Ja paskaita, cik es seriālus savā dzīvē neesmu pārskatījusies, tīrās šausmas. Jau sen divas disertācijas pa to laiku varēja sarakstīt. Bet te apkopošu tos spilgtākos, kas palikuši atmiņā un, ko tagad skatos. Ja nu kādam tomēr noderēs.
No atslodzes seriāliem pie zupas šķīvja (ir taču cilvēki, kas vakariņas ēdot kaut ko skatās) vai vienkārši atslēgt prātu un
patupīt, ja uznāk tāda vēlme:
1.
Интерны- komēdijseriāls par ārstiem, pēdējās sezonas tādas amūrīgas viņiem sanākušas, bet pirmās vispār super bija!
2.
Универ. Новая общага- nekā gudra tur tiešām nav, pārspīlēta studentu dzīve pārāk šikā dienesta viesnīcā.
3.
Физрук- stulbi un reizē smieklīgi, ievelk.
4.
Реальные пацаны- stāsts par Krievijas gopņikiem un viņu piedzīvojumiem. Skatos galvenā varoņa mammas dēļ, drusku atgādina viena jaunības brūtgāna mammu.
5.
Молодёжка- meitenīgs seriāls par jauniem, skumiem hokejistiem un viņu peripētijām. Domājams, ka mērķauditorija bija domāta vairāk pusaudžu vidū.
6. Jau pieminētais šeit forumā
Восьмидесятые. Panaivs, bet sirsnīgs un tīri labs.
7. Un mans favorīts no komēdijseriāliem- The Big Bang Theory. Šeldona Kūpera personāža dēļ
Tagad tas drusku nopietnākais gals:
1.
Homeland. Šis bija wow! Vienā nedēļā visas 5 sezonas izrāvu cauru, nevarēju ne normāli ēst, ne gulēt, kamēr nebiju noskatījusies līdz galam. ASV izlūkdienests, terorisma apkarošana un labs mīlasstāsts paralēli.
2.
Suits. Man jau patīk tie advokātseriāli, un šis manā skatījumā ir labākais, kāds jebkad redzēts. Plusā vēl ļoti seksīgi abi galvenie varoņi un labs sarkasms, viss, kā man patīk
3.
How to Get Away With Murder- arī labs, arī advokāti, vienmēr laba intriga līdz pat sezonas beigām.
4.
Weeds. Laba komēdijdrāma. Māte sāk tirgot zāli, lai parūpētos par savu ģimeni. Kas tikai ar šiem pa to laiku negadās. Mani ļoti aizrāva, pagājušvasar visas sezonas noskatījos.
5. Jaunais britu
War&Peace nemaz nav slikts, turklāt, filmēts ne tikai Pēterburgā, bet arī pie mums Rundālē un Viļņas Gedimina kalnā. Ir brīži, par kuriem Tolstojs noteikti nepriecātos, bet visumā pat ļoti skatāms. Vairāk piemērots daiļajam dzimumam, tā kā vairāk piestrādājuši tieši pie tērpiem un aristokrātiskas aktieru spēles, nevis kaujas skatiem.
Vēl jau daudzi, daudzi ir skatīti, bet šie tādi spilgtākie.