Autors Tēma: Kopā dzīvošana  (Lasīts 4442 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Kopā dzīvošana
« : 2014. gada 03. oktobris, 18:37:54 »
Kā domājat, vai jauniešiem, kas draudzējas (nu kā  girlfriends ar boyfriendu), vajadzētu savā studiju valstī mesties kopā uz dzīvošanu? Tur jau tā parasti jaunieši sametas kopā, lai lētāka dzīvošana, bet nu šitajā variantā, kad ir arī "Love" iepīta? Es jau nu saku, ka nevajag gan.

Atslēdzies Spārka

Re: Kopā dzīvošana
« Atbilde #1 : 2014. gada 03. oktobris, 18:42:14 »
Saki, ko gribi, nez vai kāds klausīs..

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #2 : 2014. gada 03. oktobris, 18:49:41 »
Manuprāt, arī nevajag, bet nedomāju, ka šajā lietā kāds uzklausīs padomu. Tagad jau pārīši veidojas un kopā dzīvo jau no 16 gadu vecuma - tā teikt pieaugušie, bet nu esmu rados redzējusi šādu "pieaugušo"attiecības... kašķi un salabšana, viss pa viļņiem kā latīņamerikāņu seriālos. Taču, pasarg, kaut ko viņiem teikt, ka varbūt vajag pagaidīt ar dzīvošanu kopā, nobriest... Paši gudri.

Turklāt bez tā, ka attiecībās pilnīgi nenobrieduši, viņi taču palaiž garām, manuprāt, tik jauko un romantisko randiņošanas periodu, tā bāc uzreiz kopā sametoties...

Vienīgais, ko paziņa panāca, ka dēls ar meiteni tomēr neizvācas dzīvot patstāvīgi, bet paliek vecāku mājā (labi, ka vietas gana), jo pateica apmēram tā - vai, cik labi, ka paši savu dzīvošanu apmaksāsiet, rēķini mājai mazāki paliks.  :taunt:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 03. oktobris, 18:57:50 »
Neliegtu. Lai jau mēģina.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #4 : 2014. gada 03. oktobris, 19:14:24 »
Nē, nu jaunieši ir atraduši pats katrs savu dzīvesvietu, bet tas trobelis ir iekš tā, ka es (meitas mammucs) saku, ka studējot nevajag kopdzīvi taisīt, jā, labāk lai ir tāds randiņperiods, aber mans laulenis saka, kāpēc ne. Laikam jau no praktiskās puses to skatās. Tāpat viens pie otra ik pārdienas ciemojas, tās vēlās braukāšanas šurpu turpu........

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2014. gada 03. oktobris, 19:21:29 »
Cik tie studenti veci?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #6 : 2014. gada 03. oktobris, 19:31:18 »
Meitai 20, draugam 22. Nav gluži vairs regulējami, toties samērā saprātīgi un mūsu viedoklī gan jau jeklausītos.

Atslēdzies Danija

« Atbilde #7 : 2014. gada 03. oktobris, 19:33:13 »
Ir dzirdēti gan veiksmīgi, gan neveiksmīgi gadījumi.Ja kopdzīvi sāk 16 gados, var uzskatīt, ka jaunība norakstīta, tas jau tikpat kā ģimenes dzīve ar visām no tās izrietošām sekām.Ja abi mācās kopā un kopā dzīvo, nu tur aka man domāt tā-ja liela mīla un otrs nav blakus,, jebkurā gadījumā kaut kas cietīs-vai nu mācības vai attiecības.Tad jau labāk atļaut, lai abi mācās kopā un dzīvo kopā,citādi ziepes vien būs, ja citādi nevar.Radu meitēns nevarēja pārdzīvot attālumu un pameta skolu.Otrā gadījumā-puisis pārcēlās pie meitenes uz mācību laiku, abi dzīvoja kojās, puisis strādāja, meitene mācījās un veiksmīgi skolu pabeidza.Pirmā gadījuma personāžs mācības nav atsācis, skuķis bumbulē pa māju, puisis strādā.Ja nebūtu no leļļu vecuma kopā, varbūt meitēns mācītos un skolu pabeigtu.Bet, kas zina.
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2014. gada 03. oktobris, 19:43:15 »
Man draugos ir vairāki koju pāri. Visnotaļ veiksmīgi, ilgtspējīgi un ne pie pirmās izdevības bērnus radījuši :) Kādreiz šajā vecumā jau bija riņķis pirkstā, un pāris bērneļi, tā, ka es domāju, nekas traģisks nenotiks, jo visi gana pieauguši ;)
Es vairāk uztrauktos par ēšanu un vai visa gana no sadzīviskās puses.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #9 : 2014. gada 03. oktobris, 19:44:44 »
Ai, puisis dikti foršs, manā skatījumā. Gribētos jau, ka tā pirmā Love arī kaut kā rezultējas. Tāpēc baidos, ka agra kopādzīvošana varētu attiecības izjaukt. Kad viņu zin.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2014. gada 03. oktobris, 19:46:59 »
Sveša valsts, nav tik viegli aizmukt katram uz savu pusi, pie mammas :) tas liek problēmas risināt pašiem un uz vietas. Tad arī izkristalizēsies - love vai gribēšana un būs miers ;)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #11 : 2014. gada 03. oktobris, 19:49:41 »
Nu, kas tas ir ar tiem burtiem, ka nespiežas, kā vajag.
Arī par sadzīvisko pusi (ēst taisīšanu) nesatraucos, arī tur abiem sapas. Abiem patīk gatavot, abi kaut ko izdomā, sataisa, tad kopā degustē.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2014. gada 03. oktobris, 19:53:50 »
Pagaidām izskatās pēc diezgan veiksmīga dzīves modeļa, kuru gan vairāk vai mazāk ietekmē atrašanās svešā valstī. It kā jau nekā slikta nav, bet par randiņlaika jaukumiem, kas tiek palaists garām, pilnībā piekrītu.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #13 : 2014. gada 03. oktobris, 21:59:44 »
Man jau ar skjiet, ka shajaa situaacijaa kopaadziivoshana ir tiiri normaala lieta. Ja abi pietiekami nopietni un nobriedushi, lai ar beebi pagaidiitu vismaz liidz studiju beigaam (esmu par beerniem, bet laikam maaciibas tomeer jaapabeidz). Un kopaa dziivojot arii sadziive vieglaaka - kopiigi maaju pievaakt, kopiigi eest uztaisiit un taa... Vairaak laika paliek maaciibaam un arii kopaabuushanai...
Un par randinjperiodu runaajot - neba jau nu shie abi uz solinja parkaa seedees - taapat viena nakts vienaa maajaa, otra otraa, vai kaut kaa taa...

Atslēdzies harisa

« Atbilde #14 : 2014. gada 04. oktobris, 13:07:57 »
ak dievs, pāri divdesmit, a māmuķis vēl grib sveci turēt. Nomierinies , un ej adīt zeķītes :)