Autors Tēma: Jaunatklātie seriāli  (Lasīts 62490 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Jaunatklātie seriāli
« Atbilde #150 : 2019. gada 28. janvāris, 21:36:55 »
Aktieri forši, bet laikam jau režisoram vai scenārijam nenoticēju, pamanīju psiholoģiskas neatbilstības,. kaut psiholoģija tur tā kā tika padaudz apspēlēta. Manai gaumei kkā pa virsu pāršļūkts - sevišķi tās skaistās Annas un Artjoma attiecības....meitu attiecības ar māti...draugu-veču attiecības.....daudz kas nepārliecināja.

Papētīju to Tevis pieminēto Roģinu, nezinu, vai īsto atradu....vairākas sezonas, par Ameriku?
Šimvakaram uzliku Kokoko.

Lūdzu, ja vēl ir ko piedāvāt, priecāšos par ieteikumiem!  :big_hug:

Atslēdzies magda

« Atbilde #151 : 2019. gada 28. janvāris, 22:17:18 »
Rodina nebūs īstā. Galvenajā lomā aktieris Maškovs. Atgriezies pēc 6 gadu gūsta Afganistānā....

Atslēdzies magda

« Atbilde #152 : 2019. gada 28. janvāris, 22:22:46 »
...kā jau minēju, seriālus skatos tik reti,ka ieteicējs no manis slikts.
No ārzemju seriāliem, pēdējais kurš mani , paties, aizķēra- "Jaunais pāvests" ar Džūdu Lovu. Bet gan jau,ka to esi redzējusi.
Un jau šepat minēju- "Tie esam mēs"- arī tur viss nav tā kā izskatās...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #153 : 2019. gada 28. janvāris, 23:26:39 »
Neesmu redzējusi, nupat sameklēju gan Džūdu, gan "Tie esam mēs"

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #154 : 2019. gada 29. janvāris, 07:50:14 »
Minne, labāk paskaties Mamočki- jautrs, pat aizrāva, tīra izklaide par 4 draudzenēm. Broņa arī pēc mana ieteikuma paskatījās. Kā arī Sladkaja žizņ bij labs, tik atrodi īsto, tur ir vairāki ar šo nosaukumu. Par Tie esam mēs te jau rakstīju- neaizrāva. Vispār, šajā sadaļā tik daudz ieteikts, atliek tikai sameklēt. Seriālu grūti ieteikt, ne visiem patīk viss. Man ir ļoti grūti atrast tādu seriālu, kas aizrauj.
Magdas ieteiktā Svjaz likās garlaicīga, laikam esmu atradinājusies no tik lēnām noskaņu filmām bez īpašas darbības. Stāsts gan bij kā no dzīves, tas tiesa.
Šīs tēmas 4.lpp ir daži mani ieteiktie krievu seriāli, ko toreiz skatījos.
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 29. janvāris, 08:08:03 no Nāra »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #155 : 2019. gada 29. janvāris, 09:53:53 »
Sadovoje koļco patīk, skatos ar interesi.

Atslēdzies magda

« Atbilde #156 : 2019. gada 29. janvāris, 14:08:06 »
No komēdijseriāliem man patika "Ivanovi.Ivanovi". Varēja gan sasmieties,gan aizdomāties.
Minne- "Jauno Pāvestu" iesaku!! Pēc šīs filmas, pati priekš sevis atklāju Džudu Lovu kā labu aktieri! Līdz tam man viņš tāds smukpuisītis vien likās.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #157 : 2019. gada 29. janvāris, 20:06:35 »
Magda, es riktīgi iekritu Sadovoje koļco, ar varu bij šodien jāatrauj sevi un jāatstāj rìtdienai.

Atslēdzies magda

« Atbilde #158 : 2019. gada 29. janvāris, 21:15:31 »
Nāra- es arī nevarēju atrauties. :smile: Skatījos, šausminājos un smagi pūtu... :rat:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #159 : 2019. gada 21. februāris, 22:07:17 »
rrrr....jāraksta otro reizi, jo pirmo tekstu netīšām nodzēsu  :evil: Tas nozīmē, ka vairs nereflektēšu kā pirmajā variantā :D

Jau tarkšķī minēju, ka esmu atradusi pēc Elenas Ferrantes Neapoles tetraloģijas pirmās grāmatas uzņemto seriālu, tātad pirmo sezonu - "Brīnišķīgās draudzenes". Ar iekšējām trīsām un bažām (jo parasti filmas grāmatām zaudē) ķēros klāt un, jāsaka, esmu sajūsmā par visiem 120%. Sen neesmu redzējusi seriālu, kas mani tā uzrunātu, "paņemtu un ievilktu". Arī grāmatas bija labas, tomēr sākumā neuzpeldēju uz tā viļņa. Var jau būt, ka esmu mazliet atrofējusies, jo filma, iespējams, ir tas veids, ko šobrīd spēju vieglāk uztvert un sagremot, vieglāk sakoncentrēties.

Elena un Lila - burvīgas, brīnišķīgas..gan bērnībā, gan pusaudža gados - tieši tādas es viņas biju iedomājusies, grāmatas lasot, un ik pa brīdim bija mistiskas sajūtas - nu, kā es viņas tik vizuāli precīzi varēju iedomāties?
Un Neapoles iedzīvotāju tipāži vispār...bieži tuvplāni, acu skatieni, mīmika...ļoti patika.

Ja kādu interesē, ielikšu saiti:
https://yandex.ru/video/search?filmId=12499132872169364918&text=%D0%9C%D0%BE%D1%8F%20%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0%D1%8F%20%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%20(2018)&path=main

Atslēdzies Minne

« Atbilde #160 : 2019. gada 22. februāris, 10:36:56 »
Aizmirsu vakar piebilst. Patiesībā grāmatas izlasīšana pirms filmas palīdz vieglāk orientēties visu ģimeņu radurakstos. Jau grāmatu lasot, man sākumā bija pagrūti izsekot līdzi, kas kuram tēvs, māsa, bērns vai kaimiņš, un visi svešie, kaut skanīgie, uzvārdi pinās kopā - Čerullo, Karači, Sarratore utt. :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #161 : 2019. gada 22. februāris, 11:23:00 »
beidz čīkstēt, Minne  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #162 : 2019. gada 22. februāris, 11:47:22 »
beidz čīkstēt, Minne  :mrgr:

Es taču vnm čīkstu, tā ka... :smoker:

Atslēdzies magda

« Atbilde #163 : 2019. gada 22. februāris, 22:17:57 »
Paldies,Minne, brīvdienās noskatīšos! Grāmatas izlasīju. Nevaru viennozīmīgi teikt,ka baigi patika, brīžiem besīja,kā viena gudra sieviete var būt tik tupa...  :faint: ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #164 : 2019. gada 22. februāris, 22:30:47 »
Paldies,Minne, brīvdienās noskatīšos! Grāmatas izlasīju. Nevaru viennozīmīgi teikt,ka baigi patika, brīžiem besīja,kā viena gudra sieviete var būt tik tupa...  :faint: ...

Man vislabāk patika pirmā un pēdējā grāmata.

Nu, daudz kas laikam jāskata kultūrvēsturiskajā un tradīciju kontekstā. Itālijas sieviete, neapoliete..