Autors Tēma: Liepājas teātra "Pūt, vējiņi" sestdien pa tv !  (Lasīts 3032 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Liepājas teātra "Pūt, vējiņi" sestdien pa tv !
« : 2015. gada 19. jūnijs, 10:39:04 »
Saku laicīgi -lai tie, kas vēlas un ir iespēja-nepalaistu garām izdevību noskatīties šo fantastisko LT izrādi pa LTV1 sestd.21.25 Spriežot pēc videoreklāmas, Baiba būs Everita Pjata, labprāt apskatīšos viņas sniegumu, jo Baibu Aijas Andrējevas izpildījumā noskatījos teātrī pat divreiz. Izrāde, iespējams, patiks arī tiem, kas nav teātrmīļi kaut vai fantastiskās K.Lāča mūzikas dēļ.  Iesaku!

Atslēdzies hm@

Re: Liepājas teātra "Pūt, vējiņi" sestdien pa tv !
« Atbilde #1 : 2015. gada 19. jūnijs, 11:07:50 »
Jā, šo es gaidu ļoti. Jau ieprogrammēju, lai uz nedēļu paliek arhīvā, ja nu nesanāk tiešraidi skatīties.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #2 : 2015. gada 19. jūnijs, 11:34:47 »
Es arī gaidu, kaut esmu redzējusi abas Baibas. Man patika abas, kaut aktieriski laikam E.Pjata tomēr vairāk, bet varbūt tas tāpēc,ka toreiz sēdēju tuvāk.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #3 : 2015. gada 19. jūnijs, 11:46:50 »
Pjatu kā jau minēju, neredzēju, bet par Aiju biju stāvā sajūsmā, -jo vairāk, ka viņa nav aktrise, bet aktiereaistarība šajā izrādē bija nevainojama! Speciāli gāju tieši viņu skatīties otrreiz un ne jau Rīgā, bet Liepājā.
hm@ - Tu gadījumā vakar ar vēl vienu forumieti nebiji uz Skroderdienām ?? Man liekas, ka es jūs abas redzēju ! Tikai jūs sēdējāt 1.balkonā, bet es parterā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2015. gada 19. jūnijs, 13:03:15 »
Narcise - bijām gan! Un tevi pieminējām - tikai nesaki, ka tā patiesi biji tu, kas starpbridī biji uznākusi 1.balk un uz dīvāniem/krēsliem apsēdusies blakus biļešu kontrolei????  Ja jā, tad nu es galīgi izgāzos, kompanjone teica, ka tā esi tu, es teicu, nē. ( un , ja šai brīdī izrādīsies, ka tā tiešēm biji tu, tad....  nēm tad tu esi vainīga, tev bija jāpienāk mums klāt :) )

« Atbilde #5 : 2015. gada 19. jūnijs, 13:37:53 »
Jā, šito es arī jau uzliku ierakstīšanai interaktīvajā. Bet labi, ka kāds te paziņo, jo dažreiz par interesantiem izrāžu ierakstiem uzzinu tikai post factum, un tad ir žēl, ka palaidu garām.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2015. gada 19. jūnijs, 15:39:03 »
Izrāde bij superīga,bet konservieraksts var iespaidu sabojāt.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #7 : 2015. gada 19. jūnijs, 15:47:33 »
Izrāde bij superīga,bet konservieraksts var iespaidu sabojāt.

Ir lietas, ko nevar sabojāt, tās sit pat cauri ekrānam. :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #8 : 2015. gada 19. jūnijs, 16:51:02 »
Narcise - bijām gan! Un tevi pieminējām - tikai nesaki, ka tā patiesi biji tu, kas starpbridī biji uznākusi 1.balk un uz dīvāniem/krēsliem apsēdusies blakus biļešu kontrolei????  Ja jā, tad nu es galīgi izgāzos, kompanjone teica, ka tā esi tu, es teicu, nē. ( un , ja šai brīdī izrādīsies, ka tā tiešēm biji tu, tad....  nēm tad tu esi vainīga, tev bija jāpienāk mums klāt :) )
Nu tad Tu izgāzies :) Es pāris min.tur pasēdēju, kamēr draudzene iegāja jūsu stāva WC, jo parterā kā vienmēr tur baigā rinda. Bet tikpat labi, es par vēlu noreaģēju,- jūs jau gājāt iekšā ar M , kad attapos :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2015. gada 19. jūnijs, 17:20:26 »
M vispār baigais partizāns, arī otrdien bij teātrī...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #10 : 2015. gada 22. jūnijs, 12:08:58 »
7 dienas pieejams netā.

Es noskatījos vakar. Patika. Mūzika ļoti, bet vairāk jau aktieru nopelns, jo bez labiem, ticami spēlējošiem aktieriem man kļūtu garlaicīgi 10. minūtē.
Neticami, ka ko tādu izveidojis Džilindžers. Arī scenogrāfija. Ļoti patika horeogrāfija.
Un Uldī vienkārši nevarēja nesamīlēties.
Ļoti, ļoti izdevies uzvedums.

( mazliet iebilstu pret mātes dialogiem, kaut kā brīžiem neiederējās, nepieslīpēti)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #11 : 2015. gada 22. jūnijs, 13:23:59 »
Tagad vairs daudz neatceros,bet prātā,ka ļoti traka bij tā brukšana virsū Baibai,pilnīga noniecināšana un iestumšana zemē,laikam māte un māsas.Vēl man ilgi ausīs skanēja viena dziesma. Katrā ziņā tā izrāde iespaidoja tik ļoti,ka otrreiz neskatītos nekad...kam sevi plosīt. Ā,un manā izrādē bija Pjata.

« Atbilde #12 : 2015. gada 24. jūnijs, 14:15:40 »
Man patika iestudējums kā tāds. Kas nepatika - tie momenti, kad aktieri vienlaikus katrs dzied savu tekstu. Ja Baibas un Gatiņa duetos tos vārdus vēl varēja saklausīt un efekts bija labs, tad citās vietās, it īpaši kur veseli četri - Baiba, Uldis, māte un Zane -- dzied katrs kaut ko savu, vienkārši gribējās aizspiest ausis.       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #13 : 2015. gada 24. jūnijs, 21:23:40 »
A man likās, ka tas ir tracis un tracī jau katrs bļauj savu :),  nav redzēts tracis, kur baigi katrs noklausītos otra sakāmo. Turklāt, viņi atkārtoja vairākas reizes, es paspēju uztvert, ko katrs saka.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #14 : 2015. gada 24. jūnijs, 23:04:43 »
Par kopā dziedāšanu - kad kamera pievilka katru atsevišķi, tad arī varēja saprast, ko katrs dzied. Uldis bija vīrišķīgs, tiešām, kā neiemīlēt.. bet Baibiņa gan man nepatika,,,  :(  es biju cerējusi, ka aktrises tēļojumā Baibiņa noteikti ir labāka nekā dziedātājas tēlojumā, bet laikam jau nē...  lai arī es cerēju, ka būs ierakstīts tieši Pjatas spēlējums, tagad man jāsaka - ar Aiju noteikti būtu spēcīgāk..