Autors Tēma: Jaunatklātie seriāli  (Lasīts 62771 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Jaunatklātie seriāli
« Atbilde #135 : 2019. gada 22. janvāris, 20:02:08 »
Esmu diezgan tumša krievu aktieros, nezināju ne Mihalkovu, nevienu. Tikai Dogiļevu, sašausminājos, cik veca. Forši, ka Tev, Magda, patika, nekad nebūtu domājusi. Domāju, ka Tu seriālus neskaties. Varbūt kādu vari ieteikt?

Atslēdzies true detective

« Atbilde #136 : 2019. gada 22. janvāris, 23:32:19 »

par seriāliem, šis nav redzēts, bet True Detective S3 ir iesācies, pagaidām labs, S1 līmenī un galvenā lomā viens no Holivudas šā brīža stāriem Mahershala Ali, atceramies viņu no House of cards, un uz lielā ekrāna Green book filmā šobrīd, par kuru Oskaram nominēts.

no citiem varu ieteikt Castle rock pēc Stephen King darbiem.
Escape at Dannemora, mazliet garlaicīga, bet Benicio del Toro  dēļ var paciest.
Patrick Melrose, depresīvs, bet labs, un Benedict Cumberbatch galv.lomā
Bodyguard , britu, spriedze laba
Sharp Objects, arī depresīvs, bet arī labs
šie visi ir miniseriāli

seriāli:
Yellowstone ar Kevin Costner no jaunākajiem patika
no senākiem, bet priekš sevis nesen atklāju Sneaky Pete

ps.
Anna Mihalkova ir Ņikitas Mihalkova meita (režisors un aktieris, izskatīgs jaunībā bija)
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 22. janvāris, 23:40:30 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #137 : 2019. gada 23. janvāris, 07:45:20 »
Mihalkovs man ļoti patika jaunìbā, sevišķi Cietsirdīgajā romancē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #138 : 2019. gada 23. janvāris, 12:03:51 »
Tā Mihalkova spēlēja galveno varoni? Nu, jā, vaibsti mazliet līdzīgi

Bet ceru, ka šajā lomā viņa tikai tēloja tādu aukstu zivi un citur ir kaut cik dzīvāka. Seja un acis gandrīz kā maska, bez emocijām un mīmikas

« Atbilde #139 : 2019. gada 23. janvāris, 12:31:40 »
Mihalkovs man ļoti patika jaunìbā, sevišķi Cietsirdīgajā romancē.

fui, viņam tak tur ūsas... man gan viņš nepatika :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies true detective

« Atbilde #140 : 2019. gada 23. janvāris, 13:07:51 »
fui, viņam tak tur ūsas... man gan viņš nepatika :)

ūsas netraucēja, izskatīgs tāpat, bet nu par gaumi nestrīdās

te bez ūsām, dikti jauns, bet man labāk viņš nobriedušā vecumā patīk. bet manas simpātijas pret viņu izzudušas, jo viņš ir liels, jo liels Putina politikas piekritējs.

ps. tomēr bija foršas filmas PSRS laikā
atvainojos par off topic.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #141 : 2019. gada 23. janvāris, 14:48:57 »
Uz TD S3 acis jau metu, bet skatīties nesāku, jo beigsies tikai februārī (laikam).
Tātad jāskatās.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies magda

« Atbilde #142 : 2019. gada 23. janvāris, 15:18:08 »
Nāra- jā, skatos reti, jo reti kurš "uzrunā". Patīk "psiholoģiskās šaušalas "- tas no  mana vīra leksikas  :smile: . No pēdējiem,kas palikuši atmiņā, jo arī tos noskatījos vienā elpas vilcienā- "Sadovaje kaļco"- tur galvenajā lomā Marija Mironova ( Andreja Mironova) meita- arī ģimenes sāga, kur viss nav tā kā izskatās. Un "Rodina"- galvenajā lomā - Maškovs un atkal Marija Mironova. smaga, bet laba.
Minne- laikam es uztvēru savādāk- aiz sajūsmas aizelsdamās- ka var TĀ nospēlēt- tikai ar acīm!!! Ne kliedzot,ne brēcot, ne matus plēšot. Pirmspēdējā sērijā tika atklāts, kādēļ viņa tāda kļuva..
Par Dogiļevu- jā ,vecāka kļuvusi, (tikai mēs joprojām jaunas un frišas))))), bet vai tādēļ sliktāka?!! Nopriecājos,ka atkal redzama kino.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #143 : 2019. gada 23. janvāris, 15:26:14 »
magda, tādēļ izteicu cerību, ka tas konkrētajā filmā konkrētā tēla dēļ - tā savaldība un dzelzs stīga. Citur neesmu viņu redzējusi, vispār padomāju, ka neredzēta aktrise. Bet krievu kino ļoti maz skatos.

