas neapgrozījās mākslinieku aprindās, i prātā neienāktu, ka vrb vajag sievieti vai tik tiešām nevienu nevajag - un sveiks, iekšējais konflikts!). Aber tā kā "sabiedrība prasa" (vsp jau tai pofig), tad nu ieviesa kkādu vājāku vīrišķi kam pašam kkādi tarakāni,  un bērnu, ...kā visiem... No tāda konflikta, ka nezina, ko grib, varētu nojūgties?... Tipa ka jūt, ka nav OK, bet nezina, ko darīt un ko meklēt...

Atslēdzies tex

« Atbilde #277 : 2015. gada 23. aprīlis, 10:40:38 »
Es krietnaa daljaa gadiijumu liktu uz to, ka belcebulam veci tik apseekloshanai vajadzeeja un tad fixi sho izeeda no maajas un dziives... moris darbu padariijis, moris var iet...

Iipashi saapiigi tas izskataas "sievieshu dzimtaas"- kur paaudzees viiriesha laaga nav... un mamma var mieriigi meitai 35+ pateikt- viiru nemaz nevajag, tik beerninjsh jaapagaadaa... aaa...
nu tas tagad vienkāršāk - nav nemaz jāiemitina...

Atslēdzies tex

« Atbilde #278 : 2015. gada 23. aprīlis, 10:44:56 »
piebilde pie 10:35, kāpēc nebūt ne visi keisi... jo orientēto, trans un aseksuālo esot tik līdz 10%, aber šādu māmuķu vismaz LV ir vairāk par 10%... man tā visamz 'ķiet. Kgan ja citi nav tādus redzējuši, vrb vnk ap mani tādi sapulcējušies, jo saož savas sugas tarakānus un citur nav? Tad vrb ieliktos tajos 10%?...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #279 : 2015. gada 23. aprīlis, 11:36:58 »

Kā tajā šausmenē ar Keidžu...tur vēl veci beigās dzīvu sadedzināja :cry:

Atslēdzies tex

« Atbilde #280 : 2015. gada 23. aprīlis, 13:39:48 »
Jā, man arī daži keisi tieši pēc tā izskatās. Meita turpina dzīvot ar māti, uz brīdi apprecas (samet kauliņus kopā) ar kādu vīrieti un tikko tiek pie bērna tā izšķiras... Fvz, kurš tur iniciators - to jau no malas neredz, ja dikti regulāri neskatās, bet tik un tā.

Var jau arī būt, ka vīrieC apjauš tarakānu fermas apjomu un aizbēg, bet, tad visdrīzāk būtu toa pjautis jau pirms kauliņu mešanas kopā un aizmucis jau tad...

Ja ir māmuķis komplektā , tad par to  viss te jau apspriests, bet ir kas tiešām labāk vienas tā ar nodomu...
Vai tiešam clv NEVIENU nevajag? Bet ka principā nevajag? Hmm, 1% varētu būt aseksuāls, bet pārējie %%?
Jā, neatbalstu arī to, ka ka tik kkāds bikšainis vienalga kāds...[size=78%]  nez...[/size]

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #281 : 2015. gada 23. aprīlis, 13:45:04 »

...man domaat "ar nodomu vienas" ir visai reti... ...lielaakai daljai vnk nesanaak taadu vai citu iemeslu peec...

Atslēdzies reno

« Atbilde #282 : 2015. gada 23. aprīlis, 14:15:58 »
Es te izteicos "kur jūs tādas raujat"  bet atcerējos gan vienu māmuķi. Meitai pašrocīgi un mērķtiecīgi izjauca laulību. Labi, vīrs bija sācis koķetēt pa kreisi (baumas), bet, ja māte to publiskā radu saiešanā nebūtu paziņojusi , tad viņi būtu izlīguši . Palika ar 2 sīkajiem. Tā arī visu mūžu dzīvo kopā ar vecākiem, māte bija vienmēr slimā invalīde

Atslēdzies tex

« Atbilde #283 : 2015. gada 23. aprīlis, 14:41:02 »

...man domaat "ar nodomu vienas" ir visai reti... ...lielaakai daljai vnk nesanaak taadu vai citu iemeslu peec...
nu, ja nevēlas bērnus, tad dzīvot vienai gan jau ka pat ērtāk :) ja sagribas piegulētāju, var uzaicināt ciemos :D Tad šajos laikos tik tiešām neredzu motivāciju 2 clv dzīvot kopā, ja nu vienīgi to sex gribas vismaz vairākas x dienā...  vai dzīvojamā pla'tība = ļoooti liela... Agrāk veselas saimes dzīvoja kopā, jo citādi saimniecību nevarēja apkopt... tagad vairs nav aktuāli...

Bet,ja ir bērni, tad visas tās rūpes /2 tomēr ir uz pusi mazākas. Bet, jā, vēl 1 "aprūpējamais" klāt, ja otrs arī ar tarakāniem... Tak jau bērniem kkas uzkrausies, jo vnk par daudz...

Atslēdzies tex

« Atbilde #284 : 2015. gada 23. aprīlis, 14:46:35 »
Es te izteicos "kur jūs tādas raujat"  bet atcerējos gan vienu māmuķi. Meitai pašrocīgi un mērķtiecīgi izjauca laulību. Labi, vīrs bija sācis koķetēt pa kreisi (baumas), bet, ja māte to publiskā radu saiešanā nebūtu paziņojusi , tad viņi būtu izlīguši . Palika ar 2 sīkajiem. Tā arī visu mūžu dzīvo kopā ar vecākiem, māte bija vienmēr slimā invalīde
Atkal moderno laiku jautājuma, kāpēc abi sīki palika viņia, ja vinai pat savas dzīves vietas nav? un darba arī, ja 4-5clv jāaprūpē (2bērni, pati, māte un tēvs gan jau ka arī apkalpojams un barojams patriarhs), pa kuru laiku un ar kādiem spēkiem tur strādāt?
Tas vīrs tak uz ielas nepalika?