Autors Tēma: Roboti - sieviešu izskatā. Tīšām?  (Lasīts 2338 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Roboti - sieviešu izskatā. Tīšām?
« : 2015. gada 24. aprīlis, 10:43:25 »
TVnetā raksts par šaušalīgi reālistisko robotu.
Par reālistiskumu var diskutēt, bet komentārs man patika, apmēram to pašu iedomājos:

visas robotienes ir sievietes. Tādi no skata maigi radījumi, nekaitīgi.
Ja tur stāvētu robots muskuļota trīsdurvlu skapja izskatā, diez ko omulīgi nejustos, ne? :D

Vai tiešām tīšām šos taisa sieviešu izskatā? Lai cilvēki nebaidās?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 24. aprīlis, 10:44:11 no Spārka »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

Re: Roboti - sieviešu izskatā. Tīšām?
« Atbilde #1 : 2015. gada 24. aprīlis, 16:06:37 »
Man taapat likaas baiseliigs...

Kaa taas Stepfordas sievas...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 24. aprīlis, 16:07:37 »
Kur tvnetā?

Atslēdzies Trix

Es visu atceros, Ričard...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 24. aprīlis, 16:15:31 »
Wow, tiešām iespaidīgi!

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2015. gada 24. aprīlis, 17:13:07 »
robots=vergs = sieviete...
projektēja droši vien vīrieši...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. aprīlis, 18:06:11 »
Sievietes izraisa lielaaku uzticiibu

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #7 : 2015. gada 24. aprīlis, 22:06:27 »
DAUDZ šaušalīgāk (pareizāk sakot-slimāk), man liekas tās nu jau masveidā sievietes ASV un citur, kuras pilnīgā nopietnībā auklējas ar tām lellēm, kas pilnībā izskatās pēc zīdaiņiem, baro, guldina, izved pastaigāties, u.c., -uzskatot tās par saviem bērniem... Es jau sen interesējos par šo fenomenu, arī dok.filmu skatījos, jo mani interesē, kas ar tām sievietēm psiholoģiski notiek, kādi cēloņi tam visam, bet līdz galam nesapratu....
Šīs lelles ar grītībām var atšķirt no dzīviem mazuļiem, bet anyway -tās ir tikai lelles...
https://www.google.lv/search?q=reborn+baby+doll&biw=1366&bih=609&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1JM6VbKRDcKLsAHBvIDIBQ&ved=0CDIQsAQ

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #8 : 2015. gada 24. aprīlis, 22:17:32 »
Kad es pirmoreiz par to uzzināju, es atcerējos no saviem pusaudža gadiem, kā vienreiz viena sieviete uz manas ielas stūma lielos ratus un runājās ar bērnu...bet kad viņa viņu izņēma no ratiem, lai ieietu veikalā (ņēma līdz, neatstājot uz ielas ratos!!) - es ar mērenām šausmām ieraudzīju, ka tā ir..... lelle. Vai nu tai sievietei "jumts aizbrauca" dēļ kāda zaudēta bērna vai kā, bet man tas palika spilgtā atmiņā... Pēc tam kad ieraudzīju tās reborn baby dolls lelles, atcerējos to visu un ieinteresējos par šo fenomenu... Bet nu šaušalīgi tas viss ir, vismaz man tā šķiet, lai arī kkas īpaši pārsteigt var reti. Un skatoties to dok.filmu -ne visām viņām ir zaudēti bērni, vnk daudzām no viņām bērni jau pieauguši un par ļoti dārgu naudu iegādājas tās lelles, lai atkal auklētu mazus "bērnus".........

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #9 : 2015. gada 24. aprīlis, 23:30:13 »
Jā.. briesmīgi. Ko tādu nebiju ne dzirdējusi, ne redzējusi. Izskatās perversi. Labāk taču kādu dzīvnieciņu, ja nav iespējams, tad kaut istabas augu apčubināt.
Man no tādas lells būtu bail, nakti gulēt nevarētu.
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 25. aprīlis, 00:12:28 »
Te raidiijums par taam lelleem. Vinjas kolekcionee, bet iemesli tur neskaidri. Visi hobiji var buut diivaini, piemeeram, sunju audzeeshana un piedaliishanaas sacensiibaas ar vinjiem, lepojas tak ar vinju medaljaam utt.

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #11 : 2015. gada 25. aprīlis, 07:59:12 »
Uh! Kas par biedru tiesu! Nesaprotu tās leļļu sievietes, bet tā ņirgāšanās par viņām arī pretīga. Nu bet šovu jau kautkā jātaisa. Par piedalīšanos raidījumā varbūt uzdāvināja vēl kādu lelli. :coffee:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #12 : 2015. gada 25. aprīlis, 09:34:06 »
Parasti katrai no viņām ir vairāki "bērni"-lelles, bet es to nenosauktu par kolekcionēšanu, tas ir cits fenomens, jo viņas tak auklējas ar tām lellēm (apm.kā daudzbērnu mātes...) Bet ņirgāties gan nevajag par tādām sievietēm, jo tas ir vismaz borderline (robežstāvoklis starp normu un diagnozi) daudzām, bet citām arī diagnoze. Kaut vai tāpēc, ka daudzas no viņām nespēj pieņemt realitātē, ka tās ir tikai lelles (nevis dzīvi bērni), bet realitātes uztveres traucējumi nav uzskatāmi par psihiskās veselības pazīmi. Žēl, ka youtubā nav pieejama tā dokumentālā filma, ir tikai pāris fragmentu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #13 : 2015. gada 25. aprīlis, 11:12:03 »
Paga, bet no otras puses, labāk lai tādā psihiskā stāvoklī auklējas ap dārgām lellēm, nekā piedzemdē īstu bērnu... Citādi, tur māmuķu tēmā vēl pēc gadiem būtu n-tie ieraksti...
Vismaz kaitējums nevienam, izņemot viņas pašas, netiek nodarīts. Ņirgāties par slimiem nav labi. Ja tiešām slimas.
Ja būtu spējīgas auklēt īstus bērnus (nevis nākamos rakstītāju māmuķu tēmā), tad būtu labāk auklējušas tos - ir gana daudz neaprūpētu dzīvu bērnu pasaulē daaaaaudz sliktākos apstākļos, kam nonāksānas pie tādas kundzītes arī šķistu superīga... fizmaz fiziski nevaro, nepaverdzina un nesit - nu ja garīgi ir pieskaitāmas, protams....

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #14 : 2015. gada 25. aprīlis, 12:54:37 »
Tex -Tava piebilde "JA" ir izšķirošā....daļēji pieskaitāmas vai uz ne- pusi... Tā ka drīzāk sliecos domāt, ka es atbildīgo institūciju vietā adoptēt dzīvus bērnus tomēr viņām neuzticētu (vrb ar retiem izņēmumiem). Interesanti, ka daudzas no viņām ir ļoti turīgas.. tās lelles pasūta par lielu naudu un vairākas, kā jau tika minēts. Un "labākais", ka reizēm arī viņu vīri piedalās šo "bērnu" aprūpēšanā....  :rat: