Autors Tēma: Zvani uz radio ēteru  (Lasīts 1078 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Zvani uz radio ēteru
« : 2015. gada 23. aprīlis, 09:26:52 »
Sēžot auto, sērfoju pa radio stacijām.
Latvijas Radio 2.
Tur kkāda raidījuma daļa, kur cilvēki zvana, lai pastāstītu kāds laiks, ko redz pa logu, cik rāda termometrs :)
Un tur tādu zvanītāju čupām. Nu ok, vientuļi cilvēki, kuri dzīvo dziļos laukos un grib jebkādu komunikāciju. Bet tur fonā dzirdama kompānija. Viens pat stāstìja, ka svinot jubileju!
Kur fiška ?

Cita veida stulbums ir tv balsošana. It īpaši, ja atbilžu varianti ir jā, nē, neinteresē.
Zvanīt, maksāt, lai pateiktu, ka man pofig ?! :)

Atslēdzies reno

Re: Zvani uz radio ēteru
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. aprīlis, 10:03:43 »
Ja nu man cits radio gadās, ne r3, tad pie šīm perekļičkām momentā pārslēdzu.

Bet būtībā  visādu feisbuku tviteru un taml. priekštecis -gribu, lai par mani uzzin pasaule -kaut vai paziņojot, ka Mazpisānos spīd saule

Atslēdzies Betons

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. aprīlis, 16:15:13 »
zvans ar ziņojumu par laikapstākļiem rada iluzoru sajūtu, ka esi kādam noderīgs, vajadzīgs

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #3 : 2015. gada 23. aprīlis, 16:31:58 »
Ja godiigi - man shie zvani skjiet krietni interesantaaki, kaa posti fb, instagram u.t.t par teemu - tikko paaeedu, gaaziites izgaaja...

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #4 : 2015. gada 23. aprīlis, 16:32:32 »
Radio 2 neciešu kopš tā laika, kad man bija kolēģe, intrigante un blefotāja, kura aizvien to klausījās. Bet vispār raidījumi ar "tiešo ēteru" man patīk. Arī no vadītāja tas prasa lielāku elastīgumu, un reizēm klausītāji interesantas lietas pasaka.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2015. gada 23. aprīlis, 22:26:53 »
Cita veida stulbums ir tv balsošana. It īpaši, ja atbilžu varianti ir jā, nē, neinteresē.
Zvanīt, maksāt, lai pateiktu, ka man pofig ?! :)
Hmm, māmuķu tēma... vairāki kadri ik pa brīdim ienāk un ieraksta,ka viņiem pofig :D OK, jāmaksā par to nav, bet... varētu tak ignorēt, ja tēma tiešām neinteresē :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. aprīlis, 08:51:46 »
Tex, kāpēc nesauc mani vārdā? Paskaidrošu, kā notiek pofiga paziņošanas process.
Ienāku forumā
Paskatos aktīvās tēmas, ieraugu to starpā arī par māmuķiem.
Kad esmu izlasījis citas tēmas, ieeju māmuķos.
Lasu, lasu, lasu, lasu, piegriežās, nedz ideju, nedz jēgu nespēju uzķert.
Ierakstu (tēlaini), ka man pofig, jo tāpat neko nesaprotu.
Saņemu, protams, nosodījumu.

Vinovat, no ņeizpravļusj.

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2015. gada 24. aprīlis, 09:26:37 »
Beton, Tu nebiji vienīgais, bija vēl Nāra un vēl kāds... visus meklēt un uzskaitīt, atvainojiet nepūlēšos...

OK, 1x var ietiet, saprast, ka netēma, OK, pat ierakstīt, ka pofig. Bet kāda jēga tur iet vēlreiz, to toč nesaprotu. Kāds nosodījums? Neizpratne, kā TV balsojumā, kur clv nobalso, ka viņiem pofig. A kurš tad lika skatīties raidījumu, kura tēma pofig? OK, dažas min, kamēr izsecina, ka neinteresē -vrb tomēr ieinteresēs... Nē? Pārslēdz kanālu...