Autors Tēma: Kam ir jābūt vīrieša gultā?  (Lasīts 1985 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Kam ir jābūt vīrieša gultā?
« : 2015. gada 19. jūnijs, 00:01:20 »
 Avots: dzentelmenis.lv
Lai nu būtu tas pārējais. Bet 3.punkts,  :wtf: , tās tabletes glāzē ūdens jāšķīdina.. Vai arī es visu mūžu esmu darījusi nepareizi?

7 lietas, kurām ir jābūt tavā gultā, ja tu taisies nodarboties ar seksu
1. Salvetes – sievietes nez kāpēc vienmēr pēc tām ir kā trakas. Ko viņas ar tām dara, zinātnei vēl nav skaidrs.
2. Ledenes – lai viņa varētu tās pati ēst un tev likt tev mutē.
3. Putojošas vitamīnu tabletes – ja viņa nodarbosies ar orālo seksu, kad mutē būs šī tabletīte – ū…ū…ū…. Lai nu kā, bet šie vitamīni neapdraudēs ne tevi, ne tavu meiteni.
4. Prezervatīvi – bez komentāriem..
5. Svece un šķiltavas – Nekas tik ļoti neietekmē sievietes jūtīgumu, kā pūkaini kaķi, zīdaiņi un sveces. Šoreiz iztiksim bez kaķiem un bērniem.
6. Minerālūdens – lai neskrietu uz virtuvi 10 reizes.
7. Tīrs krekls vai t-krekls – visas sievietes reizēm iet uz tualeti. Bet daudz to nedara, kad ir kailas.

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 19. jūnijs, 06:58:37 no Spārka »

Atslēdzies Betons

Re: Kam ir jābūt vīrieša gultā?
« Atbilde #1 : 2015. gada 19. jūnijs, 08:17:48 »
kas tas par sviestu..  Nu, labi, divas lietas mums guļamistabā atradīsies. Bet precētie jau laikam pēc šī klasifikatora neskaitās džentlmeņi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2015. gada 19. jūnijs, 09:03:42 »
Es par 7.punktu pabrīnījos... Vai tad dāma pie džentlmeņa pilnīga kaila atnāca, ka nav savu drēbju, ko uzmest mugurā?

Filmās gan parasti rāda, ka nākamajā rītā sieviete defilē vīrieša kreklā, laikam tas skaitās seksīgi. :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2015. gada 19. jūnijs, 09:12:37 »
nav savu drēbju
Pieņemsim, atnāca piegulošā vakarkleitā (kā filmā), šo punktu es vēl spēju saprast :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2015. gada 19. jūnijs, 09:13:44 »
un kāpēc viņa kaila nevar iet uz tualeti??? Vai džentlmenim tualete ir pagalmā - sausā havaja?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2015. gada 19. jūnijs, 09:23:40 »
un kāpēc viņa kaila nevar iet uz tualeti??? Vai džentlmenim tualete ir pagalmā - sausā havaja?

O! Tas ir variants! :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2015. gada 19. jūnijs, 11:02:42 »
Kaila nevar iet, jo ir risks pie WC ar vīrieša māti saskrieties, bet tas izskatītos nesolīdi.

Ja iet uz dušu vai domā atgriezties gultā, nekas nav ērtāks kā vīrieša krekls.

Spārk, sāls ir tur, ka mutē, siekalās tablete šķīst, rada burbuļus un citas orālā seksa laikā patīkamas sajūtas. Vitamīni ir vitamīni, to koncentrācija un garša nav tik traka, lai sagādātu problēmas, citādi varētu būt ar kkādām pretpaģiru šķīstošajām tbl ar pretīgu garšu.

Man tajā gultā liekas noteikti būtu šķiltavas un sveces
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 19. jūnijs, 11:09:38 no Minne »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2015. gada 19. jūnijs, 11:12:48 »
koncentrācija un garša nav tik trakas
Nu, tad vajag izgudrot vnk sodas tabletes seksa rotaļām, nevienu man zināmo vitamīnu tableti es nelietotu nešķaidītā veidā.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #8 : 2015. gada 19. jūnijs, 23:26:30 »
kādu vēl māti džentlmeņa miteklī? .....

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #9 : 2015. gada 19. jūnijs, 23:31:53 »
šķiltavas un sveces gultā? Ka tik pažarnieki nav jāsauc..

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2015. gada 20. jūnijs, 09:39:39 »
Nekas tik ļoti neietekmē sievietes jūtīgumu, kā ... zīdaiņi

Njā. Doma tik ģeniāla, ka nespēju saprast saknes. Sieviete ar zīdaini (savu) uz seksu nav piedabūjama - fizioloģija neļauj, kamēr viens metiens nav daudzmaz paaudzies. Sieviete, kas ieradusies pie "džentlmeņa" papisties, no atgādinājuma, ka no seksa rodas bērni, aiztīsies neatskatoties. Ja nu vienīgi "džentlmenis" sevi pozicionē kā vientuļu sieviešu izpalīgs un spermas donors...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2015. gada 20. jūnijs, 12:50:02 »
kādu vēl māti džentlmeņa miteklī? .....
Kāpēc džentlmeņa? Vīrietis vien ir. Un kādam gadās vēl pa mātei. Nu, sievai uzskriet virsū laikam būtu lielāka neveiksme :P

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2015. gada 20. jūnijs, 18:07:49 »
vispār jau pietiktu, ja vīrieša gultā būtu sieviete.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2015. gada 20. jūnijs, 18:39:12 »
Hehe, tā patiesībā bija mana pirmā doma. Bet atverot tēmu sapratu - nekā nebij! Mūsdienu vīriešiem ir citāds uzstādījums :go_go:

P.s,protams, ja neņemam vērā, ka, visticamāk, tajā džentlmenis.lv ņemas jaunas sievietes