Autors Tēma: Viss par un ap: Nākošais prezis. Nu labi - prezidents.  (Lasīts 7137 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Nākošais prezis. Nu labi - prezidents.
« Atbilde #30 : 2015. gada 20. aprīlis, 17:58:08 »
Pirmais atjaunotās valsts prezidents Guntis Ulmanis vispār bijis PSKP biedrs (lai pārbaudītu vai pareizi atceros -apskatījos tikko Vikipēdijā-no 1965.līdz pat 1989.gadam!!), bet neviens par to nezkāpēc nebļaustījās, kad kļuva prezidents.
  Vislabāk es gribētu Bondaru no patreizējiem ZINĀMAJIEM kandidātiem, bet viņu ne tik neievēlēs.
Par Vairu runājot, nu lai cik viņa nebūtu bijusi laba kā prezidente, bet vai tiešām valstī trūkst citu gudru, spējīgu un ar neaptraipītu biogrāfiju cilvēku, ka mums būtu jāvelk atpakaļ cilvēks gndr vai piespiedu kārtā, turklāt ļoti solīdā vecumā, delikāti izsakoties.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #31 : 2015. gada 20. aprīlis, 18:14:39 »
Vai ta Kalniete nebij tā, kas aizlidoja uz Maskavu, lai arī zināja, ka netiks ielaista RU teritorijā? Marketinga dievieti mums par prezidenti?
Un, ka viņa lidoja uz Maskavu?? Viņa lidoja uz Ņemcova bērēm ! Neticu,ka tas ir mārketinga triks, - tik sekla viņa nav.
Un no kurienes viņa "sarkana" kā Tex rakstīja, arī nezinu, ne viņa komuniste bijusi, nekā tamlīdzīga un piedzimusi vispār Sibīrijā izsūtīto ģimenē.
Bet kāda jēga par to strīdēties, ja tāpat viņu ieiebalsos.
P.s. šoreiz man būtiski iebildumi pret tēmas nosakumu. Valsts prezidentu vajadzētu cienīt vispirms jau kā amatu, pat ja netiek runāts par konkrētām personālijām, tāpēc vārds "prezis" man šķiet nepiedienīgs un galēji cinisks, - vismaz no inteliģentu cilvēku mutes, ja Mao sevi par tādu uzskata.

Vai man dieniņ!
Tu tērētu naudu un brauktu, ja zinātu, ka lidostā pagriezīs apakaļ?
P.s. "...nepiedienīgs un galēji cinisks". Tēmas nosaukums? ŠAUSMAS.
Vispār ciniski ir, piemēram, smieties bērēs, vai kaut kur aizbraukt par svešu naudu un tad ziņot - ups, es tik pa lidostu pastaigājos.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #32 : 2015. gada 20. aprīlis, 18:36:25 »
Mao, es tak netaisos "ar putām uz lūpām" Tev pierādīt, ka tas ir ciniski. Katrs rīkojas un runā atbilstoši savai iekšējai ētikai un iekšējai kultūrai. Dažreiz tomēr labāk pafiltrēt savus izteikumus, nekā piekasīties kādam (-ai) par gļukiem pareizrakstībā, jo vairāk, ka ne jau mēs tik te visi "vārāmies savā sulā", bet kā jebkuru sociālo vietni, arī šo lasa daudzi.

Atslēdzies tex

« Atbilde #33 : 2015. gada 20. aprīlis, 18:52:06 »
šie kandidāti netiks ievēlēti. Neviens. Cerams. Nesaprotu to virtuālo ažiotāžu ap kkādu el. balsošanu par neīstajiem kandidātiem ,ko neviens neņems vērā. Bet, ja vajag, izķidāt var...
Par Kalnietes ne-sarkanumu... ja nemaldos, tad ar visu savu sibīrijas izsūtīšanas pagātni ārlietu ministrijā un vsp ministrijās ka tik nebija no padlaikiem, vai kkur bija iekļuvusi tikai ar sievietes cienīgām metodēm... ari tagad droši var bārstīt nacionālus un kareivīgus tekstus. Ja man būtu vīrs ar mājiņu Šveicē, kur patverties, ja te reāli sū** sāksies, es ne tādus vien pateiktu :)

Kūtris - komunistu draza... un vecs un nereprezentabls arī. Un kkur dzirdēts, ka, atšķirībā no Rinkēviča, šantažējams...

VVF - nevēlas kandidēt, kgan būtu labākā no šīs listes. IMO, tik tie'šam bija laba, bet tagad derētu viņas jaunāka versija ...

Bondars - nekas vairāk kā misenes vīrs ancukos un neadekvāti labos amatos (kkam kko pareizi ir nobučojis, to nevar noliegt, ja tur ticis) , arī izskats nu jau pabalējis... neprognozējams, pilnīgi iespējams, ka tikpat ru vergs kā kūtris

Levits - pārāk labi saprotas ar visām partijām un tomēr iedzimtā nacionalitāte vnk liks domāt par sevi... Ja tik viltīgs vīriņš valsts labā darbotos, nebūtu slikti, bet kāds viņam no tā būtu labums ;)

Par ZZS atkritumiem vsp nav jēgas klavieri klabināt. Rāviņš, die's pas'....vai tad ar aplamajām medībām viņam vēl nav gana....

