Autors Tēma: Apdauzīti skaļie braucēji  (Lasīts 2637 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Apdauzīti skaļie braucēji
« : 2015. gada 14. jūnijs, 13:39:09 »
Sāku domu čatā, bet izdomāju, ka ir vērts arī tēmu ielikt...
Kā vasara, tā sērga kauč kāda - vispirms visu dienu visās malās zāles pļāvēji, kas tie noklust - bumsīšanās. Un tad vēl tie kurlie apdauzītie, kam mašīnā 1000db - brauc tāds ķēms pa prospektu naktī, jau kilometra attālumā dzirdams.

Vot i domaju, ka par šito vajadzētu sodīt tikpat nopietni, kā par braukšanu totālā ķitē - tas sātana izdzimums takš neko nedzird, raustās bumsa ritmā. Izkāpjot no vāģa, vēl minūtes 10 ir neadekvāts apkartējā uztverē. Fiziologi jau sen izpētījuši, ka atkārtots spēcīgs kairinājums rezultātā bloķē impulsa vadīšanu un iestājas nejutība uz šo kairinājumu. Tā kā skaņas uztveres un līdzsvara orgāns ir praktiski viens un tas pats, efekts ir graujošs.... Mani neizbrīna biežās smagās avārijas - un ne jau dzērumā tie jaunieši nositas, biežāk tieši decibelu ietekmē. Tikai to pierādīt ir grūti un vieglāk takš pret alko cīnīties...
Visus sakost!

Atslēdzies Mango

Re: Apdauzīti skaļie braucēji
« Atbilde #1 : 2015. gada 14. jūnijs, 14:44:42 »
Ups, es arī apdauzīta, esmu prodigy klausījusies. Viņus takš nevar klusi klausīties..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2015. gada 14. jūnijs, 15:27:26 »
Ups, es arī apdauzīta, esmu prodigy klausījusies. Viņus takš nevar klusi klausīties..

Prodigy jau foršie, un nevis kādi bumsī bumsī

Atslēdzies itta

« Atbilde #3 : 2015. gada 14. jūnijs, 17:42:40 »
Kurš te mani sauca :) bet es arī esmu metālu klausījusies skaļi, savādāk nav kā vajag...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2015. gada 15. jūnijs, 15:47:55 »
Man vakar kaimiņš zāģēja ar ķēdes motorzāģi. Vismaz līdz 23.30. Normāli. Es nesūdzos. Labāk nekā raģio majak. Es apzinos, ka dzīvoju suburbānā vidē un nevaru pieprasīt Sibīrijas vidienes klusumu. Pusnakts bumsītāji biš tracina, bet ar lielāko daļu jau esmu izkarojis un viņi apzinās manu nostāju šajos jautājumos.
Bumsīšana mašīnās - mjā, tas diemžēl ir stāsts par kultūru. Ir zemes, kur tas notiek daudz un bieži, ir zemes, kur tas nav iedomājams, vai to dara reti, deklasēti elementi.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2015. gada 15. jūnijs, 16:22:10 »
Un ja vēl brauc ar baiselīgi skaļi urkšķošiem močiem, kam komplektā bums - bums, tad vispār galvā rodas sajukums.  :rat: Kā to dabū gatavu?!? Tie ir tīņu krustojums ar rokeriem? Kaut kādi rokeru mācekļi?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2015. gada 15. jūnijs, 16:26:30 »
Ragana, Tev nojūk "smalkās vibrācijas" un nevari vairs pesteļot?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #7 : 2015. gada 16. jūnijs, 08:35:34 »
Nē, nevaru mierīgi zeķi adīt. :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2015. gada 18. jūnijs, 13:37:22 »
Es pie attiecīga garastāvokļa ierubī pareizo muzonu tā, ka plombes krīt ārā. Bet! Iebraucot ciemā vai māju pagalmā, arī dienā - griež nost. Nav jau nekāds pajoliņš. Disene nekāda nebūs, kāmēr nav biļetes iegādātas, un sev tak spēlē, ne jau visiem.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #9 : 2015. gada 18. jūnijs, 23:17:01 »
Bet Tev tak nav sabvūfers pa pusbagāžnieku ielikts? Vai kkāda uzlabotā mūzikas iekārta?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #10 : 2015. gada 19. jūnijs, 11:19:06 »
Nav gan. Klasiskais sešinieks, klasiskā mašīnā.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #11 : 2015. gada 19. jūnijs, 19:22:43 »
Nūū, es ar apdauzīta, klausos Kid Cudy. Un vispār mašīnā mūziku klausos skaļi (ļoti). Tiesa gan, ka naktī pa kvartālu nebraukāju.