Autors Tēma: Pateikt "nē"  (Lasīts 8563 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Pateikt "nē"
« Atbilde #30 : 2015. gada 16. jūnijs, 12:16:58 »
Camma, mēs te varētu ar foruma personāžiem vienoties un sagādāt Tev augstāko laimi visas nakts garumā. :D

Tik nopublicē savu tel.nr., un mēs zvanīsim Tev rindas kārtībā.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #31 : 2015. gada 16. jūnijs, 12:35:17 »
Vissliktākais, ko var izdarīt - konsultēt pa telefonu pusmiegā... :)
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #32 : 2015. gada 16. jūnijs, 13:07:55 »
Toties rezultāts jautrs.  :happy: Vai ne pārāk.

Atslēdzies Kamōn

« Atbilde #33 : 2015. gada 16. jūnijs, 14:54:43 »
Lai iemācītos pateikt nē, laikam jau nu tomēr vispirms sev jāatbild "a kāda figa pēc es gribu visiem laba būt?":)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #34 : 2015. gada 16. jūnijs, 14:55:55 »
Paralēli atteikšanās treniņiem roc augšā iemeslus savai vainassajūtai un nepietiekamai pašapziņai.

Ir tieśi tā, kā meitenes te raksta - sākumā pilnīga katastrofa gan emocijās, gan ķermeņa reakcijās, bet ar katru savas atļaušanās robeźu paplašināšanās soli jūties brīvāk, komfortablāk un harmoniskāk. Tā ir sevis cienīšana

Atslēdzies Broms

« Atbilde #35 : 2015. gada 16. jūnijs, 15:14:03 »
Kas, pofigisma kursi, dēļ nelielā pieprasījuma, ir aizvērušies? :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #36 : 2015. gada 16. jūnijs, 15:53:41 »
Par tādiem bija aizmirsts. Jāiztiek ar to, kas pašam galvā un internetā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #37 : 2015. gada 17. jūnijs, 11:43:27 »
Tā tā.. baaciens ir žurnālists, kas vāc materiālus rakstiem... Negaidīti  :facepalm:  http://www.tvnet.lv/egoiste/attiecibas/564507-ka_atteikt_prieksniecibai_un_kolegiem_lai_paliktu_laiks_ari_gimenei

Atslēdzies Minne

« Atbilde #38 : 2015. gada 17. jūnijs, 11:49:56 »
Hihi....drīzāk tā ir rakstā minētās grāmatiņas reklāma

Atslēdzies Camma

« Atbilde #39 : 2015. gada 17. jūnijs, 12:44:21 »
a mums te tā ierasts - vai nu tūlīt aiz tēmas parādās žurnālversija, vai pēc žūrnālgabala - diskusija šeit. vot saproti, kurš kuru...
Visus sakost!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #40 : 2015. gada 17. jūnijs, 13:07:27 »
Manas narcistiskās personības lielākā pretruna ir tā, ka tā īsti labi un vienmēr, kad vajadzētu pateikt "nē", neesmu iemācījusies līdz pat šim brīdim, kaut labi apzinos, ka kādreiz kāda draudzene ar to nospekulē vai vienīgais dēliņš, nemaz nerunājot par klientiem. Resp., - ar mainīgiem panākumiem tas izdodas.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #41 : 2015. gada 17. jūnijs, 17:08:47 »
Es arī ne jau vienmēr saku " nē" . Bet tad es saku: labi, TEVIS DĒĻ es to izdarīšu :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #42 : 2015. gada 17. jūnijs, 17:52:38 »
Es arī ne jau vienmēr saku " nē" . Bet tad es saku: labi, TEVIS DĒĻ es to izdarīšu :)
Ideāls teiciens, lai tam pakalpojuma saņēmējam liktu justies vainīgam un mazināt saņemšanas prieku. ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #43 : 2015. gada 17. jūnijs, 18:31:50 »
Ideāls teiciens, lai tam pakalpojuma saņēmējam liktu justies vainīgam un mazināt saņemšanas prieku. ;)

Domā, tādi manipulatori jūtas vainīgi? Viņi vēl vairāk sabužinās spožās spalvas savai pašapziņai :D

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #44 : 2015. gada 17. jūnijs, 18:37:11 »
Teiciens ir domāts tam, lai pakalpojuma saņēmējs apzinātos, ka ir saņēmis pakalpojumu un nebrīnītos, kad citu reizi pakalpojums tiks lūgts no viņa. :) Ja tas lieku reizi liks kādam pārdomāt, vai tiešām nevarēja pats tikt galā- jo labāk.