Autors Tēma: Ko darīt lai vakarā neapēstu par daudz  (Lasīts 2628 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Ko darīt lai vakarā neapēstu par daudz
« Atbilde #15 : 2015. gada 22. aprīlis, 12:37:17 »
Nu lab, ne jau gastriits... bet aabolus, burkaanus uc briinumus mans rumpis tukshaa duushaa njesapront... izraisa tik apetiiti un viss...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #16 : 2015. gada 22. aprīlis, 13:43:58 »
Man grūti klājas. Pa dienu viss normāli: nelielas porcijas, pa starpu neknakstos. Cenšos neēst daudz un pēc 18-iem arī nē, bet apetīte vakarā, kā zvēram. Apēdu savu porciju, bet bads un domas par ēdienu moka nost. 50% gadījumu nenoturos.  Ja paēdu tā, lai puncis pilns, svars nāk klāt.
Domas par ēdienu moka nost ne tikai dēļ bada, bet arī tādēļ, ka jo vairāk mēs sev kko aizliedzam, jo vairāk to gribas (š.gad. - ēdienu). Tā ka darbojas arī psiholoģiskais faktors.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 22. aprīlis, 13:46:06 »
Domas par ēdienu moka nost ne tikai dēļ bada, bet arī tādēļ, ka jo vairāk mēs sev kko aizliedzam, jo vairāk to gribas (š.gad. - ēdienu). Tā ka darbojas arī psiholoģiskais faktors.
Jāaudzina raksturs. Un bez zināmas devas mazohisma neiztikt.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2015. gada 22. aprīlis, 19:17:45 »
man liekas, ka ir tā, kā te jau teica - jaēd normāli pa dienu, tad vakarā negribas. Man pa dienu ir 3 sabalansētas normālas ēdienreizes un vakarā es neēdu, jo nevaru iedomāties saēsties un aiziet gulēt. Kaut ko jau reizēm paķeru aiz ieraduma no vīra šķīvja, kad viņš ēd, bet tie jau sīkumi.Man ir draudzene, kas uz nakti paēd, šausmas, es nomirtu, ja paēstu un ietu gulēt! Kā kuram.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 22. aprīlis, 20:04:08 »
Ir cilvēki, kas nespēj neēduši aiziet gulēt :)

daddy

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 23. aprīlis, 15:25:25 »
...toties, ja nepārēdās, tad ir varens sex vakarā! :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #21 : 2015. gada 23. aprīlis, 18:58:32 »
A peec seksa veel kaartiigi jaapaeed, jo apetiite uzradusies.