Autors Tēma: Jaunatklātie seriāli  (Lasīts 62382 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Jaunatklātie seriāli
« Atbilde #390 : 2023. gada 28. septembris, 13:51:55 »
Mēs ar Luīzi esam pieminējušas, bet, iespējams, tikai Tarkšķī. Cepos par neticamības momentiem ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #391 : 2023. gada 28. septembris, 14:46:54 »
Es mēģināju skatīties seriālu par Kormoranu, bet izturēju tikai 2 sērijas :?: Aktieri labi, bet sižetu man bija grūti saprast. Grāmatas daudz labākas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #392 : 2023. gada 19. oktobris, 22:54:41 »
Toties man patīk igauņu seriāls "Kurš nogalināja Oto Milleru?" Ceturtdienās rāda pa LTV1. Nākamnedēļ būs pēdējā sērija.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #393 : 2023. gada 19. oktobris, 23:37:58 »
Jā, es arī skatos un man patīk

Atslēdzies sanda

« Atbilde #394 : 2023. gada 22. oktobris, 15:35:09 »
Skatījos japāņu seriālu
http://seasonvar.ru/serial-36993-Kot_master_na_vse_lapki_segodnya_snova_grustit.html
Līdz pēdējai sērijai domāju, ka alegorija, apmēram kā Plūdoņa poēma Uz saulaino tāli, par ko, katrs lai spriež pats, tad pēdējā sērija domu pagrieza mazliet savādāk, tā lai uzsvērtu kaucmindiešu, kulinārijas fanu un mājsaimniecības uzturētāju lielo nozīmi. Animācija kvalitatīva.
Kaķi arī ir mājsaimniecības uzturētāji vai mēs viņu mājsaimniecības uzturētāji Rofl

Starp citu, pēc manis pēdējā ieteiktā seriāla A Man and his Cat palikusi liela sirsnības pēcgarša, par draudzību arī starp cilvēkiem. Tā nav animācija, aktierfilma.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #395 : 2023. gada 23. oktobris, 10:23:48 »
Toties man patīk igauņu seriāls "Kurš nogalināja Oto Milleru?" Ceturtdienās rāda pa LTV1. Nākamnedēļ būs pēdējā sērija.
es izteicu versiju, ka vainīgais būs pats izmeklētājs. Citu variantu nav

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #396 : 2023. gada 23. oktobris, 12:05:32 »
es izteicu versiju, ka vainīgais būs pats izmeklētājs. Citu variantu nav
Vienmēr ir cits variants  :talking:  Pat ja vainīgais pēdējā brīdī izlien no kādas pažobeles vai arī atklājas, ka visi cits citu piesedz. :?: Ceturtdien uzzināsim, vismaz es tā ceru. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #397 : 2023. gada 23. oktobris, 14:09:25 »
Man vēl divas sērijas
Izmeklētājs būtu pārāk vienkārši

Atslēdzies Minne

« Atbilde #398 : 2023. gada 23. oktobris, 14:13:33 »
Vēl šobrīd skatos itāļu “Mīna Setembre” - viegls, gaišs, humorīgs seriāls, kuras centrā sociālā darbiniece Mīna. Darbs, attiecības un kaislības kolorītajā Neapolē

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #399 : 2023. gada 23. oktobris, 14:46:03 »
Vienmēr ir cits variants  :talking:  Pat ja vainīgais pēdējā brīdī izlien no kādas pažobeles vai arī atklājas, ka visi cits citu piesedz. :?: Ceturtdien uzzināsim, vismaz es tā ceru. :)
Jāpatur prātā, ka tas ir igauņu kinematogrāfs. Viņi mēdz beigās visu sačakarēt. Ja nav paspējuši to izdarīt jau agrāk

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #400 : 2023. gada 26. oktobris, 22:57:15 »
Yes, man bija taisnība  :go_go:
Izskatās, ka seriālam varētu būt turpinājums, tā kā 2.sezona.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #401 : 2023. gada 27. oktobris, 00:59:06 »
Man arī bija taisnība pat divās niansēs.
1.Ka mazdēls
2.Ka vairāki iesaistīti (kā Slepkavība Austrumu ekspresī)

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #402 : 2023. gada 08. decembris, 09:56:03 »
"Veins" (Wayne)  https://rezka.ag/series/comedy/29593-ueyn-2019.html
Aizvakar noskatījos vienā paņēmienā visas 10 sērijas (pa 30 min).

Ārkārtīgi romantisks un aizkustinošs stāsts par divu jauniešu draudzību un mīlestību Tarantīno stilā.
Brīžiem dinamisks, brīžiem lēnīgs, vietām ar samērā negaidītiem pavērsieniem, bet asaras birst katrā sērijā - tik pozitīvus un gaismu izstarojošus jauniešus samērā drūmajā Amerikas sabiedrībā sen nevienā kino nebiju sastapis.
Vēl negaidīti/netipiski jauki tēli ir skolas direktors un galvenais izmeklētājs.

Sižeta pamatlīnija - puisis pēc sava tēva nāves kopā ar meiteni dodas uz otru Amerikas galu meklēt automašīnu, ko tēvam nozagusi puiša mamma, aizbēgot no ģimenes ar mīļāko.
Galvenie varoņi nepārtraukti iekuļas nepatikšanās, no kurām negaidītā un, manuprāt, komiskā veidā vienmēr izglābjas - parasti uzrodas kāds pozitīvais tēls, kurš viņiem palīdz. Ļoti daudz asiņu (vēl hiperbolizētāks Tarantīno).

Puiša sejas izteiksme un acu skatiens visu seriālu atgādina Harisonu Fordu. Seriāls paliek it kā līdz galam nenobeigts - HappyEnd ir nojaušams, bet nav atklāts.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #403 : 2023. gada 30. decembris, 03:08:46 »
Iesaku Polijas seriāla 1670  2. sērijas pirmās 5 minūtes.
Līdz šim uzskatīju, ka  padlaikā Latvijā ieviesta problēma/uzvedības modelis darba kolektīvā ar sekām mūsdienās nāk no Krievijas.
Sāku pētīt vodkas vēsturi,  vodkai kaut kāda saistība ar Poliju ir un tā atšķiras no gorilkas.
1.sērija  šķita triviāla, 2. sērijas sākums izraisīja pārdomas, tālāk neesmu tikusi laika trūkuma dēļ.
http://seasonvar.ru/serial-38671-1670.html

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #404 : 2023. gada 30. decembris, 11:58:15 »
Skatos detektīvseriālu "Atcerēties visu" (Unforgettable). Rāda darbdienu vakaros pa TV3 Life. Galvenajās lomās glīta rudmate un Dilans Volšs.