Autors Tēma: Un tomēr - kur čurā mazi ķengurēni?...  (Lasīts 2165 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Un tomēr - kur čurā mazi ķengurēni?...
« : 2015. gada 23. aprīlis, 13:00:51 »
"Ķengura mazulis somu nepamet pirmos 9 mēnešus, tad pamazām sāk apgūt ārpasauli."
Piedzimst sīciņi, neko nevaroši, aizlien līdz mammas somai, ierīkojas tur, 9 mēnešus zīž pienu un...? Nu, jā - kur to pretējo procesu? Turpat uz vietas? Vai nečurā vispār?
Interesanta tomēr tā dzīvā daba...

Es visu atceros, Ričard...

Re: Un tomēr - kur čurā mazi ķengurēni?...
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. aprīlis, 13:10:48 »
Joeys (tā sauc ķenguru mazuļus) urinate and defecate in the mother's pouch. The lining of the pouch absorbs some of the mess, but occasionally the mother will need to clean it out, which she does by inserting her long snout into the pouch and using her tongue to remove the contents. A young joey will remain attached to a nipple while the mother does this, but any older ones will be temporarily kicked out.
[/size]skat. [/color][/size]http://www.livescience.com/27400-kangaroos.html[/color]
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. aprīlis, 13:12:10 »
Njā... Grūta dzīve - kanalizācijas nekādas, sēdi iekš sava sū...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 23. aprīlis, 13:33:31 »
Fjuuu, visa bērnība vienos sūdos...

« Atbilde #4 : 2015. gada 23. aprīlis, 13:52:02 »
Tak viņš jau pavisam sīciņš piedzimst, cik nu tāds knipucītis var izd..st :)

« Atbilde #5 : 2015. gada 23. aprīlis, 13:58:47 »
Tomēr pajautāšu - aiz kam tāda interese par ķengurbērnu fizioloģiskajiem procesiem? Gribi kādu adoptēt?  :rofl:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 23. aprīlis, 14:02:33 »
Tomēr pajautāšu - aiz kam tāda interese par ķengurbērnu fizioloģiskajiem procesiem? Gribi kādu adoptēt?  :rofl:
Filozofiskas pārdomas ceturtdienā :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2015. gada 23. aprīlis, 14:28:03 »
Neiebraucu? Par Kardašjanas dir... oi, pardon, dibenu un kurš kuru pametis interesēties būtu normāli, bet par dabu - ne?  :rat:   
Labāk paskatos, kā putni perē, nevis uz kārtējā realitātes šova kārtējiem puspirksta pierītes imbecīļiem. Vismaz kaut kas patiess.

Darīju savu darāmo, aizgāja domu ķēdīte - par to, kas jāizdara, kas jānopērk nākamajā braucienā, atcerējos vienu hohmas bildi, kur lielveikalā ratiņu vietā ķengurs ar piekrautu somu, un ienāca prātā, ka putneļi pabāž pakaļu pār ligzdas malu vai senči novāc kakuci, redzēti mērkaķēni pamperos, bet ko tas ķenguru mikrosīks var izdarīt? Līst pie malas un ķēzīt pāri? Neticams intelekts, ņemot vērā viņa attīstības pakāpi, dzimšanas brīdī...
Nu i tapa jautājums.

Un no vienkārša jautājuma jāizpūš kaut kāds sviests? Es, zin, nekaunos, ka kaut ko nezinu, bet labāk painteresējos.

[attachment deleted by admin]

« Atbilde #8 : 2015. gada 23. aprīlis, 14:34:09 »
Oi, Trix, no manas puses tas galīgi nebija uzbrauciens - vienk interesanti, kā uzpeldēja šāds jautājums, un redz, kāda tev ir bijusi interesanta asociāciju ķēde.  :big_hug: 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2015. gada 23. aprīlis, 14:45:14 »
Nebūtu piebildes par adoptēšanu, būtu normāls jautājums. :(
Labi, pīs.

daddy

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 23. aprīlis, 15:23:18 »
nja...par ķengura mammu jeu neviens neuztraucās - using her tongue to remove the contents...

lai atceros, ka gan zināma vecuma cilvēkbērnam degunu izsūkt bija vienkāršāk ar muti nevis ar klizmu. Laikam tāpēc manējiem īpaši neprasās tēva bučas :D :D 

Atslēdzies rutta

« Atbilde #11 : 2015. gada 23. aprīlis, 15:24:49 »
Nu tagad arī es zināšu, ja kāds jautās.
Bet nu žēl bēbīša  :*

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2015. gada 23. aprīlis, 16:48:52 »
Arī cilvēka bēbīši dzīvojas savos sūdos. Vismaz kādu brīdi, kamēr muterīte savāc. Tā ir sistēma. Nedomāju, ka kāds mazputnēns nopūlas, lai dabūtu savu cāļa kaku pāri ligzdas malai..

Atslēdzies Broms

« Atbilde #13 : 2015. gada 23. aprīlis, 16:55:12 »
Putni nevar gribēdami dabūt savu veikumu konkrētā vietā. Šie to procesu nekontrolējot.

Domā šie no laba prāta uz galvas dir@?!  Ne jau lai ieriebtu :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2015. gada 23. aprīlis, 17:04:29 »
Par putniem - pati esmu redzējusi, ka sīks izstiepj pakaļu gaisā, izdod "kapsulu" un lielais šo izmet pār bortu. Kapsulu, ne jau cāli, protams. :D
Neatceros, kas tie bija, tagad bildi meklēt slinkums. Vakarā paskatīšos, ja atradīšu.

Tas, ka lielie lidojot pofigā šļakā, kur pagadās, zināms fakts - viņiem nudiem zemes rāpuļu likstas ar putna pļeku spalvā ir galīgi vienaldzīgas. :D