Autors Tēma: Ex Machina  (Lasīts 1003 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Ex Machina
« : 2015. gada 23. aprīlis, 22:35:38 »
Bez alko uz kino neejiet.
Un specefektu arī nav vairāk kā treilerī un noteikti van tādu, ko mājaš datora ekrānā neredzēsiet. Neiesaku iet uz kino, lai skatītos šo filmu, daudz vairā kkino iesaku Fast and Furious 7.
Skaidrā noteikti neejiet. Arī mājās paķeriet blakus dzērienu, ja esat gatavi šai filmai veltīt (gandrīz) nedalītu uzmanību.

Visa darbība gandrīz tikai sarunas. Dažas saturiski interesenatas un pāris citējamas atziņas, apmēram pāris no tām ne šīs filmas autoru... "Zinātne" aiz matiem pievilkta. Scenārijs visai paredzams, izņemot dažas nianses. Kopumā -par garu.
Robotpašķidāšanās iespaidīga - clv ar vājiem nerviem un maziem bērniem, nē (16+ reitings).

Vilšanās - parādīta sex ar robotu nebija, tikai "noprotiet paši",ka bārdainajam tipam ar aziātrobotu kkas ir. Fui!

IMO drīzāk šausmu trilleris kā zinātniskā fantastika... kurš kuru... visi katrs par sevi...

Atslēdzies Narcise

Re: Ex Machina
« Atbilde #1 : 2015. gada 24. aprīlis, 00:18:25 »
Bez alko uz kino neejiet.
Un specefektu arī nav vairāk kā treilerī un noteikti van tādu, ko mājaš datora ekrānā neredzēsiet. Neiesaku iet uz kino, lai skatītos šo filmu, daudz vairā kkino iesaku Fast and Furious 7.

Es kā reiz sestdien biju uz pēdējo (F&F 7) Nesaprotu, kāpēc ļāvos pierunāties. Gara, pagarlaicīga un man, personīgi, nešķiet interesanti, ka viss turas uz vieniem vienīgiem specefektiem. Nu katrā gad.tā NAV filma sievietēm - mašīnas, mašinas un vēlr.mašīnas un pa vidu kautiņi.

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2015. gada 24. aprīlis, 07:04:49 »
Filmas bez specefektiem var skatīties mājās ;) ja nu akurāt nav vēlme sēdēt sab. Vietā

Atslēdzies Mango

« Atbilde #3 : 2015. gada 24. aprīlis, 11:55:18 »
Man gan patika FF7. Forši aktieri, sižets arī. Ekšens. Esmu sieviete!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 24. aprīlis, 11:59:42 »
Kā tad nav sieviešu filma? Dīzels, Volkers, Stethems...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2015. gada 24. aprīlis, 12:01:17 »
Un beigās bariņš vēl bimbāja...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. aprīlis, 12:08:58 »
Nu vīriešu aktieri bija labi,  - tas gan ! Bet nevienu bimbājošu es nemanīju -laikam mēness fāze bija cita....
(Mango, paldies, ka pateici, ka esi sieviete - "nezināju" !)  :rofl: