Autors Tēma: Tiem, kam bērni  (Lasīts 6505 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Tiem, kam bērni
« Atbilde #30 : 2015. gada 16. jūnijs, 10:14:03 »
Ja godīgi (par vispasaules kontroli un ietekmi), mani vairāk kaitina vienas nacionalitātes īpašs izcēlums un privilēģiju pieprasīšana jebkurā mītnes zemē...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #31 : 2015. gada 16. jūnijs, 10:29:34 »
Ja godīgi (par vispasaules kontroli un ietekmi), mani vairāk kaitina vienas nacionalitātes īpašs izcēlums un privilēģiju pieprasīšana jebkurā mītnes zemē...

Tas ir ārpus konkurences .... :(

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #32 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:05:35 »

Hmm, es arī ticu augstākiem spēkiem, bet neeju pa ielu dejodama un bungas sisdama, vai nevelku domubiedru baru uz Vecrīgas bruģi/šoseju doties procesijās. Krūtsbarotājas, free the nipples kustība.. Hei, ar ko homoseksuāļi sliktāki?

nu galīgi nav sliktāki. tikai tikpat "slimi". thats all.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #33 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:07:56 »
Nu un kāpēc tad tie tiek pa lielam akceptēti?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #34 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:21:31 »
Tāpēc ka daudz, skaļi un bieži vien diezgan amorāli tie gājieni...

atgriežoties pie tēmas topika - i nafig man būtu bērnam jāskaidro, ka tas ir ķipa karnevāls? onkuļi paglupi saģērbušies, un cīnās par tiesībām bučoties? sviests...

ja būtu mazi bērni, kam skaidrot - tā arī teiktu: nelaimīgi cilvēki, kas izrādās... neko pozitīvu šādos gājienos neredzu. Pilnīgi neko.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #35 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:27:52 »
Nu, ja par tēmu - es bērnam visu skaidroju kā ir. Un, ja viņš vispār piefiksētu, kas kaut kas tāds notiek, tā arī paskaidrotu, ka ir onkuļi un tantes, kam patīk onkuļi un tantes, nevis kā mums ar tēti.

Atslēdzies Mina

« Atbilde #36 : 2015. gada 17. jūnijs, 09:27:06 »
Praidu neatbalstu. Tāpat kā neatbalstu Dziesmu svētkus (jā, jā, ķivere jau uzlikta), Nordea maratonus, armijas parādes, 9.maija un 16.marta pasākumus, Positivus'us un jebkuru citu masu pasākumu. Jo vienkārši organiski riebjas lieli tusi, kur pūļa blīvums uz kvadrātmetru jau ir tik liels, ka tā reakcijas uz nestandarta situācijām vairs nav prognozējamas.

Atbalstu normālu (nevis kā pret slimniekiem) attieksmi pret homoseksuāliem cilvēkiem, iespēju viņiem reģistrēt partnerattiecības un dzīvot atklāti, nebaidoties no apkārtējo naida un nosodījuma.

Patiesība dara brīvu.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #37 : 2015. gada 17. jūnijs, 09:50:07 »
Dzīve bez pasākumiem būtu ļoti funkcionāla, bet neinteresanta. Attīstot Minas viedokli, jānojauc visas vietas, kas rada cilvēku koncentrēšanos. Teātri, koncertzāles, lielveikali, arēnas, tirgi utml.

Atslēdzies Mina

« Atbilde #38 : 2015. gada 17. jūnijs, 10:14:55 »
Dzīve bez pasākumiem būtu ļoti funkcionāla, bet neinteresanta. Attīstot Minas viedokli, jānojauc visas vietas, kas rada cilvēku koncentrēšanos. Teātri, koncertzāles, lielveikali, arēnas, tirgi utml.
Kas vainas funkcionālai dzīvei? Un vai interesanta var būt tikai mīcīšanās baros?
Btw tirgu manispēc var mierīgi likvidēt. Maz ir vietu, kur jūtos draņķīgāk. Īpaši Rīgas un citu postsovjetisma valstu tirgos - tāda lūzerisma, nabadzības un neizdevušos dzīvju aura, vjek...

P.S. Šeit laikam vietā piebildums, ka viss augšminētais ir tikai un vienīgi mans viedoklis, ko nevienam neuzspiežu.
Patiesība dara brīvu.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #39 : 2015. gada 17. jūnijs, 10:38:28 »
Nē, es jau nepārmetu viedokli. Es tikai cenšos iedomāties nāciju bez masu pasākumiem. Faktiski nāku pie slēdziena, ka līdz ar to nācijai pazūd kultūra kā tāda. Jo nav jau kur ar to izpausties. Nē, ne jau tirgus ir kultūras dominatīvā parādība, bet tomēr - bez plašiem pasākumiem, bez svētkiem, katram graužot savu cūkas stilbiņu aizkrāsnē diez cik vērta šāda nācija nebūs. Tas nenozīmē, ka praids ir tiešā veidā kultūru vēstošs pasākums, taču tā ir viena no pazīmēm, ka šī sabiedrība ir pietiekami brīva un pašpietiekama, lai ļautu izpausties dažādām tās indivīdu grupām.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #40 : 2015. gada 17. jūnijs, 12:24:40 »
Dažām grupām nemaz nebūtu slikti tik ļoti publiski neizpausties IMHO...:)

Atslēdzies Mina

« Atbilde #41 : 2015. gada 17. jūnijs, 12:50:29 »
Es tikai cenšos iedomāties nāciju bez masu pasākumiem.

Necenties, tāpat neiznāks :) Lai nācija varētu iztikt bez masu pasākumiem, tai būtu jāsastāv pārsvarā no introvertajiem. Bet introvertie, kā zināms, pasaulē spēlē mazākumā - kā pats optimistiskākais cipars laikam tiek minēti 30 %. Līdz ar to sabiedrisko dzīvi rullē ekstravertais vairākums - pulcējas, tusē, kolektīvi grauž cūku stilbus un skaļi demonstrē attieksmi. Neatkarīgi no seksuālās orientācijas. Bet lai cik smieklīgi nebūtu - ja tiks pieņemts likums (un es ceru, ka tiks pieņemts), kas ļauj homoseksuāļiem reģistrēt partnerattiecības, par to varēs pateikties introvertajiem, jo kamēr ekstravertie pulcējas un bļaustās, introvertie kabinetos (tb aizkrāsnēs) regulē pasauli ;P   
Patiesība dara brīvu.