Autors Tēma: Dakam 81 - apsveicam!  (Lasīts 2404 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pluto

• Viesi
Dakam 81 - apsveicam!
« : 2015. gada 09. jūnijs, 11:00:14 »
Manam čomam šodien dzimene, jau 81. Nemaz jau ar tik daudz nezdzeram.....
Kad paši pirmo reizi redzējāt kādu no šīm multenēm un kādas vispār atmiņas no kartūniem, pirms avatāriem?

Man pievienojās arī wikipedia.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Luīze

Re: Dakam 81 - apsveicam!
« Atbilde #1 : 2015. gada 09. jūnijs, 12:13:39 »
Manā padomju laiku bērnībā patika skatīties multeni "Toms un Džerijs", bet to jau tik reti rādīja pa tv un tikai tās labdabīgākās sērijas.  90.gados bija lielākas iespējas kaut ko redzēt.
Tagad multenes vairs neskatos.  :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2015. gada 09. jūnijs, 12:23:01 »
Daks ne pārāk patika. Toms un Džerijs vai Nu pagaģi vilks gan bija svētki, ja trāpījās iekš TV.
Sīkiem gan patīk, ja tiek klāt. Lai dzīvo interneta plašumi. :D  Un labs iemesls paidagoģiski paskaidrot, kurš kurā situācijā ir rīkojies draņķīgi. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #3 : 2015. gada 09. jūnijs, 13:27:02 »
Daks un tā pīle un Minnija (??) ir tāds mikimauss vaine?? tie man nepatīk
pievienojos Toma faniem, kaut gan tur jau ar trīs/pieci joki un pa riņķi :)
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 09. jūnijs, 13:28:06 »
Man bija čips un deils :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2015. gada 09. jūnijs, 13:45:11 »
Čipu un Deilu skatījos kopā ar vecāko dēlu. Man šķiet, ka rādīja uzreiz divas multenes - par Čipu un Deilu un pēc tam par pīli Skrūdžu (?).

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #6 : 2015. gada 09. jūnijs, 14:51:01 »
Skrūdžs ar Donaldu bija radinieki.
Man patika Spoku mednieki :) arī ar bērniem kopā skatījos.

« Atbilde #7 : 2015. gada 09. jūnijs, 17:46:57 »
Tie Daki man nekad nav patikuši. Tiesa, uzaugu ar padomju multenēm un visas populārākās ārzemju multenes redzēju tikai pieaugušā vecumā. Tad man vislabāk patika tās ar koijotu (Roadrunner) un Skūbijs Dū :) 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #8 : 2015. gada 09. jūnijs, 22:12:31 »
Padlaikos bija cita virtuālā pasaule bērniem, kas bāzējās uz zīmētajām multenēm. Leļļu multenes neviens puika ciest nevarēja. Toms un Džerijs - tie bija svētki, kas tika gaidīti tikl;idz tika iegādāta TV programma. It kā kaut ko zinājām par mikimausu, bet par Daku - vismaz dziļajā bērnībā nē. Daks pirmoreiz parādījās uz poļu faņķikiem, kas jau datējami ar kkādu 1980. 1981.gadu. Nu moš agrāk, ja kādam kožļenes no ārzemēm atsūtīja.
Pēc kāda 1983. multenes vairs neinteresēja, tad tikai tik cik ar bērniem, bet tas jau neskaitās

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2015. gada 09. jūnijs, 22:25:15 »
Nez kur izrakās Rīgas kinostudijas leļļu multene "Tukšā ķivere" - silti iesaku, Beton, ja izdodās kur dabūt :)
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #10 : 2015. gada 09. jūnijs, 23:17:16 »
Jā, Camma, es noskatījos jau kādu brīdi atpakaļ. Tas bija tā laikmeta ainiņas šedevrs. Pie kam es no bērnības to atceros. Tas bija īpašs notikums, ja varēja nolūrēt kādu multeni pieaugušajiem un šitā vispār bija TOP Nr.1. Brīnos vēl šobrīd, kā ko tādu atļāva cenzūra.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2015. gada 10. jūnijs, 07:56:33 »
Njā, man bērnībā bija viena vismīļākā multene - tad programmā bija rakstīts "Multfilmas pieaugušajiem". :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2015. gada 10. jūnijs, 09:39:43 »
Man patika Fantodroms, Tukšā ķivere, Nu pogoģi, Trīs banāni. Leļļu filmas nepatika, lai gan arī tās skatījos, jo lielas izvēles nebija. Donalds un Pluto ienāca kaut kādos astoņdesmitajos, tad kopā ar sīkiem skatījos.  :just_popcorn: Donalds man ne visai, par daudz ķērca. Pluto bija tāds inteliģentāks radījums.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #13 : 2015. gada 10. jūnijs, 23:22:27 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2015. gada 26. jūnijs, 19:14:50 »
Donalds Daks netika īpaši redzēts, tādēļ ne īpaši...Toms un Džerijs bija svētki :)

Leļļu multenes riebās.

Par tādu Tukšo ķiveri nebija ne jausmas, tiešām šedevrs ;) Un riktīgi didaktiska. To tiešām rādīja pa TV tajos ateisma laikos?
P.s.man vienmēr licies, ka visus radības laurus dievs sev vienam piesavinājies. Fāters :P