Autors Tēma: Tehnogēnais krahs  (Lasīts 10575 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

daddy

• Viesi
Re: Tehnogēnais krahs
« Atbilde #60 : 2015. gada 27. jūnijs, 14:37:53 »
Sajūsmina gadžeta pārlādēšanās "vispiemērotākajos" momentos vai stūrgalvīga dzīšana pa remontējamu ceļu...

tādus gadžetus jāsit pret zemi. Ielādē telefonā waze un brauc "s veķerkom", izvedīs pa labāko maršrutu, vajag tik paļauties :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #61 : 2015. gada 27. jūnijs, 14:41:30 »
Sajūsmina gadžeta pārlādēšanās "vispiemērotākajos" momentos vai stūrgalvīga dzīšana pa remontējamu ceļu...

tādus gadžetus jāsit pret zemi. Ielādē telefonā waze un brauc "s veķerkom", izvedīs pa labāko maršrutu, vajag tik paļauties :)

Krustojums, nobrauktuves, sveša vieta... un tad tas telefons iezvanās... :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #62 : 2015. gada 27. jūnijs, 14:46:30 »
Ielādē telefonā waze un brauc "s veķerkom", izvedīs pa labāko maršrutu, vajag tik paļauties :)
Šādi vienreiz mēģinājām izvairīties no megasastrēguma. Mhm. Iebraucot tupikā, kur waze veda, uzreiz varēja identificēt citus lietotājus, kas iebrauca tieši turpat un nelaimīgi manevrēja ārā tieši tāpat  :rofl:

daddy

• Viesi
« Atbilde #63 : 2015. gada 27. jūnijs, 15:10:38 »
Šādi vienreiz mēģinājām izvairīties no megasastrēguma. Mhm. Iebraucot tupikā, kur waze veda, uzreiz varēja identificēt citus lietotājus, kas iebrauca tieši turpat un nelaimīgi manevrēja ārā tieši tāpat  :rofl:

... vienreiz mans nevaldāmais zirgs mani pievīla - es šim saku STĀVI, bet viņš nepakam... nu ko, paķiķinājām un gulēt :D
bet tāpēc jau es uz viņu pārāk neļaunojos un nesaku, ka galīgi nederīgs...  8)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #64 : 2015. gada 27. jūnijs, 17:22:59 »
Neatceros, vai tā bij Viļņa vai Varšava, bet pa riņķi vien trenkāja, paņēmām veco, labo karti un uzreiz atradām meklēto.
Turklāt, orientēties kartē ir aizraujošāk un kko redzi arī apkārt, nevis tupa močīt, tas vienīgi dolnoboišikiem der.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #65 : 2015. gada 27. jūnijs, 19:02:01 »
Eh, laba tēma, žēl, ka vēlu pamanīju.
 Principā jau viss pateikts.  Izvēle , ko un cik lietot ir cilvēka ziņā. Nelaime tik tā, ka emocionāli nenobriedušiem un vāji izglītotiem prātiem (ne tikai bērnu un jauniešu vecumā) grūti turēties pretī spiedienam, ar kuru tiek uzspiestas nevajadzīgas lietas. Uz to taču strādā vesela armija psihologu, tirgziņu, programmētāju, reklāmistu.

Domāju atslēgas vārds  izglītība. Nevis tas izglītības izstrādājums , kas mums ir visos līmeņos - gan ģimenēs , gan no pamatskolas līdz augstākajai.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #66 : 2015. gada 27. jūnijs, 19:28:03 »
Daddy - kad Tavs rumaks nestāvēs ne lūdzams 3x pēc kārtas, Tu mierīgi iepirksi mazās zilās ripiņas un kādu laiku atkal viss būs OK (lasīt Broma komentu par čomu ar polšu - polšs=ripiņas).  A ja ripiņu navu, sievišam ir jauns vetārsts.... ar pistoli nodzītu rumaku nozavēšanai un pavisam jaunu piegādāšanai :) Protams, ārā nemetīsi, kaut kam jau vēl izmantot var... tāpat kā vecu auto vistu kūtiņas vietā... :)
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #67 : 2015. gada 28. jūnijs, 18:19:34 »
pag,pag,pag... man savā laikā, kad dziivoju tālā krievijas/latvijas pierobežā bija vecajā žigulī stādaudzētava...i neko..tomati zaļoja griezdamies, lai kā krievenes smīnēja...:)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega