Autors Tēma: Jaunatklātie seriāli  (Lasīts 62727 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Atb: Jaunatklātie seriāli
« Atbilde #315 : 2021. gada 10. decembris, 22:48:12 »
Netflixā smieklīgs "Stuck together" par pandēmijas laiku. Ar humoru par visiem tipāžiem, kas pandēmijas laikā, parādījās.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #316 : 2022. gada 03. janvāris, 17:14:09 »
 «Хрустальный»  -  (2021) psiholoģiski krimināla drāma.

10 sērijas vienā elpas vilcienā. Galvenajā lomā - Antons Vasiļjevs. Brīnišķīgs!
Maskavas labākais maniaku mednieks, ir spiests doties uz savu dzimto pilsētu, lai atrastu slepkavu, kurš nolaupa mazus zēnus. Uz savu dzimto pilsētu viņš dodas nelabprāt un tam ir pamatots iemesls... Pirms daudziem gadiem viņš no turienes devās prom, lai aizmirstu "elli", ko pats reiz piedzīvojis.

Seriāla pamatā ir idejas un scenārija autora piedzīvotā bērnības traumatiskā pieredze.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #317 : 2022. gada 03. janvāris, 17:37:08 »
Izlasot aprakstu jau negribas skatīties. Bērnu nolsupīšana  :fp: Noskatījos 2.sezonu Emīlija Parìzē, tik laba atslodze.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #318 : 2022. gada 03. janvāris, 17:53:55 »
Izlasot aprakstu jau negribas skatīties. Bērnu nolsupīšana  :fp: Noskatījos 2.sezonu Emīlija Parìzē, tik laba atslodze.

Neskaties :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #319 : 2022. gada 16. janvāris, 15:51:35 »
Kvadra, paldies par ЭКСПРОПРИАТОР. Sākumā bija tikai foniņā, bet kādā brīdī mazliet aizķēra.
Gan jau nekad tāpat vien nebūtu noskatījusies.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #320 : 2022. gada 19. janvāris, 18:22:36 »
Tet+ noskatījos seriālu Markuss.
Darbība notiek gan Rīgā ar latviešu aktieriem(Lepers, Cīrule - galvenokārt), gan Krievijā. Bija ļoti ok sākumā, tāds kā mazliet labākajās padomju kino tradīcijās, bet pēdējās 2 sērijas jau aizgāja mazliet sviestā.
Gaidu Bezvēsts pazudušās 2. sezonu, drīz būs 1.sērija Tet+. 1.sezona bija ļoti ok.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #321 : 2022. gada 25. janvāris, 10:00:54 »
Kvadra, paldies par ЭКСПРОПРИАТОР. Sākumā bija tikai foniņā, bet kādā brīdī mazliet aizķēra.
Gan jau nekad tāpat vien nebūtu noskatījusies.

Aha, šo es arī tagad nsokatījos. Bija OK.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #322 : 2022. gada 25. janvāris, 11:44:22 »
Noskatījos "Spartacus: Gods of the Arena" https://www.imdb.com/title/tt1758429/ 6 seriju daudzsēriju filma, kura sākas ar to, ka tiek nogalināti gladiatoru skolas pēdējais saimnieks ;) Savādāk gana daudz pikantērijas un vardarbības :)   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

« Atbilde #323 : 2022. gada 25. janvāris, 12:35:58 »
A Town Called Eureka - man 1.sezona iet uz beigām. Ir viegli skatāms. Policists nejauši iekuļas pilsētiņā, kur dzīvo vieni vienīgi zinātnes ģēniji un paliek tur strādāt par šerifu. Un tad nu viņiem gadās visādas ķibeles, ko zinātnieki no savas puses risina ar prātu, bet policists ar savu vienkāršā cilvēka intuīciju.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #324 : 2022. gada 28. janvāris, 18:36:02 »
Kaut ko ik pa laikam paskatos, bet nav tā, ka kāds ļoti aizrauj. Pagrābstos gan Tet+, gan Netflix.
Pabeidzu jauno Sex@city(neiesaku), turpinu Bezvēsts pazudušās - katru ceturtdienu iznāk sērija.
Bridžertoni
https://www.imdb.com/title/tt8740790/
Tik dau
dz ieteica  tv un žurnālos un cilvēki, kā arī Netflix,  ka bija jānoskatās. Tipisks, kā es saucu - pamparu laaikui :rofl: ku  seriāls- skaisti tērpi, balles, vīru meklēšana, intrigas, bet vietām tīri aizraujoši. Pēdējās 2 sērijās gan bija pārāk daudz seksa - ļoti neraksturīgi šādiem seriāliem.

Zelta laikmets - arī no pamparlaiku seriāliem. Jaunā Dauntonas abatija, kā saka. Pagaidām gan nav vēl visas sērijas.
https://www.bezzia.com/lv/zelta-laikmets-jaun%C4%81-hbo-max-v%C4%93sturisk%C4%81-dr%C4%81ma/

Tā ka vienā dienā skatos max 2 sērijas, tad pietiek ilgākam laikam.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 28. janvāris, 18:44:21 no Nāra »

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #325 : 2022. gada 28. janvāris, 18:53:57 »
Bridžertonu noskatījos, bet nu galīgi nesapratu, par ko tur sajūsmināties. Nekā tāda.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #326 : 2022. gada 28. janvāris, 19:00:05 »
Kas ir pamparlaiki?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #327 : 2022. gada 28. janvāris, 19:10:16 »
Bridžertonu noskatījos, bet nu galīgi nesapratu, par ko tur sajūsmināties. Nekā tāda.

Vai ne? Bet tik daudz ieteikumus dzirdēju, pat kursos no vienas dižas psiholoģes :)

Kas ir pamparlaiki?

vecie laiki ar krinolīnkleitām un korsetēm utt...tā apmēram. Tas ir mans personīgais šī žanra nosaukums :)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #328 : 2022. gada 28. janvāris, 19:50:07 »
Nu jā, kaut kā tā Bridžertona tāda parodija...Ne mans, bet aiz nekā darīt pagājušajā ziemā, vai kad nu parādījās, noskatījos. kaut vispār man kostīmfilmas (pamparlaiki :)) patīk.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #329 : 2022. gada 28. janvāris, 19:53:11 »
Es Netflixā noskatījos Bridžertonu pirmo sezonu. Un vēlāk izlasīju pašu grāmatu. Salīdzinājums - grāmatā ir tikai galvenā sižeta līnija, bet seriālā daudz visa kā cita. Aktieri pārstāv dažādas rases, pat karaliene (grāmatā netika pieminēta vispār) nebija pavisam balta :)
Man seriāls patika - cits laikmets, romantika, laimīgas beigas. Izklaidei pilnīgi pietiek.
Otrā sezona jau ir nofilmēta un tiks rādīta šogad pavasarī.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 28. janvāris, 20:03:49 no Luīze »