Autors Tēma: Kurmjiem - nāvi! Maķ. Aber kā????  (Lasīts 4538 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies imho

Atslēdzies Mangusts

Re: Kurmjiem - nāvi! Maķ. Aber kā????
« Atbilde #16 : 2015. gada 29. aprīlis, 16:41:16 »
Es gan par kurmjiem priecājos, jo ceru, ka viņi paretina zemesvēžu populāciju.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Betons

« Atbilde #17 : 2015. gada 29. aprīlis, 16:46:18 »
Esmu svēpējis ar dīzeļa izplūdes gāzēm, ar soļarkā samērcētu lupatu. Pašam rodas iespaids, ka palīdz (īslaicīgi), bet diža efekta nav. Kurmis nav muļķis, viņš aizber to eju, no kurienes smaka nāk.

Atslēdzies alex

« Atbilde #18 : 2015. gada 29. aprīlis, 16:51:39 »
Vibrācija un smakas var palīdzēt, taču jālieto uzreiz visā platībā. Savādāk šie pamuks trīs metrus tālāk un rušināsies cepuri kuldami. Jālieto visu laiku. Tikko izbeigsi, tā šamie rāmi atčāpos atpakaļ.
Apbruņojies ar vējdzirnaviņām un zivju galvām un uz priekšu :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 29. aprīlis, 16:54:31 »
Zivju milti, vistu mēsli? Mēslojums+smaka vienlaicīgi? :D

Atslēdzies alex

« Atbilde #20 : 2015. gada 29. aprīlis, 16:55:33 »
/offtopic on

Vēl var piedāvāt kurmjiem Īkstīti. Nu kā tajā pasakā... Tad varbūt nebūs laika rakt  :talking:

/offtopic off

Atslēdzies Trix

« Atbilde #21 : 2015. gada 29. aprīlis, 17:39:01 »
A kurmienēm? ;) Šaubos, ka šīs modernas un gribēs sievišķi.

Mangust, tad man savākt spainī un aizvest Tev? ;) Es gan nepriecājos par izrakņātām dobēm, dubļu čupām un bedrēm.
Trakākais skats ap ābeli nav kadrā, telefonam baterija beidzās... (Bilde, protams, līmēta, jo tāda platleņķa man nav.)

IMHO, šito es it kā pārskatīju. Izņemot peļu slazdu (ja atradīšu), man nekā cita no arsenāla tik un tā nav. Pārsvarā visos topikos, ko pārlasīju, vieni saka, ka konkrētais pasākums ir ideāls, otri - ka nedarbojas...

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies itta

« Atbilde #22 : 2015. gada 29. aprīlis, 18:09:58 »
Aizņemies uz kādu nedēļu vibroplati, un tad nu uz izsturību, kurš kuru ... :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2015. gada 29. aprīlis, 18:25:57 »
Man ir tādas lamatas ar atsperi, kas aizkrīt. Dažus esmu tā nogalējusi. Bet tagad arī lamatas stāv tukša jau 3. dienu, tātad atkal jāpārceļ. viltīgi, maitas

Atslēdzies j

« Atbilde #24 : 2015. gada 29. aprīlis, 23:12:41 »
Tās dzirnaviņas drusku līdzēja. Labāk līdzēja karbīds (pērc metināšanas veikalā). Iemet gabaliņus alā un tad salej ūdeni, tik fiksi ciet, lai neizkūpinātu viss gaisā

Atslēdzies tex

« Atbilde #25 : 2015. gada 30. aprīlis, 00:06:18 »
Padomju laikā pāri sreizes līdzēja alai ceļā ierakt 3litru burku un biku piesegt. Ja neiegāzīsies ar baigo čupu zemes, tad nevarēs izrāpties

Atslēdzies Trix

« Atbilde #26 : 2015. gada 30. aprīlis, 08:02:52 »
Padomju laikā pāri sreizes līdzēja alai ceļā ierakt 3litru burku un biku piesegt. Ja neiegāzīsies ar baigo čupu zemes, tad nevarēs izrāpties
Apmēram tā domāju. Burka - laba doma, es meklēju spaini, bet burka labāka. Jāpameklē, mož atradīsies. Paldies par idejas uzlabojumu!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #27 : 2015. gada 30. aprīlis, 08:53:11 »
Pēc tam būs burka, pilna ar saniknotiem kurmjiem :)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #28 : 2015. gada 30. aprīlis, 10:19:03 »
ūdensžurku uz vienu vasaru aizdzinu ar bebra dziedzeri-tādu taukainu pastu,salkanu smaku,pagādāja mednieks,saliku alās,pazuda kā nebijusi.

kurmju,par laimi,man nav,ar zemesvēžiem karoju-ielejot šļukiņu Fairy ūdeni alā,nāk ārā stāvus no zems,lamādamies. Pagājušo sezonu atpūtos,minimāli rakājās. Pirms tam katru dienu 10-15 norma.

es mēģinātu rakt tās burkas ejās. savu vienīgo kurmulēnu,bēbi izdzinu ar ūdens laišanu alā,pusdienu ņēmos. izlīdz maziņš,rozā ķepām,slapš un trīcošs. aizvedām 1 km no mājas,un palaidām grāvmalē :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #29 : 2015. gada 30. aprīlis, 10:51:04 »
  "es mēģinātu rakt tās burkas ejās. savu vienīgo kurmulēnu,bēbi izdzinu ar ūdens laišanu alā,pusdienu ņēmos. izlīdz maziņš,rozā ķepām,slapš un trīcošs. aizvedām 1 km no mājas,un palaidām grāvmalē"

Ceru, ka nosusinājāt naPadziņu, kamēr deportējāt? Grāvmalē atvadu dziesmiņu nodziedājāt?