Autors Tēma: pasts un darbinieces  (Lasīts 1706 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

pasts un darbinieces
« : 2015. gada 19. jūnijs, 17:58:37 »

Vēl viena iestāde, kurai darbalaiki dīvaini
 Pirms neilga laika pasta darbinieces  bija diezgan nejaukas, tagad kaut kā mainījušās. Lai nu kāds viņš ir, bet Šlesera laikā izremontēja telpas, un dāmas šodien daudz laipnākas.
Pienākumu gan viņām daudz -pensijas, rēķini, visi kā traki tās pakas sūta un  saņem -vienreiz redzēju, kā maisiem uz pasta busu nesa
Darba laiks gan  -mani tas neskar, bet stingru darba laiku strādājošiem neiespējamā misija.

Atslēdzies baaciens

Re: pasts un darbinieces
« Atbilde #1 : 2015. gada 19. jūnijs, 18:14:50 »
Ļoti daudziem kaut kādi mistiskie darba laiki. Mana daktere parasti pieņem līdz vieniem dienā.

Šodien vakcinācijas centram kaut kāda mistiskā īsā darba diena - strādāja no 10:00 līdz 14:00, turklāt atstāts tikai viens dežūrdarbinieks, bet rinda oi, oi, oi ....

Par pastu gan vairs neinteresējos, kopš manā miestā to atstāja 2x nedēļa ar darba laiku 8:00 - 13:00 un pēc tam vispār likvidēja.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #2 : 2015. gada 19. jūnijs, 18:37:29 »
Domāju, ka mana pasta nodaļa Katrīnas dambī varētu pretendēt uz visalatvijas pretīgāko pasta nodaļu. Remonts 100 g nav taisīts kā kopš padomju laikiem un pasta darbinieces arī nelaipnas, no kurām 1 runā knapi lauzītā valsts valodā.  :o

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 19. jūnijs, 21:00:04 »
Lielākā daļa sūdzas par 39. nodaļu - rindas, šausmas un kas tik vēl ne. Es nekad tur neesmu gaidījusi ilgāk par 10 min. Pie tam tajā laikā, kad visi pēc darba skrien pēc savām pakām.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #4 : 2015. gada 19. jūnijs, 21:53:27 »
Nu tad vienīgais +, ka mūsējā rindu nav.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2015. gada 20. jūnijs, 18:05:12 »
Ko jūs darat pastā?
Kopš manējo likvidēja, nemaz nezinu, kur ir jaunā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2015. gada 20. jūnijs, 18:51:57 »
Pērku markas, es esmu baigā rakstītāja

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #7 : 2015. gada 20. jūnijs, 19:01:10 »
Nu manā pastā šad un tad pienāk kāds sūtījums, kas jāsaņem pastā. Darba laiks gan tāds, ka es turp nekādi nevaru aiziet, darba dienās no 8 līdz 14. Un viss. Pagaidām vēl var sarunāt, ka tiek atdotas mammai. Bet vispār sviestaini...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2015. gada 20. jūnijs, 20:32:19 »
Pasts ir stipri noslogots ar sūtījumiem no internetveikaliem, pati turp eju pēc tiem,ja nav pastkastē ietūcīti.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #9 : 2015. gada 20. jūnijs, 20:50:46 »
Tieši tā, interneta veikalu sūtījumi. Varētu būt vienu dienu nedēļā vaļā līdz 19. Vai jāsūta uz Centrālo pastu "Pēc pieprasījuma" - cita varianta man nav.

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2015. gada 20. jūnijs, 21:32:34 »
vai nevar rakstīt pilnvaru?

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #11 : 2015. gada 20. jūnijs, 23:15:56 »
Var rakstīt, mēs ar tā izdarījām. Abiem, gan pilnvarotājam, gan pilnvarotajam ar pasēm uz pastu.
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2015. gada 21. jūnijs, 18:19:49 »
Markas pērku narvesenos, tāpēc nav jāiet uz pastu.