Autors Tēma: seriāls Viņas melo labāk 3  (Lasīts 19651 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: seriāls Viņas melo labāk 3
« Atbilde #60 : 2015. gada 15. jūlijs, 18:58:14 »
Es vēl atpalieku :) Bet kolektīvā vīna tempšanas aina uz Konrāda kreņķiem bija izcila  :thumbsup: 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #61 : 2015. gada 16. jūlijs, 11:56:41 »
jā, man tas arī tracina - ka mums ir labs tēls izdevies, bet tāpēc, ka oriģinālajam leišu kārlim nav laika filmēties un to jānovāc, mūsējais arī jāizvāc, bet citi tēli (kā Jolanta ) mums jāvelk līdzi,,,

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #62 : 2015. gada 16. jūlijs, 12:12:49 »
Nu vispār zem katras kritikas, ieskaidrojiet man, kāpēc Margaritai tas ar pirkstu taisītais losis vajadzīgs komplektā ar viņa lutinošo māmiņu, kā arī kāpēc jāskatās katrā sērijā, kādus Jolanta gatavo ziedu pušķus, runā ar savu darba devēju, utml. bullšitu ?? Vnk jau kretinē, uzskatu, ka viņiem šī sezona vispār nebija jātaisa, jo acīmredzami, ka normāla scenārija nav un viss samargots bezjēdzīgā haltūrā !  :o

Atslēdzies Mango

« Atbilde #63 : 2015. gada 16. jūlijs, 12:35:18 »
Bet kaut kas bija pa vasaru jārāda.

Neatceros, bet kāds Margaritai skaloja smadzenes, cik tas Roberts labs, Silvestrs meibī, lai viņa apdomājot.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #64 : 2015. gada 16. jūlijs, 12:38:03 »
Jā, pirmā sezona bija skatāma, bet šī nemaz. Vēl - kam bija vajadzīgs tas notikums ar it kā izvarošanu, vēl tas, ka Arvis tā vienkārši piedeva un nu mīla lielā.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #65 : 2015. gada 16. jūlijs, 12:49:45 »

Neatceros, bet kāds Margaritai skaloja smadzenes, cik tas Roberts labs, Silvestrs meibī, lai viņa apdomājot.
Un? Ja Tev kāds mēģinātu ieskaidrot, ka kāds pilnīgs tizlenis ir labs pēc rakstura, uz Tevi tas iedarbotos un dotu pamatu ar viņu būt attiecībās?

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #66 : 2015. gada 16. jūlijs, 12:54:23 »
Nu vispār zem katras kritikas, ieskaidrojiet man, kāpēc Margaritai tas ar pirkstu taisītais losis vajadzīgs komplektā ar viņa lutinošo māmiņu, kā arī kāpēc jāskatās katrā sērijā, kādus Jolanta gatavo ziedu pušķus, runā ar savu darba devēju, utml. bullšitu ?? Vnk jau kretinē, uzskatu, ka viņiem šī sezona vispār nebija jātaisa, jo acīmredzami, ka normāla scenārija nav un viss samargots bezjēdzīgā haltūrā !  :o
Margarita jau krietni gados. Bioloģiskais pulkstenis tikšķ. Losis pie reizes bērna vietā. Manuprāt, Margarita pret Robertu tā arī izturas, kā pret bērnu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #67 : 2015. gada 16. jūlijs, 13:01:42 »
Margarita jau krietni gados. Bioloģiskais pulkstenis tikšķ. Losis pie reizes bērna vietā. Manuprāt, Margarita pret Robertu tā arī izturas, kā pret bērnu.
Nezinu, man viņa mātišķo sievieti (attiec.pret vīrieti) kā personība neatgādina. Un nav viņai vēl tāds vecums, ka jālec "pēdējā vagonā".

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #68 : 2015. gada 16. jūlijs, 13:07:30 »
Jā, tādas attiecības kā Margaritai ar Robertu nav iespējamas. Un teksts par lēkšanu pēdējā vilcienā...tomēr jebkurā nelec, labāk tad nebrauc vispār, vismaz tādā tipa sievietes kā Margarita.
Man tīri labi patīk Eglija, parasti viņai dīvainas lomas, bet te labi iederas kā jau blondīne.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #69 : 2015. gada 16. jūlijs, 13:13:09 »
Klīst baumas, ka paliks tikai sliktāk. Kādas 10 sērijas netikšot uzfilmētas, jo Labvēlis atteicis spridzināt un dūmot, kur nu vēl slikto tēlot kameras priekšā  :evil:

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #70 : 2015. gada 16. jūlijs, 13:18:41 »
Piafa, kas tas par Labvēli ??

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #71 : 2015. gada 16. jūlijs, 13:55:10 »

Atslēdzies Mango

« Atbilde #72 : 2015. gada 16. jūlijs, 15:15:57 »
Neko nesapratu, kas atteicies filmēties.
Eglija man nepatīk un nepatīk.
Vispār visas līnijas baisi saraustītas, it kā kko iesāk radīt un apraujas. Agrāk tā nebija, kaut kā plūdeni viss notika.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #73 : 2015. gada 16. jūlijs, 15:17:41 »

Un? Ja Tev kāds mēģinātu ieskaidrot, ka kāds pilnīgs tizlenis ir labs pēc rakstura, uz Tevi tas iedarbotos un dotu pamatu ar viņu būt attiecībās?

Man? Kāds sakars ar mani? Cāli palasot, kādas tik sievietes nedzīvo pasaulē.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #74 : 2015. gada 16. jūlijs, 16:19:54 »

Man? Kāds sakars ar mani? Cāli palasot, kādas tik sievietes nedzīvo pasaulē.
Kāds sakars??  Ja cilvēks kko pasniedz kā argumentu, tad parasti viņš domā līdzīgi, ja ne tāpat ! :) Bet nu o.k., acīmredzot Tu nē. Viss o.k. :)