Autors Tēma: ģimenes ārsts  (Lasīts 1677 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

ģimenes ārsts
« : 2015. gada 21. aprīlis, 14:46:39 »
Esmu tikusi beidzot pie normaala gjimaarsta, kaada laime... Holteru- luudzu... vb arii eho pie reizes? pulmonologu un spirograafiju? Analiizhu chupu...

Nekaadas piiksteeshanas par inspekcijaam, kuras draazh par katru lieku slim lapas dienu un citi sviesti...

Vieniigais miinuss- "gan jau kko atradiisim"... atvadiijos ar vaardiem- labaak jau neatrodam gan ;)

Un pat recepti medikamentam (par smiekliigu cenu)- ar atlaidi... nekad man tas ar atlaidi nav dots...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 06. augusts, 14:32:30 no Spārka »

Atslēdzies Afrora

Re: gjimaarsts
« Atbilde #1 : 2015. gada 21. aprīlis, 15:59:00 »
es domāju ka tu vislaik sevi pati dakterē  :blushing:
nu varbūt zobu gluži nerauj, vai aklo zarnu negriez, bet .... analīzes un zāles sev izraksti pēc vajadzības
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Mango

« Atbilde #2 : 2015. gada 21. aprīlis, 16:55:04 »
Kādas 3 reizes lasīju, par kādu mārtiņu ir runa...
Tad par ginekologu. Bet kāds sakars tam ar pulmonologu.
Nu, pēc 10. reizes iebraucu., ka tas laikam ir ģimenes ārsts. Bet kkā man arī likās, vai ta ārstiem tas nav vienkāršāk?

daddy

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 21. aprīlis, 17:04:27 »
padzīvo ar viņu 2 gadus un tad runā... manējā jaunā arī sākumā likās tāda saprātīga, iejūtīga... manu sāpi uzklausa un arī spiedienu pamēra...
vēlāk izrādījās, ka viņa tik to spiedienu vien mācēja mērīt un ar pretspiediena tabletēm uzmākties... BRRR

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #4 : 2015. gada 21. aprīlis, 17:45:09 »
padzīvo ar viņu 2 gadus un tad runā... manējā jaunā arī sākumā likās tāda saprātīga, iejūtīga... manu sāpi uzklausa un arī spiedienu pamēra...
vēlāk izrādījās, ka viņa tik to spiedienu vien mācēja mērīt un ar pretspiediena tabletēm uzmākties... BRRR
Akurāt kā man kādreiz viena gados veca terapeite Arsā - es pie viņas aizgāju tikai tāpēc, ka viņai vienīgai rindas nebija, bet man toreiz vajadzēja pāris medikamentus izrakstīt, bet pat tad viņa man vienreiz pajautāja, vai es neatceros kā tas medikaments pareizi rakstījās un lai uzrakstu viņai priekšā uz lapiņas. ;d  Bet 1.apmeklējuma reizē tā lielījās ar savu gadiem ilgo pieredzi, zināšanām un tik laipna bija, "ka bail"... ;) Tiesa, laipna arī vēlāk viņa bija, bet tas tad arī viss.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 21. aprīlis, 17:47:39 »
Man ir ģeniāla ģā. Vienmēr forša, vienmēr ātri tiek galā, izmeklējumi uz vietas v c 4, bez rindas gandrīz...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2015. gada 21. aprīlis, 17:50:14 »
patiesībā par ģā var spriest tikai tad, ja kaut kas galīgi šķērsām sametas (tfu, tfu, tfu).

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2015. gada 21. aprīlis, 18:53:02 »
Nus, nosuutiijumus bezmaksas izmekleejumiem sev nevar pats izrakstiit :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2015. gada 21. aprīlis, 19:07:01 »
Es miera veejos prasu pacientiem uzraadiis zaalju kaarbinjas- ne varu, ne taisos ikkatru pieejamo preparaatu ar taa simc nosaukumiem atcereeties... ok ja saka starptautisko nosaukumu, bet katras firmas generic nosaukumus- uvoljtje...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #9 : 2015. gada 21. aprīlis, 19:45:07 »
Nu bet man vairāki terapeiti un ģimenes ārsti mūžā bijuši, bet no visiem tikai tā 70 ar asti gadīgā terapeite lika rakstīt zāļu nosaukumus.
(Ineshuk - nekā personīga)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #10 : 2015. gada 21. aprīlis, 21:04:28 »
Man ta kas... savu arsenaalu es paarzinu... visu farmakopeju i ne grasos iekalt...

Savs terapeits cita shtelle- tak jau zin, ko meedz noziimeet...

daddy

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 22. aprīlis, 09:52:20 »
bet piekrīti, ka ir "modernās" zāles, tās, ko nozīmē "parasti"? negribu nevienu apvainot nemākulībā vai par korumpētībā, bet reizēm tā šķiet... :) kad bērni bija mazi, tāds bija biseptols, tagad amoksiklāvs... a ja trāpies uz dakteri ar homeopātiku novirzi - vispār vāks :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:09:01 »
Biseptols ir joprojaam ;)

Laiki mainaas, vadliinijas arii... es, piem, zinu, ka mani baushlaki ar citu grupu aarsteejas (just pieredze), bet jaa- gjimaarsts kaa pirmo dotu amoksiciliinu vai amoksiklaavu...p