Autors Tēma: seriāls Viņas melo labāk 3  (Lasīts 19630 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: seriāls Viņas melo labāk 3
« Atbilde #120 : 2015. gada 11. augusts, 11:46:00 »
Pag, brauksi uz Valmieru?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #121 : 2015. gada 11. augusts, 11:47:39 »
Valmieras teātris pašlaik ciemojas Rīgā. Es neaizbraucu uz izrādi "Balle būs".

Atslēdzies hm@

« Atbilde #122 : 2015. gada 11. augusts, 11:48:50 »
ir tāda doma. Pagaidām tikai norezervēju, bet , tā kā ir dienas izrādes, tad tas ir iespējams pat ar autobusu ( atceros, Šveikam mēs šito izpildījām - bija feini :)  ) , bet gan jau atradīsies mašīnas kompānija kāda nebūt.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #123 : 2015. gada 11. augusts, 11:51:59 »
Broņa, es zinu, man pat bija biļetes, bet es raujos cita frontē... Ne uz Balli, bet Deju
Jā, hm@, es atceros, ka jūs uz šveiku braucāt. Forši.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #124 : 2015. gada 11. augusts, 11:54:40 »
Man ļoti ļoti ļoti patika VDT Romeo uz Džuljeta, pat mana sirds izkusa, ne brīdi neatslāba uzmanība, tas bija kaut kas! Mana top izrāde pēdējos gados, kas tiešām sagrāba savā varā, nedomāju, ka tā būs. Balle būs bija laba, izklaidējoša, arī asariņa nobira, vēsturi varēja atkārtot, pasmieties, nekāda jau lielā māksla, bet laba.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #125 : 2015. gada 11. augusts, 12:14:10 »
Seriāla beigas nākamnedēļ. Trešdienas un ceturtdienas anotācijās: Turpinās aizraujoši notikumi četru dāmu – Martas, Margaritas, Jolantas un Kristīnes – dzīvēs. Marta un Margarita beidzot satiks savus mīļotos vīriešus, ar kuriem piedzīvos daudz priecīgu brīžu, pārsteigumu un arī vilšanos...
Intriga saglabājas

Atslēdzies Mango

« Atbilde #126 : 2015. gada 11. augusts, 12:25:05 »
Jau beigas? Tad jau būs sasteigts pamatīgi, atkal.
Un kur tad tās kāzas?
Kaut kur dzirdēju, ka nāk.sezona jau safilmēta. Bet rādīs kad? Nākamvasar?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #127 : 2015. gada 11. augusts, 12:29:39 »
Jā, tagad tik tās īstās intrigas sākas, un atkal nekā, jau beigas. Māris tā arī neuzzin, ka Marija viņa meita, kāzu arī laikam nav, un , kas ar to Martu un Mārtiņu, ko Baiba izdomās utt.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #128 : 2015. gada 11. augusts, 12:42:24 »
Šis tas gan ir zināms, jo zinu, kur anotācijas lasīt.
Nestāstīšu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #129 : 2015. gada 11. augusts, 12:44:55 »
Seriāla beigas nākamnedēļ. Trešdienas un ceturtdienas anotācijās: Turpinās aizraujoši notikumi četru dāmu –

ou, paldies, Tevis iedvesmota, uzzināju, ka arī Melēm tiek publicēti sēriju apraksti! Izlasīju visus šonedēļas un jaunnedēļas, tāpēc tagad saprotu tavu dīvaino iekopējumu ar diezgan murgainu anotāciju:)  Malači tv3, viņi abām pēdējām sērijām pie aprakstiņa iekopējuši seriāla reklāmanotāciju, to, kuru publicēja sezonas sākumā un kas apraksta visu sezonu kopumā! Pareiza rīcība, citādi - ļaudis jau nedēļu iepriekš izlasītu un neskatītos, bet tagad paiesi intriga saglabājas - jo es aptuveni sapratu, kurp virzās Jekaterinas aploksne, visas tās kāzu lietas un mīlas stāsti, bet - atrisinājums būs nezināms līdz pat jaunnedēļas vidum

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #130 : 2015. gada 11. augusts, 12:50:24 »
Kas ar to aploksni? Es no pagājušās sezonas īsti neatceros, zinu, ka Jolantai nozaga, bet, vai kaut kur vēl tā aploksne parādījās, neatceros.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #131 : 2015. gada 11. augusts, 13:37:10 »
tajā aploksnē rakstīts, ka Marija ir Māra meita. Šobrīd to nezin neviens, vienīgi mēs, skatītāji

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #132 : 2015. gada 11. augusts, 13:39:50 »
Baiba tak zina, viņa palūrēja un pat pateica Konrādam. Bet par pašu aploksni es neatceros, vai ir zināms, kas to nozaga.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #133 : 2015. gada 11. augusts, 13:43:26 »
Konrādam amnēzija, tas neko neatceras:)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #134 : 2015. gada 11. augusts, 13:46:03 »
Gan jau atceras, bet viņi ar Baibu nolēma Jolantai neko neteikt, jo tas viņu satraukšot.