Autors Tēma: mana Viskija dilemma  (Lasīts 5445 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: mana Viskija dilemma
« Atbilde #15 : 2015. gada 21. aprīlis, 12:36:04 »
Kolu pieliet skočam ir noziegums. Gāžiet to kolu pie tiem Whiskey, kas nāk no cita kontinenta, kur kola ir kulta dzēriens, nevis pie īsta Whisky no Skotijas.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #16 : 2015. gada 21. aprīlis, 12:38:31 »
Kolu vispār nevajag. Ne pie viskija, ne arī kur citur.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #17 : 2015. gada 21. aprīlis, 12:40:59 »
Vajag. Ierūsējušas skrūves atskrūvējot. Vai visu dienu pa bāni kapājot, kad sāk nākt miegs.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2015. gada 21. aprīlis, 12:55:39 »
Viskijs garšo tiem,kas savu dzeršanu nav jaunībā sākuši ar kaimiņa kandžu. Ja esi, tad zini - tie garšo vienādi.Pretīgi.Ieteikt nevaru, ja par tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 21. aprīlis, 13:01:44 »
Nē, ir garšīgāki, mazāk garšīgi. Kolēģis te vienbrīd mēdza ieliet (kamē rpudele nebija tukša) vienu, kas pēc maiga maiga konjaka garšoja, tāds "sieviešu" dzēriens. Aizmirsu nosaukumu, bet jebkurā gadījumā cena laikam bik vairāk kā 10x pārsniedza tēmas pieteikumā uzrādīto limitu. to vismaz toč atceros :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #20 : 2015. gada 21. aprīlis, 13:06:35 »
Viskijs garšo tiem,kas savu dzeršanu nav jaunībā sākuši ar kaimiņa kandžu. Ja esi, tad zini - tie garšo vienādi.Pretīgi.Ieteikt nevaru, ja par tēmu.

Esmu dzēris kandžu un arī labu kandžu. Tā negaršo tāpat kā viskijs. ja kas.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #21 : 2015. gada 21. aprīlis, 13:55:04 »
Skotu MacCallan ir pārbaudīts un ļoooti labs

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #22 : 2015. gada 21. aprīlis, 14:00:17 »
Nu mans  tēvs par kandžveidīgiem uzskata arī konjakus un brendijus - viņaprāt, aroms līdzīgs, bet viņam vispār stiprais alkohols nav cieņā, kas var šķist diezgan neierasti, ņemot vērā, ka viņš no Latgales. ;)

Manas garšas kārpiņas viskijā saskata līdzību ar ābolu sulu :D , tāpēc šķaidīšanai tā patīk vislabāk.
Radās doma - varbūt ir kokteiļi, kuros ar viskiju jauc sidru?

P.S. Balantainu minēju.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies hm@

« Atbilde #23 : 2015. gada 21. aprīlis, 14:43:36 »
fui, zaimošana, ar kolu šķaidīt:)  tādu īsti labu viskiju pat ar ledu īsti negribas atšķaidīt. Tas taču tāds silts dzēriens.

Neesmu kandžu dzērusi, bet ar šņabi viskijam garša nav līdzīga, to zinu skaidri.

Nomade - tas Maccallan ir no lētās cenu grupas?

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #24 : 2015. gada 21. aprīlis, 15:35:48 »
Ja par kandzhu runaajam, tad tai ir neapshaubaama liidziiba ar itaalju Grappa (te es par labu kandzhu runaaju).
No viskijveidiigajiem man laikam patiik Dzhimis Bimis (tas gan burbons).
Veel es te nesen pagarshoju  drinku ar nosaukumu "Western Comfort". Man patikaas - it kaa viskija baazes garsha, bet peec garshas vieglaaks (kaut graadi nebija maz), saldeni skaabens. Ne daudz - dzershanai domaats, bet drusku iemalkot - labs

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2015. gada 21. aprīlis, 15:40:39 »
Leetais gals- jamesons, grants

Bey vsp McCalans, Chivas, Glenfidich, Laproag vai kaa tur rakstaas...

Man biezajai drushkai viirs maita... shim kruts viskija skapis, maitaa manu finansu kriizi ieeedinot ar garshiigaam lietaam :(

Pyrat rum- baldjeju, ar apelsiina notiiti...

daddy

• Viesi
« Atbilde #26 : 2015. gada 21. aprīlis, 15:49:18 »
man no amerikāņiem-burboniem savulaik bezmaz alerģija bija izveidojusies un ilgus gadus domāju, ka viskijs nav mans dzēriens, nācās dzert konjaku un rumu :)
... bet tad nejauši iesākās Jamesons, Tullamors, Balantains un... izrādījās, ka viskijs ir ļoti OK dzēriens :) 
uz cenu arī neiespringstu - kurš veikalā ir ar atlaidi, to arī ņemu, kāpēc maksāt dārgāk, ja nejūt atšķirību? :)  ja ar saprātu lieto, tad ļaunas sekas nav novērotas  :)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #27 : 2015. gada 21. aprīlis, 15:54:14 »
Nomade - tas Maccallan ir no lētās cenu grupas?
Nē, nepavisam nav lēts. Bet, tā kā viskijus jau malko pamazām un ar čupu ledus, vajadzētu pietikt diezgan ilgam laikam :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #28 : 2015. gada 21. aprīlis, 16:11:35 »
tu mani nomulsināji, pasakot maccallanu ne kā atkāpi, bet kā atbildi uz jautājumu :)   

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #29 : 2015. gada 21. aprīlis, 17:57:31 »
Nu, ja dzert viskiju, tad labu (ne pa 15 eur).... viņš ir pelnījis tavu sajūsmu un apbrīnu, bet tu esi pelnījusi izbaudīt labu garšas buķeti, ne bremžeļļu