Autors Tēma: Hameleonu ballīte  (Lasīts 1372 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Hameleonu ballīte
« : 2015. gada 10. jūnijs, 10:51:17 »
Šogad Dailes teātris beidz sezonu ar burvīgu ideju - piemiņas koncertu "Spanovska ballīte. Hameleonu rotaļas"
Biļetes jau laikam gan uz šodienu. rītdienu izpārdotas, ceru, ka tie, kas gribēja, ir laicīgi nopirkuši.  Uz [ašu noslēgumu+balli biļetes vēl ir.

Te viens no sižetiem PAR koncertu
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/10.06.2015-hameleonu-rotalas--spanovska-ballite-dailes-teatri.id50995/

Par to, ka tas ir sirdsdarbs un aktieru pašu vēlme. Un tieši tas ir tas, kas vilina - patiesa mīlestība pret Spanovski.

Atslēdzies hm@

Re: Hameleonu ballīte
« Atbilde #1 : 2015. gada 11. jūnijs, 10:14:56 »
Vakar biju. Patiesi aizrautīgs pasākums, liela daļa improvizācijas, kas norit stingri nospraustu dziesmu ietvaros. Šodien ies meitas, varēšu salīdzināt, kas tiks atkārtots, kas būs jauns. Neko konkrētu nerakstīšu, tikai dažas lietas:

koncerts- ballīte. Pirmajā daļā likās, ka par maz Spanovska, bet tad arī uzreiz tu saproti - tā ir ballīte, ko rīko HS, tas nav piemiņas pasākums kā tāds. Dziesmas ne visas no HS repertuāra, daļa jā, dažas - aktieru pašu mīļākās dziesmas. Visi arī uz skatuves mirdzošām acīm.
Zālē - sajūta bija tāda, it kā zālē cilvēku būtu vairāk nekā citreiz, arī izpārdotās izrādēs. Nē, uz grīdas neviens nesēdēja, tikai sēdvietās, bet tā sajūta bija, it kā būtu daudz vairāk. Tas radīja tādu svētku sajūtu.

Šodiena izpārdota ( pelnīti). Uz rītdienu, kad klāt ir balle un biļetes attiecīgi dārgākas, vietas ir. 

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2015. gada 11. jūnijs, 10:17:20 »
ā, un svētdien BIJA pa LTV1 tā ilma Raganu mēnesis - par Bērziņu un Spanovski, kru viņi pa Latviju braukāja, ārstniekus meklēdami. Es to lielajā ekrānā skatījos (pirms viņa nāves), bija aizraujoši. Šobrīd, šķiet, interaktīvajā var vēl noskatīties, svētdien, 7.jūn vēlu vakarā.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #3 : 2015. gada 11. jūnijs, 13:57:52 »
Man gribējās iet uz to Spanovska ballīti, bet man ļoti pietrūkst viņa paša un skumiji, bet vrb piektdien vēl aiziešu.
Raganu mēnesi skatījos kinoteātrī un nupat pa tv atkal. Forši! (un arī skumji, par cik Spaņa nav vairs).
(hm@ - ceru Tu saproti, ka esmu bij.muha, nomainīju niku, (kas daudz vairāk atbiilst man))

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2015. gada 11. jūnijs, 15:18:57 »
par tām skumjām - te to īsti nav. Tas jau arī lsm veidotajos sižetos tiek uzsvērts, ka te ir tāda ballīte, pateicoties Spanovskim. Visi par viņu ar mīlestību, bet asariņu kādās divās vietās  raisa, var arī biežāk notraust, bet tādas speciālākas ir divas vietas.
Aizej piektdien! Teica, ka rīt būs viss kolektīvs uz skatuves! Un , otrkārt, lai varam izruņat, kas labs noimprovizēts rīt, jo par rītdienu es nevienu nezinu, kas ies!

Un balles laikā arī plaša programma mazajās zālēs paredzēta!

labi, ka piesakies, es, droši vien, pēc laiciņa būtu sapratusi, kad rūpīgāk palasītu, un jā, šis tev atbilst ļoti labi!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #5 : 2015. gada 11. jūnijs, 16:16:49 »
Es jau nebiju domājusi skumjas tajā izrādē, bet runāju par savām sajūtām. Man šad tad Šlāgerkanālā, kad rāda viņu dziedam,  pat asaras sariešas acīs. Es pazinu viņu kā cilvēku un pat esam pāris korporatīvos pasākumus kādreiz kopā organizējuši, superīgs kā cilvēks un tas viņa kādr.dzirkstošais optimisms manā uztverē tik ļoti konfrontē ar viņa nāvi, ka joprojām grūti to pieņemt. Un likeņa ironija -Raiņa kapos ejot pie vecāsmātes, man jāiet garām Spaņa kapavietai...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #6 : 2015. gada 12. jūnijs, 09:27:11 »
Atgriežoties pie koncerta - katrā koncerta dienā ir paredxzēts cits speciālais viesis.
Pirmajā dienā bija Prāta Vētra - ar nelielu atmiņu stāstu no Šveika laikiem un "Ardievu , meitenes"
Vakar - Busulis un Raimonds Pauls. Nelieli atmiņu stāsti, tad Busulis par Lapčenoku "pārģērbies", demonstrējot savas krievu šova iemaņas, bet Pauls gandrīz visu otro daļu pie klavierēm bijis.