Autors Tēma: Pateikt "nē"  (Lasīts 8587 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: Pateikt "nē"
« Atbilde #15 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:11:42 »
Pateikt "nē" ir vieglāk ar nelielu ,vēlams neitrālu, paskaidrojumu. Šoreiz nē, jo esmu nogurusi. Šoreiz nē , jo tam jātērē vesela diena, un rezultāts ir ļoti mazs, nesamērojams ar ieguldīto laiku.  Labāk neitrāls paskaidrojums pēc būtības, nekā falšs aizbildinājums. Tā kaut kā.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #16 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:14:52 »
Ja godīgi, kāds gads apmēram. Toties tagad ir tāāāda brīvības sajūta! (te vajag vismaz Minas avatara bildi smaiļuka vietā)

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:15:04 »
iedomājies, ka tie otrā galā saka -velns, viss nojucis...bet.. yess!!! piezvanīsim tai muļķei baacienam, to tak vienmēr var dabūt par pusvelti!!
uzreiz būs vieglāk atgādināt, ka esi jau pateikusi,ka nevari. Bez paskaidrojumiem, kas tie par plāniem

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:16:09 »
ja baaciens jau vienreiz ir atteicis, tad nekādi skaidrojumi nav vajadzīgi -tas tikai paildzina sarunu un var radīt caurumus aizsardzībā.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:19:41 »
Ha, kremt vienalga - neesam jau bezjūtīgi kluči. Tikai mierīgāk uztveram. It īpaši, ja redzi, ka cilvis problēmu atrisinājis īsā laikā un vēl diži apvainojies uz tevi... :)
Visus sakost!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #20 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:21:11 »
Paldies Jums dāmas ;) Reizēm neredzās acīmredzamais, bet paldies, ka esat jūs  :big_hug:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:22:07 »
Ir arī ēnas puse, kad tevi uzskata par mūžīgo NĒ teicēju. Tad neviens arī tev neizpalīdz. Tas man lika padomāt un sākt teikt JĀ.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #22 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:24:40 »
Ir vēl viens paņēmiens: nosauc cenu, bet nu tādu CENU, kuras dēļ Tu patiešām varētu atteikties no Jāņiem un pārcelt kāzu jubileju ...uz Parīzi ;) Ja atbilde būs, ka nav gatavi maksāt- ā, tad jau tas nebija TIK SVARĪGI, vai ne? :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #23 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:25:33 »
Nāra - nu tas gan nav īstais gadījums. Ir pieredze arī ar mūžigajiem "nē" teicējiem. Bet ja tā padomā - kāpēc kādam vienmēr ir jāizlīdz? Bez tam, ir mūžīgie izlīdzēšanas prasītāji - vienmēr ar kaut ko nemierā un vajag par velti un labāku!
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #24 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:26:29 »
Ir vēl viens paņēmiens: nosauc cenu, bet nu tādu CENU, kuras dēļ Tu patiešām varētu atteikties no Jāņiem un pārcelt kāzu jubileju ...uz Parīzi ;) Ja atbilde būs, ka nav gatavi maksāt- ā, tad jau tas nebija TIK SVARĪGI, vai ne? :)

vo, pareiza doma!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #25 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:27:22 »
Ir arī ēnas puse, kad tevi uzskata par mūžīgo NĒ teicēju. Tad neviens arī tev neizpalīdz. Tas man lika padomāt un sākt teikt JĀ.

Tā bija vien no lietām, kas lika attuŗēties no "nē", bet ... šoreiz tiešām tā ir biroja plānošanas vaina ...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #26 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:28:07 »

Perfekti!!!! Konkrētajai situācijai tas ir vairāk kā atbilstoši!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #27 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:32:56 »
Pateikt "nē" ir vieglāk ar nelielu ,vēlams neitrālu, paskaidrojumu. Šoreiz nē, jo esmu nogurusi. Šoreiz nē , jo tam jātērē vesela diena, un rezultāts ir ļoti mazs, nesamērojams ar ieguldīto laiku.  Labāk neitrāls paskaidrojums pēc būtības, nekā falšs aizbildinājums. Tā kaut kā.

Nepiekrītu, ir jāizdomā tāda neticama bomba, ka jānotic gribi vai negribi. Nu, kas tas par aizbildinājumu - esmu nogurusi? Labāk - man līgo vakarā pienākusi rinda uz svētkiem paņemt pie sevis tanti no trako nama, visi vēl pažēlos un sapratīs :D

Atslēdzies Mango

« Atbilde #28 : 2015. gada 16. jūnijs, 11:42:50 »
Priekš kam jāmelo. Kāpēc nevar teikt godīgi, esmu piekususi, vēlos pabūt ar ģimeni un vīru. Vai tas ir kas nosodāms, par ko būtu jājūtas vainīgam? Ka neesi baigā starā strādāt virsstundas, ja tā nebija sarunāts?
Kādas grāmatas, tam tāpat ir jābūt skaidram.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #29 : 2015. gada 16. jūnijs, 12:10:39 »
Mango - nu kas Tu par draņķa cilvēku?! Atsaki un pat nejūties vainīga! Virsstundas - tā ir augstākā laime! Un tad vēl Hipohondra zvērestu piesauks - tas manā gadījumā... :)
Visus sakost!