Tie Tevis pēdējie pieminētie ir seriāli?

Atslēdzies magda

« Atbilde #144 : 2019. gada 23. janvāris, 15:39:01 »
Jā, Minne, tie ir seriāli. Man šī aktrise "iekrita " acīs pasen. Ar pavisam mikroskopisku lomiņu sava tēva filmā "Sibīrijas bārdzinis"- arī tur, bez vārdiem, tikai ar acīm- tik ļoti fragments ar viņu palicis prātā!
Un vēl filmā "Svjaz" (nav seriāls), šī ir viena no retajām filmām,kuru skatoties apraudos, jo tur nav ne bats/ne melns- ir tā kā ir- un tik ļoti ticami...
un vēl filma "Kokoko"- nu, tāda- domāt liekoša :smile:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #145 : 2019. gada 23. janvāris, 22:33:52 »
Paldies, Magda, jāsāk pievērsties krievu seriāliem, noteikti noskatīšos. Uzraksti vēl kādu, ja ienāk prātā. Es vairs ne krievu aktierus zonu, ne estrādi, neko, citi laiki...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #146 : 2019. gada 23. janvāris, 22:50:24 »
Sāku to "Sadovoje koļco" ar Mironovu...jau 3.sēriju skatos, bet vēl nav aizrāvis, un traucē viņas infantilā balss un runasveids. Bet nu noskatīšos līdz galam gan jau

Atslēdzies magda

« Atbilde #147 : 2019. gada 24. janvāris, 08:54:50 »
Nāra, neesmu es baigā eksperte :) Kā jau rakstīju- jo  diena, jo retāk skatos TV, ja nu izlasu labu atsauksmi, tad sameklēju netā. Un ja seriālu iesaka A. Peipiņa- noteikti skatos, jo zinu,ka būs labs (Sadovaja Kaļco).  :smile:
Minne- tā infantilā balss ir viens no "ieročiem" , kas un kādēļ- skaties un vērtē  :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #148 : 2019. gada 28. janvāris, 15:00:18 »
Tā, atskaitos par Sodovoje koļco.

Nu, tā, kā sākumā rakstīju, ka mazliet mocos ar skatīšanos, tā arī tiku līdz beigām - nomocot. It kā intriga, it kā kas, aktrises skaistas, aktieri forši, tomēr pietrūka raituma, viss kkā stiepts. Varoņu darbībām un motivācijām ne vienmēr redzēju pamatojumu, pat psihologu/psihoanalītiķu darbošanās un teksti likās neprofesionāli. Ievēroju aŗī režisora nepamanītas ņeuvjazočkas jeb faktu kļūdas.
It kā nevajadzētu piesieties, jo viss taču izklaidei, bet man tomēr laikam vajag, lai 2+2=4 un nav paviršību darbā, tas man traucē, t.i., vajag, lai es noticētu. Šeit neizdevās  :scratch: ;)

Ņemšu priekšā nākamo Tevis minēto ;)

Atslēdzies magda

« Atbilde #149 : 2019. gada 28. janvāris, 19:18:00 »
Nu, re- katram savs! 'Šo seriālu skatījos "vienā elpas vilcienā". Neskaitos vai 2x2=4, jeb " izmetot lokas", - 4,5.
Nez, manuprāt, te ir tas stāsts,kad runa iet nevis" par krekliem, bet sirdsapziņām".
Mani filmas, vai retu reizi serialčiki var pavilkt, ja to skatoties, kā Staņislavskis varu teikt "Verju"! Šeit- noticēju!
Kuru filmu tagad skatīsi?