Autors Tēma: Grejas anatomija 11 sez.  (Lasīts 6275 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Grejas anatomija 11 sez.
« : 2015. gada 28. aprīlis, 17:10:42 »
Ak, šausmas, noskatījos 21. sēriju. Jūtos, kā no laivas izmesta, KĀ tas var būt. Ko tagad? Viss, finišs?

:rat:

Kāds skatās?

Atslēdzies Nāra

Re: Grejas anatomija 11 sez.
« Atbilde #1 : 2015. gada 28. aprīlis, 17:23:11 »
Man liekas, ka pēdējā, ko skatījos, bija 19. un tad ilgi nebija un beidzu čekot. Skatos vairākus seriālus pēc noskaņojuma, bet vienmēr bēdīgi, kad beidzas.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #2 : 2015. gada 28. aprīlis, 17:35:52 »
Es ne par to, ka beidzās. Nezinu, vai beidzās. Bet par sēriju, notikumiem un sērijas beigām!!

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #3 : 2015. gada 28. aprīlis, 18:10:42 »
Tizlas seerijas beigas. Nosoliijos vairs neskatiities!! grrrr..

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2015. gada 28. aprīlis, 18:15:52 »
Neesmu tālāk par 18.sēriju, bet nu jau pāris pēdējās sezonas skatos vairāk aiz inerces.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2015. gada 28. aprīlis, 18:33:59 »
Man tieši tāpat kā Spārkai. Pa vidu skatījos Privātpraksi, pat patika labāk. Tur galvenā varone ir Meridita, kas bija arī Grejā, ja atceraties. Privātpraksē ir arī dažas sērijas, kur viņi ir Grejas slimnīcā, parādās arī Greja varoņi, bet pamatā foršāks seriāls, dinamiskāks likās.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #6 : 2015. gada 28. aprīlis, 19:11:15 »
Kas tur notika? Slimnīcu sabombardēja teroristi?  :o

Skatījos pirms gadiem, likās labs. Bet tad kaut ka pārtraucu sekot. Tagad tv vispār neslēdzu iekšā...bet varbūt kaut kur netā ir?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2015. gada 28. aprīlis, 19:12:37 »
Ei, kurš tad pa TV skatās  :cool: seriālus.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #8 : 2015. gada 28. aprīlis, 21:40:15 »
Kāds skatās?

UZMANĪBU SPOILERIS!!! NELASĪT, JA S11E21 NAV REDZĒTA.
skatos, bet šī sezona laikam man būs pēdējā, jo tik nevajadzīgu un holivūdiski klišejisku viena no galvenā tēla exitu izdomāt, tur nu vajag pacensties, lai nesaniknotu fanus, jo šis bija viens no varoņiem, uz kā turējās seriāla reitings,  tas bija viens no oriģinālajiem tēliem, tas ir no paša sākuma.  tēla pazušana no seriāla varēja būt pilnīgi bez visādas uzpūstas drāmas utml.  sērijā  pat nesakrita laiks, tas ir pulkstenis cikos katrs izgāja no mājas, ieradās darbā, utt, tas ir neloģiski pakārtota sērija.  Shonda Rhimes,  lai turpmāk pati skatās savu murga scenāriju.  jā, dusmojos, jā zinu, tas ir tikai seriāls, bet tāpat dusmojos.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Tille

« Atbilde #9 : 2015. gada 28. aprīlis, 21:45:42 »
Ei, kurš tad pa TV skatās  :cool: seriālus.
Es!!!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2015. gada 28. aprīlis, 22:13:44 »
Tille - ieinteresēji - un kādus seriālus pa TV skaties? Greju pirmsākumos(pirms cik gadiem tas bija?) arī skatījos pa Tv, nez bija interesantāks vai tagad tik tā liekas, kad esam visādus seriālus atēdušies?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #11 : 2015. gada 28. aprīlis, 22:38:30 »
kādreiz aizrautīgi skatījos čikāgas cerību , nu no mediķu seriāļiem , tad vēl Hausu un mākslīgo skaistumu , ai un pašu pirmo arī - dakteri Kvinnu , patīk . varbūt iepriekšējā dzīvē esmu bijusi saistīta ar medicīnu.

Atslēdzies Tille

« Atbilde #12 : 2015. gada 28. aprīlis, 23:33:07 »
Arī visus ar med.saistītos :medic:
A pa TV tpc, ka ekrāns 6x lielāks. Neredzētās sērijas piedzenu datorā, protams.
Tagad Greju atkal no 4.sezonas pa Fox Live rāda. Lai slavēts Lattelekom ar interaktīvo!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #13 : 2015. gada 28. aprīlis, 23:42:54 »
Man gan Greja ļoti patīk, bet nevaru iztēloties turpinājumu, kā jau te teica, bez galvenā varoņa...imho. Kaut kādas laiku nesakritības neinteresē, jo sērija bija interesanta, nojaušama gan, bet nu ne jau ar tādām beigām!!

Atslēdzies Tille

« Atbilde #14 : 2015. gada 28. aprīlis, 23:52:20 »
Man gan Greja patīk, bet nevaru iztēloties turpinājumu, kā jau te teica, bez galvenā varoņa...imho. Kaut kādas laiku nesakritības neinteresē, jo sērija bija interesanta, nojaušama gan, bet nu ne jau ar tādām beigām!!
Minēto sēriju neesmu vēl redzējusi, bet zinu, par ko runa. Vsp ļoti jau uzkrītoši tāda tipa pavērsieni, pārāk bieži ...
Ja kas, mans visnemīļākais tēls ir Meredita. Tāda amēbiska būtne ...