Autors Tēma: Jaunatklātie seriāli  (Lasīts 62409 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: Jaunatklātie seriāli
« Atbilde #345 : 2022. gada 15. aprīlis, 17:56:35 »
Seriālu neskatījos, bet man patika grāmata "Djatlova pāreja". Iesaku nakatam izlasīt. Lavīna nav izskaidrojums.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #346 : 2022. gada 24. aprīlis, 15:48:58 »
sestās jau vairs nav.
Tagad LTV7 rāda

« Atbilde #347 : 2022. gada 17. maijs, 21:26:36 »
Tiem, kas nesmādē krievu detektīvus (ok, krievvalodīgos, jo šis ir ukraiņu ražojums), iesaku Ņuhač https://www.imdb.com/title/tt3326054/
Izmeklētājam ir draugs ar neparasti asu ožu un no tā izrietošām dīvainībām, un viņi kopā izmeklē noziegumus.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #348 : 2022. gada 17. maijs, 22:27:19 »
Neesmu seriālu kā tādu cienītāja, bet nejauši, atslēdzoties no kara, noskatījos ukraiņu "Mantiniekus". Iekritu, jo sapratu ka filma. Izrādījās seriāls. Katrā ziņā labāks par "Ugunsgrēku"  :mrgr:  No otrās puses sāka pat patikt, vai intriģēt. Nekā jau sevišķa, bet smadzenes atslēdzās. :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #349 : 2022. gada 18. maijs, 12:54:55 »
Man patīk "Broukenvuda" pa LTV...reāla atslodze un humors

Atslēdzies reno

« Atbilde #350 : 2022. gada 18. maijs, 13:17:20 »
Bišķ par daudz muļķīga tā Jaunzēlandes mazpilsēta...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #351 : 2022. gada 18. maijs, 13:31:30 »
Bišķ par daudz muļķīga tā Jaunzēlandes mazpilsēta...
bij tak runa par atslodzi te, nevajag uztvert nopietni....pavisam cits žanrs salīdzinot ar "Dienestu pildot"

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #352 : 2022. gada 18. maijs, 14:23:24 »
Man patīk "Broukenvuda" pa LTV...reāla atslodze un humors
nabaga Maiklu visu laiku kacina tā patanatome

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #353 : 2022. gada 18. maijs, 16:02:06 »
nabaga Maiklu visu laiku kacina tā patanatome
salīdzinot ar Midsommeru, kur katrā sērijā ir jauni personāži un atliek tik fantazēt par tā miesta lielumu, kur vienmēr atrodas jauni grāfi, jaunas sektas, putnu vērotāji, tad šeit tās attiecības ir stabilākas...ko vien ir vērts Frodo...es jau biju gatavs saderēt, ka pēdējā rādītajā sērijā pie nolaupītāju auto ar 1 litru benzīna būs viņš, bet nē...pusbrālis, kas vispār nav rados :mrgr:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #354 : 2022. gada 26. jūnijs, 15:31:25 »
Leģendu birojs. Par francijas izlūkdienestu u.c.
Interesanti ielūkoties tādu iestādījumu "virtuvē". It sevišķi saistībā ar 24.02. notikumiem.
http://seasonvar.ru/serial-15014-Byuro_legend_psaozit-0001-sezon.html

« Atbilde #355 : 2022. gada 26. jūlijs, 14:02:23 »
https://www.imdb.com/title/tt2249364/
Seriāls Broadchurch - psiholoģisks detektīvs ar uzsvaru uz "psiholoģisks", tāds lēns, ar noskaņu - tuvplāni un panorāmas, bet netrūkst arī pārsteidzošu pavērsienu, man ļoti patīk.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #356 : 2022. gada 28. augusts, 19:38:13 »
Kaut kur biju lasījusi, ka vienā krievijas ciemā notika baisi notikumi - 2010.gadā ciematā, kura nosaukums "Кущёвская", notika masu slaktiņi un pēc tam par to tika uzņemta mākslas filma. Bandas vadone -Надежда Цапок.

Pavisam nejauši uzpeldēja seriāls - "СТАНИЦА". Es gan noskatījos līdz galam, bet šķita baisi - cik pērkams un vadāms ir itin viss.

Šodienas kontekstā vēl jo baisāk - tāda  maza krievijas apkaime neatšķiras no visas valsts teritorijas. Cilvēki marionates un naudas smārds itin visā. Tikai retais ir gatavs stāties pretī un arī tad, kad daudz vai viss jau ir zaudēts.
Mūsdienu krievija miniatūrā.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #357 : 2022. gada 28. augusts, 19:46:56 »
Varbūt vari ielikt linku.. kur Tu skatījies?

« Atbilde #359 : 2022. gada 07. septembris, 22:45:45 »
Nejauši trāpījās - vampīri Smoļenskā  :rofl:  patīk pats koncepts un vismaz 1.sērija ļoti smieklīga
https://kinogo.zone/detective/3576-vampiry-sredney-polosy-hd-newvids1-bettertv7-v1.html