Autors Tēma: Elīnas Pupiņas lieta .  (Lasīts 10228 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Elīnas Pupiņas lieta .
« Atbilde #30 : 2015. gada 01. maijs, 10:52:16 »
Tie ir atsevišķi gadījumi nevis sistēma. Nevienā darbā nav visi balti un pūkaini, un dzīve nekad nebūs ideāla, lai cik ļoti man vai Tev to gribētos.
Jebkurā policijas struktūrvienībā uzsāktie kriminālprocesi tiek vai nu izbeigti vai arī nodoti tālāk prokuratūrā kriminālvajāšanai. Tālāk jau ir prokuratūras un tiesu darbs, ko policija vairs nevar ietekmēt. Jebkura instance var pazaudēt pierādījumus vai salaist kaut ko grīstē.
Vai tad Jaunalksne jau nedabūja piķi kā kompensāciju par tām telefonsarunām? Ja tās netiktu publiskotas, tad neviens pat neuzzinātu, ka viņa tika noklausīta.

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2015. gada 01. maijs, 15:05:15 »
Nu par to, kas ir sistēma un kas ekstra paliksim katra pie savām domām. Aber par pretvalstiskām darbībām KL jau ir smuki panti. Vajag tikai nodrošināt to ievērošanu un sodīt par neievērošanu 80.-95....

Ļautiņi, kas alkst atjaunot PSRS, pilnīgi iet zem 81.,82., atkarībā no tā vai tikai runā, vai iedzer un gatavi rīkoties..
RD gadiem nodarbojas ar kaitniecību 89...
un ja kādam pa ceļam 9.05 gadītos LV karogs, tad deru, ka uzprasītos uz 93. ...

vnk VISUS, kas izpaužas šiem pantiem atbilstoši vajadzētu sodīt. Lūk, plašs darba lauks, bet nerentabls...

RD noteikumi par sodiem par atrašanos sab. vietā reibumā arī ir, bet atcerēsimies, kas vada RD un kā pakļautībā un pilna ar "savējiem" ir RPP...

Vai Jaunalksne dabūja vai otra puse kārtējo reizi paŗsūdzēja, vairs neatceros, bet gadiem ilga tiesāšanās, kas diez ko maz gan jau ka nemaksāja, bija.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #32 : 2015. gada 01. maijs, 16:04:33 »
...es liktu uz to, ka suunains policijas un visu taalaako instanchu darbs ir sisteema...

(Ok, taapat pilsonis videejais liktu uz to, ka katra medikja sapnis ir vinju- veselo pret pasha gribu iedabuut slimniicaa un tad apzinaati nonaaveet)...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #33 : 2015. gada 18. septembris, 14:32:39 »

Atslēdzies tex

« Atbilde #34 : 2015. gada 19. septembris, 08:08:06 »
O,vēl mazāk un tikai 1am. Pārsūdzēs droši vien

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #35 : 2017. gada 23. augusts, 22:23:57 »
Cik nu iedeva Gaigalam,tik iedeva. Meitenes ģimene darīja visu iespējamo,lai panāktu taisnīguma uzvaru.Šodien ziņās lasīju,ka pēkšņi aizgājusi arī māte- vieglas smiltis...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #36 : 2017. gada 26. augusts, 14:57:10 »
Tas viss veicina vendetas ieviešanu...ja Pupiņas fāterim būtu olas, tad paņemtu bisi un lāpstu...es pat nevaru pateikt, ko izdarītu, ja manām meitenēm kas tāds notiktos...šeit viens likums - zobs pret zobu šādā tiesu sistēmā...un ja jāgrēko, tad paķertu līdz pie viena arī korumpēto tiesu....

Atslēdzies Broms

« Atbilde #37 : 2017. gada 26. augusts, 17:08:24 »
..es pat nevaru pateikt, ko izdarītu, ja manām meitenēm kas tāds notiktos...

Bīstami.Man širmis aizbrac pie pirmajām agresijas pazīmēm, ja tā kaut minimāli ir vērsta pret sievu vai meitu.
Kad Cēsīs balles laikā par nejaušu pagrūdienu sievu par kuci nosauca un tēloja, ka sitīs, pasākums beidzās policijā. Nebūtu draugi mani atvilkuši, es sēdētu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #38 : 2017. gada 26. augusts, 19:31:48 »
Bīstami.Man širmis aizbrac pie pirmajām agresijas pazīmēm, ja tā kaut minimāli ir vērsta pret sievu vai meitu.
Kad Cēsīs balles laikā par nejaušu pagrūdienu sievu par kuci nosauca un tēloja, ka sitīs, pasākums beidzās policijā. Nebūtu draugi mani atvilkuši, es sēdētu.

Respekt y uvažuha. Cilvēkiem ir beidzot jāiemāca, ka par saviem vārdiem arī ir jāatbild.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #39 : 2017. gada 29. augusts, 08:46:44 »
Tas nav nemaz tik viennozīmīgi pozitīvi.
Neko nezinu par konkrēto gadījumu un gan jau tur viss bija sadzīviski un nejauši.

Taču ir tādas sievietes, kas jūt, ka viņas aizstāv, viņām tas adrenalīns patīk un viņas var speciāli uzprasīties un veidot tādas situācijas, kur viņas vecim būtu iemesls parādīt, kas te ir saimnieks.
Kas tur pēc tam no tā sanāk, atkarīgs no daudziem faktoriem.