Autors Tēma: Jaunatklātie seriāli  (Lasīts 62432 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies magda

Atb: Jaunatklātie seriāli
« Atbilde #330 : 2022. gada 28. janvāris, 21:02:53 »
Palasījos, ka jaunā "Sekss un lielpilsēta" ,jaunā sezona netiek atzīta par labu esam... Nu, man tieši, pretēji- katru ceturtdienu (tad tet+ pievieno 1 sēriju) gaidu kā mazus svētkus! :coffee: Izbaudu!
Jau 1.sērija aizkustināja līdz asarām, un nē- man nelikās, ka Kerija reaģēja kaut kā "ne tā, kā vajadzētu"... Jautājums- a, kā tad vajadzēja?! Kā liktos pareizi?!
Izbaudu, jo nu ar varonēm esmu vienā vecuma grupā... :)  brīžiem skatos- un domāju- es ,tož, tik veca esmu....?! :faint: ,,,bet , nu līdzīgas sajūtas mani pārņem, kad aizbraucu uz dzimto Smilteni, un satieku vienaudžus...tadas vecas tantas un onkuļus...
Var pieņemt ,vai nepieņemt seriāla homoseksuālo "stīgu", un starpdzimumu (? nezinu, vai tas ir pareizais apzīmējums) popularizēšanu... bet stāsts ir par to,ka viss mainās- mēs un pasaule ap mums...

Šodien pabeidzu skatīties " Kastaņcilvēku"= tāds skandināviski šaušalīgs detektīvs

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #331 : 2022. gada 28. janvāris, 21:07:45 »
Nu ne jau kratīt un apskaut Lielisko, bet zvanīt ātrajiem. Loģiski.
Seriāls...nu nevajadzēja filmēt vairs. Bet uz veco simpātiju rauga, protams, noskatījos. Tāds pagarlaicīgs.

Fiasko labi izskaidroja manus pamparlaikus- kostīmfilmas, jā :)

Atslēdzies magda

« Atbilde #332 : 2022. gada 28. janvāris, 21:13:04 »
Nāra?! Tu, par 100% esi par sevi pārliecināta, ka Kerijas vietā rīkotos loģiski, aukstasinīgi un tā, kā māca 1.palīdzības sniegšanas kursos?? Ja tas mirstošais ,būtu vīrs kurš ir vīrs ne tika vārda, statusa, vai pieraduma pēc- bet tāds, kuru mīli , un mīli ļoti....

Atslēdzies Milka

« Atbilde #333 : 2022. gada 28. janvāris, 22:00:44 »
Par to, ka jāsauc ātrie Lieliskajam, piekrītu Nārai. Es arī biju šokā, ka Kerija vispirms stāv pusstundu kā iemieta, tad  uzveļas viņam virsū un neko nedara, lai reāli palīdzētu.

Atslēdzies magda

« Atbilde #334 : 2022. gada 29. janvāris, 09:42:44 »
Ar prātu un loģiku, arī es saprotu, ka Kerijai bija jāsauc ātrie! Ar sirdi- saprotu ,ka tas nāca kā zibens no skaidrām debesīm... un tādās situācijās, nekad neesi par sevi īsti drošs- kā reaģēsi.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #335 : 2022. gada 04. februāris, 12:29:36 »
And Just like that....noskatījos tikai 1sēr., šito woke propogandu nespēju sagremot, un vēl padzīvojušās aktrisītes kancelēja Mister Big (Chris Noth) pirms jebkādas izmeklēšanas un tiesas darbiem, pamatojoties uz sarakstīto medijos.

Yellowjackets
https://www.imdb.com/title/tt11041332/?ref_=fn_al_tt_1 
Juliette Lewis, Christina Ricci....zināmākās aktrises šajā seriālā.
meiteņu futbola komanda piedzīvo lidmašīnas katastrofu. izdzīvošanas drāma, psiholoģisks trilleris, pagātne, kas seko līdzi arī pēc 25gadiem. ar nepacietību gaidi katru nākamo epizodi, jo gribi zināt nu kas tur īsti notika, tā arī beidzās 1.sezona, it kā nekas vēl īsti skaidrs nav. man patika. gaidu 2 sezonu.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #336 : 2022. gada 05. februāris, 20:13:25 »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #337 : 2022. gada 06. februāris, 17:12:10 »
Noskatījos visas And Just like that... (jaunais Sex&City) sērijas.
Lai gan īsti nesapratu, ko nozīmē nebinārs, cisdzimums u.tml. svešvārdi, kopumā seriālu izbaudīju.

