Autors Tēma: klača par Brandželīnu ģimeni  (Lasīts 4745 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: klača par Brandželīnu ģimeni
« Atbilde #15 : 2016. gada 22. septembris, 21:50:26 »
Vaska figūras Tiso muzejā arī esot operatīvi izšķirtas

Atslēdzies true detective

« Atbilde #16 : 2016. gada 23. septembris, 10:21:55 »
Angie tomēr baigā sterva kā izrādās vai arī izgriezto orgānu operāciju blakusparādības.  bet nu PR komanda ir augstumos. viņa ar saviem padomdevējiem bija gatavojusies šim šķiršanās karam, katru dienu presei tiek izmests kāds gardums, tad nu Breds alkāns, tad nu zāles pīpētājs, tad nu bērnu sitējs, tad francūziete pa vidu redz iemaisījusies....ah, man ir vilšanās, kaut kā šķita, ja viņi kādreiz šķirsies, tad civilizēti, nu vismaz bērnu dēļ. šobrīd Angie atvēra elles durvis, kā Breds izteicās. iedomājos tos paparaci barus šobrīd viņiem apkārt. ironiski, Angie skraidīja pa pasauli, glābjot visus citus, taču savu ģimeni nespēja nosargāt.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2016. gada 23. septembris, 13:39:55 »
Nu, ja mans vīrs izkarinātu pa visiem portāliem ziņu, ka nogriezis olas, lai pasargātos no iespējamā vēža, da ij pusi zarnu aizstājis ar šļaukām - taisnās zarnas vēzis arīdzan tāda bieži manīta lieta -, un pēc tam turpat liktu bildes, kur "pēc operācijas" pozē Kalvin Klein apakšveļā, izrādot silikona pautus, es arī nebūtu makten priecīga. Galu galā - kaut kādai intīmajai robežai ir jābūt, lai kāda slavenība esi.
Ja tas viss pēc cīņas ar vēzi - OK, tas kaut kā saprotami [lai gan taisīt pīāru uz savas nelaimes IMHO tomēr kaut kā bik neglīti].

Īsti kārtībā bēniņi tur nav nevienam no abiem, bet baidos, ka Džolijai strausi gan lielāki, gan niknāki.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #18 : 2016. gada 23. septembris, 22:22:21 »
Ja tas viss pēc cīņas ar vēzi - OK, tas kaut kā saprotami [lai gan taisīt pīāru uz savas nelaimes IMHO tomēr kaut kā bik neglīti].
Man gan liekas, ka par uzvarētu vēzi ir jākliedz uz katra stūra!!! Vienalga kāds PR tas skaitās. Tas ļoti palīdz citiem pieņemt slimību un galvenais saprast, ka iznākums VAR NEBŪT bēdīgs un, ka ir pozitīvie stāsti.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #19 : 2016. gada 23. septembris, 22:31:31 »
Andželīnai nebija uzvarēts vēzis. Bija tikai doma, ka kādreiz var tas būt...varbūt. Tas tomēr ir citādāk.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #20 : 2016. gada 24. septembris, 10:23:06 »
Man gan liekas, ka par uzvarētu vēzi ir jākliedz uz katra stūra!!! Vienalga kāds PR tas skaitās. Tas ļoti palīdz citiem pieņemt slimību un galvenais saprast, ka iznākums VAR NEBŪT bēdīgs un, ka ir pozitīvie stāsti.

Angie vēža nebija, bet gan BRCA vēža gēns, kas varētu kādreiz izraisīt saslimšanu ar vēzi vai arī neizraisīt. ja nemaldos, varbūtība bija ap 80%. par cik māte, tante un kas tur vēl ir mirušas tieši no šī gēna izraisītā vēža, tad Angie nolēma izgriezt visu, kur vēzis kādreiz varētu ieperināties. par cik varbūtība saslimt bija augsta, manā skatījumā pareizs lēmums, lai arī uz doto brīdi viņa izgrieza, likvidēja pilnīgi veselus orgānus. bet nu cik tas ir ietekmējis viņas psihiski emocionālo stāvokli, tas nu cits jautājums, jo skaidrs, ka bez sekām nekas tāds nevar būt.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2016. gada 24. septembris, 12:18:18 »
Ar vinjas iespeejaam veikt labus profilaktiskos izmekleejums- jokains gaajiens...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2016. gada 24. septembris, 12:25:03 »
80% ir traki liela saslimšanas varbūtība, lai negaidītu, kamēr slimība sākas un tad ar viņas iespējām sāktu cīnīties

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #23 : 2016. gada 24. septembris, 12:33:12 »
Jā, jo redz, ka cīņu zaudē visdažādākie ļaudis, ar neizmērojamām iespējām un bez.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2016. gada 24. septembris, 13:20:38 »
80% ir paarspiuleets risks...

Un zaudee pasaules varenie ne jau shim veezha paveidam laiciigi atklaatam...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #25 : 2016. gada 24. septembris, 13:23:11 »
Jā es zinu, ka viņai nebija. Un labi ka tā!!! Es tā vispārīgi par tēmu "vēža PR"
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2016. gada 24. septembris, 13:41:37 »
tas procents esot bijis pat augstāks par 80, plus vēl olnīcu vēža risks:

http://skaties.lv/izklaide/andzelinai-dzolijai-izoperetas-olnicas-un-olvadi/

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #27 : 2016. gada 24. septembris, 14:13:46 »
Citāts
tas procents esot bijis pat augstāks par 80
It kā jau jā, bet man vislaik apakšā doma, ka atkal kādam sanāk smuks biznesiņš - vispirms ģenētiķiem, tad mediķiem un plus vēl plastiskajaiem ķirurgiem. Un droši vien arī psihologiem.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2016. gada 24. septembris, 14:34:34 »
It kā jau jā, bet man vislaik apakšā doma, ka atkal kādam sanāk smuks biznesiņš - vispirms ģenētiķiem, tad mediķiem un plus vēl plastiskajaiem ķirurgiem. Un droši vien arī psihologiem.

Domā, tādi ģenētiķi izmeklējumu rezultātus falsificēja? Vai mediķi sabiedēja viņu, jūtot lielu naudu? Un tad ģenētiķus pierunāja no savas puses pabiedēt? Var jau būt. Bet tomēr, tomēr...vecāmāte, māte pa tiešo līniju, vēl tante...tie ir neietekmējami fakti un risks augsts, grozi, kā gribi.