Autors Tēma: Viss par un ap: Nākošais prezis. Nu labi - prezidents.  (Lasīts 7198 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Nākošais prezis. Nu labi - prezidents.
« Atbilde #60 : 2015. gada 21. aprīlis, 22:21:02 »
Šovakar pa LTV raidījumā 1:1 būšot intervija ar 1-no prezidenta kandidātiem Mārci Auziņu. Nu neatstāj man viņš atbilstošu iespaidu. ;)
PSRS laikos drīkstēja braukt uz rietumiem. tas par saistību ar komunistiem arī visu pasaka. Nav slikts clv, bet nav reprezentabls. Tad pat rudā lapsa būtu kudī pārāka...
Man domāt, ne šāds, ne tāds. Prezidentam vajag mugurkaulu -nepietiek ar to, ka labs cilvēks. Starp citu, no šī aspekta raugoties (par mugurkaulu), šaubos arī, vai Pabrikam "pietiktu pulvera', kaut arī rūdīts politiķis.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 22. aprīlis, 18:19:14 no Pluto »

Atslēdzies j

« Atbilde #61 : 2015. gada 21. aprīlis, 23:50:05 »
Šodienas dienā bija raksts, kur minēti vēl daži, kuru kandidatūras tauta iesūtījusi uz tad mana balss.lv
Man patika Baiba Rubesa- dāma ar stāju, runasspējām un lielā biznesa krampi. Plus valodas.
Ko teiksiet?

Atslēdzies imho

« Atbilde #62 : 2015. gada 22. aprīlis, 00:22:42 »
Šodienas dienā bija raksts, kur minēti vēl daži, kuru kandidatūras tauta iesūtījusi uz tad mana balss.lv
Man patika Baiba Rubesa- dāma ar stāju, runasspējām un lielā biznesa krampi. Plus valodas.
Ko teiksiet?

biznesmenji un banksteri prezidentos diezko smalki nav.

kas vainas juristam? valodas, staaja un neatkariiba traucee?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #63 : 2015. gada 22. aprīlis, 00:29:54 »
Ko teiksiet?

No manas kolokoļņas ar sklerozes piesitienu - neko īpaši sliktu neatceros. Vai nu labi norakts vai klusu sastrādāts, jo neviens tīrs un balts Latvijā tālu netiek. Kaut kas savulaik uzvēdīja, jo atceros, ka tika pārreģistrēts "Domeniks" par "Domenikss" vai otrādi, Statoil arī nav žēlsirdīgo samariešu biedrība, bet, salīdzinot ar konkurentiem, nekas īpaši smirdīgs neuzpeld. Toties ir mēle mutē un smadzenes. Par mugurkaulu - nezinu. Jācer, ka ir iekrājusi gana, lai netaisītu valsts mēroga ziepes.

IMHO Levits varētu būt OK. Nezinu tikai, kuriem sileskāpējiem, pardon, kurai partijai mīļš.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies j

« Atbilde #64 : 2015. gada 22. aprīlis, 00:51:06 »
Visi oficiāli piesauktie man šķiet ne īpaši reprezantīvi, bet mūsu prezidenta amats ir tīri reprezentatīvs. Un komunicēt jāmāk, jo viņš/-a tiek klāt pie tiem dižajiem un tie neviens nav labie, tie visi ir lieli maitas un ar viņiem jāspēj runāt

Atslēdzies reno

« Atbilde #65 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:21:06 »
tad jau Bondars vai Pabriks

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #66 : 2015. gada 22. aprīlis, 12:45:34 »
Ko teiksiet?

No manas kolokoļņas ar sklerozes piesitienu - neko īpaši sliktu neatceros. Vai nu labi norakts vai klusu sastrādāts, jo neviens tīrs un balts Latvijā tālu netiek. Kaut kas savulaik uzvēdīja, jo atceros, ka tika pārreģistrēts "Domeniks" par "Domenikss" vai otrādi, Statoil arī nav žēlsirdīgo samariešu biedrība, bet, salīdzinot ar konkurentiem, nekas īpaši smirdīgs neuzpeld. Toties ir mēle mutē un smadzenes. Par mugurkaulu - nezinu. Jācer, ka ir iekrājusi gana, lai netaisītu valsts mēroga ziepes.

IMHO Levits varētu būt OK. Nezinu tikai, kuriem sileskāpējiem, pardon, kurai partijai mīļš.
Nu ja nu kādam ir mugurkauls, tad Rubesai uz galvošanu. Laba kandidatūra. N-tās reizes labāka par nekādo Levitu, par kuru, izņemot viņa sausos biogrāfiskos datus, neviens neko nezin. Un mani uzjautrina, ka cilvēku, kurš ne reizi nav pats izteicis vēlēšanos kandidēt, nu jau vismaz gadus padsmit katrreiz kādi mēģina bīdīt.
Gadu gaitā man tikai man nostiprinājies secinājums, ka sākot no reāliem LV prezidentiem (-ēm), beidzot kandidatūrām, sievietes ieņem KVALITATĪVU pārsvaru.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #67 : 2015. gada 22. aprīlis, 12:49:51 »
kaada buutu veiksmiigam biznesa cilvim motivaacija liist politikaa, ja nav intereses sev shtelles sabiidiit? Tiiraa alga- smiekliiga... ja nu ostu valdi vai ko iedod liidz...
a auraa caurumus grauziis nelabveelji ka vai nu...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #68 : 2015. gada 22. aprīlis, 12:50:46 »
Ja sieviete ir kaut kur tikusi, tad viņa ir kvalitatīvāka par tajā pašā punktā esošu vīrieti. Jo lai kaut kur tiktu, sievietei šķēršļu un sprunguļu riteņos vienmēr ir vairāk.
Ja vien neskaita "nevienam nevajadzīgas" un neprestižas vietas govīm pie astes un bērniem pie pakaļas, kur ceļazīmes met pakaļ.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #69 : 2015. gada 22. aprīlis, 12:51:47 »
Gan jau ka pēdējā brīdī uzpeldēs kāda persona, kura nav bijusi pat pieminēta prezidenta amata sakarā.
Tas tad arī būs nākamais prezi...dents.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #70 : 2015. gada 28. aprīlis, 12:27:12 »
Nu, re, Ameriks ir izteicies, ka viņam patiktu gan Rāviņš, gan Sesks. Kurs gan būtu šaubījies! :rofl:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #71 : 2015. gada 28. aprīlis, 15:55:03 »
Raavinjsh :rat:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #72 : 2015. gada 28. aprīlis, 19:35:17 »
dzeltena mašīna  :rat:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #73 : 2015. gada 28. aprīlis, 19:37:21 »
Dzeltena mašīna  :rat: :rat: :rat:

Tūlīt būs piepes. Par netēmu tēmā...
Tūlīt, tūlīt...
Nu?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #74 : 2015. gada 28. aprīlis, 19:38:26 »
Emīlija un Habibi uzglūn no stūra.