Rudā lapsa nebūt nebūtu tas ļaunākais, bet ŠO šajā situācijā viņai neizdosies izkārtot ar visu savu meistarību :D  Galu galā viņu kā spīkeri nenovērtēja masas un pārmeta uzpūtību un pompozitāti, bet tik augstos amatos, IMO, tas nav slikti. Spīkeres pienākumus veica ļoti labi, nekur nav izblamējusies vai apkaunojusi valsti. Un IRL izskatās tiešām lepni un cēli - galvas tiesu virs bērziņa izstrādājuma zzs šausmām un bondariem un kūtriem būtu noteikti. Reprezentabla. Dumja arī nav nu nemaz.

Kas vēl varētu būt? Kkāds Kažociņ Kariņtips, rietumos audzis, tikai atšķirībā no šiem nesasējies ar partijām. BET ņemot vērā zzs zelta akciju, visticamāk ievēlēs kkādu prokrievisku drazu.
Tā ka VVF tik tiešām var nākties kandidēt 3.x :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #34 : 2015. gada 20. aprīlis, 18:59:21 »
Es jau tik par termina "cinisms" neadekvātu pielietošanu. Neko citu. Jā, par iekšējo kultūru un ētiku nestrīdēšos.
Bat par - "gļuki pareizrakstībā" gan atļaušos piekasīties. Kas tā par netēmu tēmā? Neko nesapratu.

P.s. tas tak labi, ka lasa daudzi, va ne? Jeb es atkal neko nesaprotu? Ja es prezidentu vairāk sliecos saukt par prezidentu, lai arī bieži tauta to labāk sauc par prezi, es jau tēmas nosaukumā pateicu. Ne jau visiem viss ir jāsaprot.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #35 : 2015. gada 20. aprīlis, 19:07:39 »
Par prezidentu teemu runaajot - kaa shodien atceros sarunu ar manu krustmaati - teeva maasu (nu jau abi taj saulee).  Vinja bija taada riktiiga Kurzemes zemniece - ar abaam kaajaam zemee ieaugusi. Reiz aizbraucu ciemos - visa taada riidzeniece. A shii man kaa ar aamuru pa pieri - Kas jums tur notiek! Mums te visiem taa Vaira taa nepatiik!!! Laikam iistie latvieshi sajuta caur visiem skaistajiem vaardiem falshu...
 Par jauno prezidentu domu nav..

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #36 : 2015. gada 20. aprīlis, 19:36:24 »
Es jau tik par termina "cinisms" neadekvātu pielietošanu. Neko citu. Jā, par iekšējo kultūru un ētiku nestrīdēšos.
Bat par - "gļuki pareizrakstībā" gan atļaušos piekasīties. Kas tā par netēmu tēmā? Neko nesapratu.

P.s. tas tak labi, ka lasa daudzi, va ne? Jeb es atkal neko nesaprotu? Ja es prezidentu vairāk sliecos saukt par prezidentu, lai arī bieži tauta to labāk sauc par prezi, es jau tēmas nosaukumā pateicu. Ne jau visiem viss ir jāsaprot.
Protams, ka labi -lai tik lasa! Bet es par to, ka jāfiltrē tomēr, ko saka un tēmu virsraksti jo īpaši krīt acīs, pat ja netiek lasīts tālāk. Es pati arī varu nereti runāt žargonā, utml., tāpat kā dievinu humoru (man tikai padod iemeslu pasmieties!), bet ir tomēr kaut kādas robežas, kuras nepārkāpju. Un šo robežu labākais cenzors ir nevis Global Moderator, bet iekšējā ētika. ;) ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #37 : 2015. gada 20. aprīlis, 19:45:14 »
Tieši tā! Nepārkāp savas robežas un es nepārkāpšu savējās.

Atslēdzies tex

« Atbilde #38 : 2015. gada 20. aprīlis, 19:46:38 »
Vsp samērā sakarīgs salikums būtu ASV republikāņu prezidents un ~jaunāka VVF versija... T.i. kāds rietumos augušais vai vismaz īsi pēc psrs sabrukuma Džordžtaunā Vašingtonā pastudējušais ex komparitjas vai tml. aktīvists ;) Jo citādi clv, kam nav bijusi saskare ar ru, un kam ir 40+, atrast nereāli :(
Kā Gribauskaite, Osis un vēl daži, ko amīši 90to sākumā tajā jezuītu augstskolā fiksi "pārmācīja" no komunisma...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #39 : 2015. gada 20. aprīlis, 19:47:46 »
Par prezidentiem man diezgan viebalga, bet Kūtris man jaunībā kopmītnēs lika rakstīt paskaidrojumu par pīpēšanu gaiteņa nišā, ne gaiteņa galā, viņš bija piekasīgs kopmītņu vecākais un jau tad baigi pareizs.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #40 : 2015. gada 20. aprīlis, 19:50:08 »
Par prezidentiem man diezgan viebalga, bet Kūtris man jaunībā kopmītnēs lika rakstīt paskaidrojumu par pīpēšanu gaiteņa nišā, ne gaiteņa galā, viņš bija piekasīgs kopmītņu vecākais un jau tad baigi pareizs.
značit Tu viņam nepatiki.

Atslēdzies tex

« Atbilde #41 : 2015. gada 20. aprīlis, 19:55:51 »
značit Tu viņam nepatiki.
vai ne :D :D :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #42 : 2015. gada 20. aprīlis, 20:00:29 »
tajā vecumā tak citās kategorijās nedomā. Ja nu vienīgi - tālejoši plāni, kas diemžēl nerealizējās. Vispirms paskaidrojumiņš, tad meitene nāk lūgties, tad..

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #43 : 2015. gada 20. aprīlis, 20:55:43 »
Lūdzos jau ar.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #44 : 2015. gada 20. aprīlis, 21:11:02 »
Lūdzos jau ar.

Nu, tad jau stāsti, kāda šim ir tā orientācija? :rofl: