Autors Tēma: kā precas Āzijā  (Lasīts 9831 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: kā precas Āzijā
« Atbilde #60 : 2015. gada 24. aprīlis, 16:02:32 »
Āmen!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #61 : 2015. gada 24. aprīlis, 16:03:33 »
Ar shiiberi var attaisnoties 20 gados... veelaak prasiitos nedaudz sevis izpratnes ar komplektaa...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #62 : 2015. gada 24. aprīlis, 16:05:08 »
kas tik viss neprasītos. Šīberi krīt vēl lielākā vecumā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #63 : 2015. gada 24. aprīlis, 16:07:59 »

Un tagad jautājums vīriešiem: kad viņi prec par sevi 20+ gadus jaunākas vai visādas striptīzdejotājas un eskorta meitenes, vai tas notiek aiz lētticības? Viņi tic, ka ir tām sievietēm " sirdij tuvi" , patiešām?  :) 

Es arī to labprāt pajautātu. Tik nav man neviens tāds paziņu lokā, kam varētu jautāt.

Esmu dzirdējusi viedokli, ka izbijušas prostitūtas esot labas sievas - gan vīrieti prot apmierināt visādos veidos, gan arī esot uzticīgas un ģimeniskas, jo negrib vairs atgriezties pie senās profesijas.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #64 : 2015. gada 24. aprīlis, 16:09:49 »
Kādi tik nav viedokļi. Arī krievietes esot "labas" sievas - vienmēr uzšmorē kaut ko, šņabis vienmēr ledusskapī, ir priecīgas, ka šīs ieklapē pa laikam. Mužiku ceļ debesīs.
Ko nu kurš meklē

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #65 : 2015. gada 24. aprīlis, 16:20:36 »
Kādi tik nav viedokļi. Arī krievietes esot "labas" sievas - vienmēr uzšmorē kaut ko, šņabis vienmēr ledusskapī, ir priecīgas, ka šīs ieklapē pa laikam. Mužiku ceļ debesīs.
Ko nu kurš meklē

Esmu arī dzirdējusi, ka gultā viņas ir aktīvākas un atraktīvākas nekā vietējās tautumeitas. :) Bet kas to lai zin, kā ir patiesībā - katrs cilvēks taču ir savādāks.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #66 : 2015. gada 24. aprīlis, 16:26:15 »
Hm... i kurai neteemai es piekabinaaju savu textu, ka videeji normaals krievs ir gjimeniskaaks par videeji normaalu latvieti? (kasu pauri)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #67 : 2015. gada 24. aprīlis, 16:33:37 »
Jo nabadziiba nav nejaushiiba, ja tas ir ilgterminhaa- tas nudien ir neveseliigs praata staavoklis... i et nadolgo...

Incanti, kā invalīdi var kļūt bagāti, ja vien nav ģeniālāki par ģeniālākajiem neinvalīdiem un ar izcilu biznesa ķērienu? Diez vai nu prāta stāvoklis vien visu nosaka...

Lasu un domāju pie sevis - vik ļoti sievietei laulība asociējas ar iespēju/ vēlmi kļūt materiāli nodrošinātai no ārēja ienākumu avota (vīra)
Parēķini gadus, ko sievietei ir jāvelta bērnu _pilnvērtīgai_ audzināšanai. Nogrūst bērnudārzā knapi gada vecumā, lai pelnītu sēnalas izdzīvošanai? Vai tomēr nav normāli, ka šajā vairāku gadu periodā vīrs savu tiesu ieguldīs, jo ne dzemdēt, ne ar krūti barot viņš nevar un nevarēs?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #68 : 2015. gada 24. aprīlis, 16:41:36 »
Trix

...ir, protams, atsevishkji gadiijumi, kurus aareeji faktori ietekmee... ...bet pat tad dalja kjepurosies kudi sekmiigaak kaa citi...

..par lv invaliditaatrs sisteemu vsp kluseeju- vsm 80% jaasuuta zemi rakt, nevis vaideet par mazajaam pensijaam...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #69 : 2015. gada 24. aprīlis, 16:52:49 »
Tikko druzhkas pazinja appreceeja vienu, tomeer bik pasistu, bet labi situeetu viirieti... nu ir jaabuut durakam, precoties tresho reizi pirms 40 gv, pavilkties uz babenes textiem "Tu netici, ka es Tevi i bez naudas miileetu?", kad shis ierunaajaas par lauliibu liigumu...
laikam jau duraki jaaslauc... vinja vinju deelj naudas, vinjsh vinju- jo patiik miniatuuras blondiines... pofig, ka skaidas galvaa... katrs dabuu savu...

Shitai nav skaidas galvaa, shitaa gudraaka par visaam, vienmeer buus nodroshinaata vai turiigu veci atradiis. Vinjai vajadzeetu kursus vadiit - kaa aptiit ap pirkstu turiigu veci.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #70 : 2015. gada 24. aprīlis, 17:00:00 »
Habibi

...citaa gadiijumaa es piekristu ;) ...

...bet ja babene pirms kaazaam jau 4x no maajas izmesta un nupat nedeelju peec kaazaam atkal... ...vai nu vinja fixi paliek staavoklii un nodroshinaas ar zinaamu garantu, vai- visaadi var sanaakt...

...ok, vinjas situaacijaa ar vidusskolas izgliitiibu un nestabilu situaaciju darbaa tas kaut uz briidi ir risinaajums... ...man- par velti taadu iipatni nevajag...

Atslēdzies tex

« Atbilde #71 : 2015. gada 24. aprīlis, 17:11:23 »
Turklāt, kad šis pielaulāts, stāvoklī nebūt nav jāpaliek no šī īpatņa :D ... No jebkura vizuāli attāli līdzīga derēs :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #72 : 2015. gada 24. aprīlis, 17:14:02 »
:D baigi jaapameklee, jo vienreiz jau shis shitaa piekaasts... kad pat radi saakushi noraadiit, ka berns boljno liidziigs labaakajam draugam...

Nu tak ir albatrosi vecim vienaadinj golddigeres dabuut... nu nav miljonaars..

Atslēdzies tex

« Atbilde #73 : 2015. gada 24. aprīlis, 17:29:44 »
:D baigi jaapameklee, jo vienreiz jau shis shitaa piekaasts... kad pat radi saakushi noraadiit, ka berns boljno liidziigs labaakajam draugam...

Nu tak ir albatrosi vecim vienaadinj golddigeres dabuut... nu nav miljonaars..
OMG ...

Atslēdzies tex

« Atbilde #74 : 2015. gada 24. aprīlis, 17:39:42 »
bet es tomēr nesaprotu: zafig viņš to babeni 4x ārā lidina un pēc ta mvēl prec? Tātad nepatīk viņam tomēr kkas? Pretrunas iekšējās?
Ja vnk babene apnikusi, nu nafig viņu, ko tur ķēpāties?!

Vai arī izskats viņam patīk, bet raksturs un viss pārējais nē? vai es tur kko nesapratu...