Tuvākajās dienās jāatrod laiks noskatīties "Bezvēsts pazudušās" 2.sezonu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #338 : 2022. gada 06. februāris, 17:32:30 »
Man Seksa atraudziņa nepatika.

Bezvēsts pazudušās liek klāt sērijas ceturtdienās. 1.sezona bija ļoti ok. Otrā- nu tā...Uzreiz var just, ka 2.sezonu veidojis vīrietis Vlads. Bet vēl jau nav visas sērijas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #339 : 2022. gada 16. februāris, 20:08:18 »
Noskatījos "Перевал Дятлова", 9 sērijas. Patiesībā pati filma 8 sērijas, bet 9. ir filmas arheoloģija, kas arī interesanta.
Savijas it kā divas paralēlas sižeta līnijas - jauniešu pārgājiena rekonstrukcija un viņu bojāejas izmeklēšana ar atkāpēm un atmiņām par kara laiku, kas kopā veido, manuprāt, veiksmīgu kombināciju. Apskatītas tiek dažādas grupas bojāejas versijas, ir arī sava daļa mistikas, filozofijas, ētikas. Kopumā patika.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #340 : 2022. gada 17. februāris, 17:38:55 »
Kamēr notiek olimpiāde un nekā cita interesantāka nav, noskatījos divus latviešu seriālus:

1) "Bezvēsts pazudušās" 2.sezonu. Kā aizkadru speciālizlaidumā izteicās Juris Žagars, 1.sezona bija sievišķīgi viltīga, bet 2. - vīrišķīgi brutāla, kam pilnībā piekrītu. Riktīgs trilleris.

2) "Perfektās kāzas". Jauno pāri tēlo Lelde Dreimane un Kaspars Zāle, kuri vairs nav pāris dzīvē, bet uz ekrāna to nevar pateikt. Lauris Reiniks mācītāja lomā nedaudz smieklīgs, var just, ka nav profesionāls aktieris. Patika Anna Šteina kā līgavaiņa māte - izcils tēls. :)

Otrreiz laikam neskatīšos nevienu no abiem seriāliem.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #341 : 2022. gada 28. marts, 20:31:32 »
No šodienas pa TV3 rāda ukraiņu seriālu "Tautas kalps". Zelenskis galvenajā lomā vienkārši perfekts.

Atslēdzies reno

« Atbilde #342 : 2022. gada 28. marts, 22:31:45 »
Nemaz nezināju. Laiks gan jocīgs, 17os, ilgi meklēju programmā

« Atbilde #343 : 2022. gada 14. aprīlis, 20:30:05 »
Noskatījos "Перевал Дятлова", 9 sērijas. Patiesībā pati filma 8 sērijas, bet 9. ir filmas arheoloģija, kas arī interesanta.
Savijas it kā divas paralēlas sižeta līnijas - jauniešu pārgājiena rekonstrukcija un viņu bojāejas izmeklēšana ar atkāpēm un atmiņām par kara laiku, kas kopā veido, manuprāt, veiksmīgu kombināciju. Apskatītas tiek dažādas grupas bojāejas versijas, ir arī sava daļa mistikas, filozofijas, ētikas. Kopumā patika.

Noskatījos, man patika. Paldies par ieteikumu!
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #344 : 2022. gada 15. aprīlis, 11:17:23 »
...laikam noskatījos pāris sērijas un kad sākās tie murgi par vāciešu mistisku cietoksnī, pārtraucu...scenārista talantu nevar noliegt - no viena triviāla nelaimes gadījuma kalnos uzpūst tādu drāmu, ka ezotēriķi krīt ģībonī no kaifa...   
Tie, kas kāpuši kalnos, labi saprot, ka pie vainas bija lavīna, bet pārējo ar līķiem sastrādāja meža zvēri, pazudušās lietas pievāca glābēji vispārēja deficīta apstākļos...   
Likteņa ironija ir tā, ka būtu palikuši dzīvi, ja nepadotos panikai un neskrietu laukā no telts, kuru pieredzējušais grupas vadītājs bija uzcēlis pareizā vietā uz kores un lavīna nogāja garām ...bet ir jau briesmīgi, kad virs galvas atskan skaņas krakšķis, ka lavīna norāvusies un drīz iespējams sasniegs telti...tad ar nazi griež telti un kurš nu kurais kā saģērbies metas laukā tieši iekšā lavīnā...labāk būtu saldi gulējuši teltī un no rīta brīnījušies, ka visa apkārtne vairs nav tāda, jo telts bija uzcelta pareizi!
Man tik bija jautājums, ko tik labu pīpē gan filmas varoņi, gan scenārists?  :smoker: