Autors Tēma: zemenes podā  (Lasīts 1252 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies samtene

zemenes podā
« : 2015. gada 15. jūnijs, 16:55:54 »
Iedāvāja man zemeni pakaramajā podā - tādu smuku, ar rozā ziediņiem.
Tā viņa tur karājās, šūpodamās vējā, grozās uz visām pusēm, bet īstu augšanas prieku neizrāda.

Domāju, varbūt zemenēm nepatīk tas vējš. Petūnijām jau nekas, plivinās vējā un aug, bet zemene tāda domīga. Varbūt viņām vajag stabilu pamatu "zem kājām"?

Atslēdzies Mango

Re: zemenes podā
« Atbilde #1 : 2015. gada 15. jūnijs, 17:10:29 »
Bij uz lodžijas. Nešūpojās. Bet tāpat tikai 3 zemenes bij.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2015. gada 15. jūnijs, 21:23:40 »
sasodīts.
izlasīju virsrakstu un pirmā asociācija ar vietu, kur es sametu ēdiena pàrpalikumus... tikai otrà ar audzēšanas metodi...

Atslēdzies samtene

« Atbilde #3 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:47:44 »
Negribēs augt, nonāks arī tajā podā :evil:

Un tādas zemenes, kā visādās bildēs, es nemaz negaidu :). Pirmās 2 bija tādas skābas un negaršīgas. Galvenais, lai zied un labi izskatās.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2015. gada 16. jūnijs, 14:01:23 »
Man auga podā uz palodzes ar un bija daudz mazu saldu odziņu ik pa laikam,ja nemaldos,tās bija Mēness zemenes.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2015. gada 16. jūnijs, 18:18:48 »
Bija man kādreiz. Ne mēness, bet parastā lielā zemene. Nu, dažas ogas arī izauga  :evil: nekas vairāk. Ja kāds uzdāvinātu, piekārtu pie loga, a pati vairs nepirkšu, tad jau labāk smuku puķupodu, vismaz acis priecē.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2015. gada 16. jūnijs, 19:34:01 »
Mēness zemenes ir cita opera - tās ražo visu gadu.
Puķpoda zemenes ir citas. Vienreiz nopirkām - tipa gana smuki, bērnam pirmās pāris odziņas... Realitātē tā bija manā mūžā visdārgākā zemene. Viena oga nogatavojās, tad tas brīnums izdomāja iznīkt. Nekad vairs. :D
Es visu atceros, Ričard...