Autors Tēma: Grejas anatomija 11 sez.  (Lasīts 6284 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies true detective

Re: Grejas anatomija 11 sez.
« Atbilde #30 : 2015. gada 29. aprīlis, 10:45:30 »
SPOILERIS!
Aktieris jau pirms sezonas kad Kristīne gāja prom (respektīvi pēc 9, jo Kristīne aizgāja 10) arī teica, ka grib tikt prom no seriāla.

viņam līgums bija vēl uz vienu sezonu parakstīts, tas ir uz 12.  bet cik noprotu, tad tas nebūt nenozīmē, ka seriāla veidotāji to nevar izmest ārā ātrāk, kā arī parakstītais līgums nenozīmē, ka aktieris no savas puses nevarētu to lauzt ātrāk.  intervijās teicis, ka grib profesionāli pievērsties auto sacīkstēm.

“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #31 : 2015. gada 29. aprīlis, 11:24:52 »
NELASĪT!!!!

tas ka gribēja aiziet tātad nebija noslēpums, vienīgi nu jā skatītāji jau vienmēr jutīsies apčakarēti.
man sirds par Marku un Leksiju vairāk sāpēja nekā par šo.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Mango

« Atbilde #32 : 2015. gada 29. aprīlis, 12:12:11 »
Vakar rādīja arī Leksiju, tāds bērns vēl.

(p.s. imho šitā tēma jau viens vienīgs spoileris :D)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #33 : 2015. gada 29. aprīlis, 18:35:22 »
Jā, tā bija Medisona Privātpraksē, kas gan var atcerēties tos vārdus, kaut kam bija sieva un kaut kam mīļākā Grejā.  Ļoti smuka.
Pareizi, Meredita bija Greja, es vienmēr skatos un brīnos, ka tĀda pilnīgi nekāda pēc izskata aktrise ir galvenā varone.
Visforšākā tur bija Īzija.

Atslēdzies tex

« Atbilde #34 : 2015. gada 01. maijs, 15:11:21 »
Tāks, pēc 22. sērijas izskatās, ka GA ir nolemts beigt. Visi saprecējās, atgriezās mājās, jau samierinājās un aš gads pagāja....
Vairs nav ko izdomāt.
Vēl jo vairāk nesaprotu, kāpēc tad bija vajadzīgs dereka klišejiskais gals, ja vnk varēja parādīt pēdējo sēriju, kurā viski kopā un happy...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #35 : 2016. gada 13. maijs, 09:10:31 »
Atradu kkādu vecu tēmu, kur var par Greju parunāt.
Tātad, 12. sezona.
Pēdējā/jaunākā sērija bij labā, wooohooo, man jau tā arī likās, ka būs tieši tā un bioloģiskā māte var arī zaudēt, traki amerikā. : D
Bet runa ne par to, rāda beigas, kur Arizona aiziet pa ielu, svārkos un zeķbiksēs!!!!! Aha, no kurienes izrauts, ka invaliditāte katru gadu jāpagarina.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #36 : 2016. gada 13. maijs, 09:24:58 »
Man tas ir neizprotami,kā var zaudēt bioloģiskā  māte! Bet paldies Mango,ka pateici,ka Greja turpinās,izrāvu 12.sezonu vienā rāvienā.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #37 : 2016. gada 13. maijs, 14:46:33 »
Arizona starp citu peedeejaas seerijaas ir staavoklii. Dazjreiz sanaak nomaskeet, bet dazjaas vietaas redzams, ka liels veeders :) Man liekas, ka pag.ned piedzemdeeja 4to beernu :)
Nu veel liidz sezonas beigaam 2as seerijas. Par beernu daliishanu ... redz tam beernam visa dziive ir Sietlaa un kaa tiesnese teica, runa nav par to kursh vairaak miil un ruupeejas, runa ir par beerna intereseem.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #38 : 2017. gada 10. marts, 20:06:51 »
Vai kāds var pateikt kāpēc Amēlija pameta Ovenu??

Atslēdzies Mango

« Atbilde #39 : 2017. gada 11. marts, 12:13:21 »
Tas pats grābeklis - viens grib bērnu, otrs nē.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #40 : 2017. gada 11. marts, 20:49:26 »
Tas pats grābeklis - viens grib bērnu, otrs nē.
Man likās ka viņa ar grib. Ok jasno