Autors Tēma: Jaunatklātie seriāli  (Lasīts 62410 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Jaunatklātie seriāli
« Atbilde #405 : 2024. gada 14. augusts, 22:39:09 »
Pie vakariņām nejauši uzslēdzu tā "Lielās un mazās radības"" un atkal nošausminājos, kā izpagaņītas manas mīļās Heriota grāmatas. Sižets sagrozīts līdz nepazīšanai, tēli tāpat, dialogi hvz no kurienes izzīsti un samiksēti... Nē nu, ja lasījusi nebūtu, varbūt skatītos un priecātos, bet es tak tās grāmatas teju no galvas zinu...  :(

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #406 : 2024. gada 15. augusts, 11:06:13 »
Pie vakariņām nejauši uzslēdzu tā "Lielās un mazās radības"" un atkal nošausminājos, kā izpagaņītas manas mīļās Heriota grāmatas. Sižets sagrozīts līdz nepazīšanai, tēli tāpat, dialogi hvz no kurienes izzīsti un samiksēti... Nē nu, ja lasījusi nebūtu, varbūt skatītos un priecātos, bet es tak tās grāmatas teju no galvas zinu...  :(
neesmu lasījis, seriālu paskatījāmies kādu brīdi. Sākumā nekas, bet visā visumā diezgan garlaicīgs, grūti noturēt uzmanību

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #407 : 2024. gada 15. augusts, 11:49:08 »
Vakarnakt noskatījāmies pēdējās divas "The Gentlemen" sērijas.
Seriāls ievilka uzreiz un pamatīgi.
Vīrs prognozē otro sezonu  :smile:

Atslēdzies reno

« Atbilde #408 : 2024. gada 15. augusts, 14:04:22 »
Heriota grāmatas dažas lasīju sen sen, un bija pavisam citāds iespaids. Seriāls vai nav šausmīgi vecs, kādi 70. gadi?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #409 : 2024. gada 15. augusts, 20:35:15 »
Heriota grāmatas dažas lasīju sen sen, un bija pavisam citāds iespaids. Seriāls vai nav šausmīgi vecs, kādi 70. gadi?
Grāmatas ir sen uzrakstītas, pats Heriots (kurš dzīvē nemaz nav Heriots) jau ir miris, taču šis konkrētais seriāls, ko rāda LTV1, ir jauns. Esmu lasījusi gan grāmatas, gan arī noskatījusies visas sērijas, un man patīk. Protams, nav 1:1 kā grāmatā, bet pēc motīviem izveidots plūdens stāsts ar interesantiem tēliem.

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #410 : 2024. gada 28. decembris, 21:17:25 »
nosolījos vīram, ka skatīsimies kopā  :m: (tikai Keiras Naitlijas dēļ).
šovakar sākam, 6 epizodes - diviem vai trim vakariem

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #411 : 2024. gada 28. decembris, 21:50:21 »
Noskatījos Simts vientulības gadus. Samērā labs, lai gan bija bažas par kārtējo sabojāto grāmatu. Nebija palicis atmiņā, ka tik daudz kara ainu.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #412 : 2024. gada 30. decembris, 21:02:10 »
Man tik daudz no Netflix pievienots sarakstam :alt: :fp:

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #413 : 2024. gada 31. decembris, 07:42:30 »
šonakt, kad aizbrauca ciemiņi, noskatījāmies pēdējās divas 'Black Doves' sērijas.
Vizuāli skaisti uzņemta Ziemassvētku filma (arī 'Cietais rieksts' bija Ziemassvētku filma, vai ne?), varbūt, nedaudz par daudz asiņu (priekš manis), bet ar to jāsamierinās. Sižets un aktieri ļoti OK. Un dziesmiņa seriāla noslēgumā  :in-love:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #414 : 2024. gada 31. decembris, 12:08:41 »
Gribēju pieminēt Padomju džinsus, nekad nedomāju, ka tā patiks, pēc apraksta nelikās interesanta. Pirmo sēriju noskatījos un likās pilnīgs sviests, bet, sākot ar 2., super aizgāja  :yes: Katra sērija beidzās tā, ka gaidi nākamo :alt: Tā kā P.dzinsi ir go3 produkts, ne tet, tad nākas skatīties reizi nedēļā, bet tāpat  patinu atpakaļ un noskatos, ja nesanāk tiešajā.
Tik interesanta un aktieri :yes: Ne salidzināt ar gaudeno Pansiju.
Var teikt, ka tā jau nebija padomju laikos, bet tā jau nav dokumentālā filma.
Vēl no tet + satura patika arī latviešu filma Dumpis, arī negaidīju, ka būs tik ok. Liekas, drīz būs tv.
Tās ir vienīgās latviešu filmas, kas tiešām aizrāva.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #415 : 2024. gada 31. decembris, 12:23:38 »
"Dumpi" jau rāda pa tv - piektdienu vakaros pa LTV1. Padomju džinsus skatos, Dumpi neesmu sākusi.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #416 : 2024. gada 31. decembris, 13:24:33 »
Netflix izvēlos kādu daudzsezonu seriālu,  lai var ieslēgt, kad ēdu vai tiru zobus vai pie rīta kafijas pirms darba. Tādus, kur ir ģimene, daudz pieaugušu brāļu un māsu un viņu ģimeņu un tad peripetijas un dažādi notikumi ir visu laiku.
Saglabāti, lai skatītos nopietnak, ir dažādi jaunākie, bet tas ir ārprāts, cik daudz vēl nenoskatītu :alt:
Atšķirībā no grāmatām, kur prevalē detektīvi, seriālu topā man nav ne detektīvi, ne asa sižeta.
Aaa, vēl skatos dokumentālos seriālus, pēdējie bija par Deividu Bekhemu un par karsējmeitenēm ASV :?:
Nekādos krievu saitos vai YouTube sen neskatos, skatījos, kad nekur citur nebija,man liekas, tas sen noiets etaps un tur arī diez vai ir viss aktuālākais.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #417 : 2024. gada 31. decembris, 13:27:18 »
Ja kāds ieteiktu labus dokumentālos seriālus, būtu gaužām pateicīga. Ne par pasaules kariem.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #418 : 2024. gada 31. decembris, 13:31:15 »
Kas kuram ir labs :?: un kas interesē. Loti daudz ir dokumentālie par visādām slepkavībām utt, bet tie mani neinteresē. Katrs gan jau var atrast savai gaumei. Dokumentālos sāku skatīties, jo jau apnika parastie, vismaz kāda pārmaiņa.

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #419 : 2024. gada 31. decembris, 16:00:40 »
Ja kāds ieteiktu labus dokumentālos seriālus, būtu gaužām pateicīga. Ne par pasaules kariem.
Nav seriāls, nav īpaši jauns - vasarā dažādās kompānijās esam skatījušies vairākas reizes, neapmierināto nebija  :smile: