Autors Tēma: Ko nevajadzētu ēst?  (Lasīts 11220 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Ko nevajadzētu ēst?
« Atbilde #90 : 2015. gada 23. aprīlis, 12:19:57 »
Te par gastriitiem, bet, kas ir tas atvilnis jeb atviljnja slimiiba. Vai no taa nevar tikt pavisam valjaa? Manam teetim shitaa lieta ir. Vinjam it kaa esot dedzinaashanas sajuuta, aarsts tikai zaales izraksta, esot jaadzer, kad dedzina. Nu vinjsh taa arii dara, bet pavisam valjaa jau taa nevar tikt. Varbuut te liidz kaut kaada dieeta.
Man pirms gadiem 5 kādu gadu bija, pēc tam pārgāja, zāles dzerot, nekādas diētas netika nozīmētas, vnk nedrīkst pārēsties. Un gulta jānostellē tā, ka galvagalis jāpaceļ augstāk par kājgali (ne tikai galva, bet lai viss ķernenis sanāk ieslīpi). Es galvgalī pabāzu zem gultas kājām 2 ļoti biezas grāmatas. ;d
Bet kad ARSā biju uz diagnostiku,- dakteris tā arī pateica, ka man esot no tiem,kas pāriešot (kā nu kuram tas kuņģis tur slēdzas vai neslēdzas). Bet esot arī daudz tādu, kam tas reflukss uz mūžu, tā ka bez diagnostikas to iepriekš nevar zināt.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #91 : 2015. gada 23. aprīlis, 18:48:29 »
Tad varbuut teevs jaaizsuuta uz kaartiigu diagnosticeeshanu, citaadi gjimenes aarsts tik izraksta kaut kaadas zaales un viss. Pie kaada aarsta jaagriezhas, gastroendokrinologs vai kas tamliidziigs?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #92 : 2015. gada 23. aprīlis, 18:59:09 »
Man domaat uz kobru arii gjimenes aarsts var nosuutiit

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #93 : 2015. gada 23. aprīlis, 23:00:53 »
Nē, tā nebija nekāda kobra ! Kobra man arī ir bijusi, bet ši bija citāda diagnostika (bet neatceros nosaukumu). Bija jāguļ pēc kārtas uz abiem sāniem, arī uz vēdera un muguras un jādzer tāda kā krīta putriņa un uz kaut kāda ekrāna viņš pētīja, kā tas šķidrums iekšpusē pārvietojas un kas tur slēdzas vai neslēdzas. Nekas nebija jārij, cik atceros, ar kkādu zondveidīgu cauruli pa ārpusi vēderam un kuņģim braukāja. Vismaz toreiz tas ARSa dakteris-diagnostiķis teica, ka reti kur ir pieejams tāds aparāts, kā ir tagad -nezinu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #94 : 2015. gada 24. aprīlis, 09:36:14 »
Skan kaa rentgenoskopija.

Bet to sleegshanos/nesleegshanos, ok, ne tik funkcionaalaa rezhiimaa, arii kobraa redz...