Autors Tēma: Jaunatklātās grāmatas  (Lasīts 123115 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: Jaunatklātās grāmatas
« Atbilde #630 : 2021. gada 26. septembris, 11:05:18 »

Īsti gan nevaru noticēt vecīšu izdzertajam alkohola daudzumam un ballītēm, bet ko gan mēs zinām par britu izturību pret džina kokteiļiem

Par šo es arī brīnījos. Vecīšiem tomēr 80+, bet nu ballējas kā traki ar dažādiem draugiem, galvenokārt dzer, uzkodas tur bija visai apšaubāmas :?:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #631 : 2021. gada 27. septembris, 09:59:21 »

Par šo es arī brīnījos. Vecīšiem tomēr 80+, bet nu ballējas kā traki ar dažādiem draugiem, galvenokārt dzer, uzkodas tur bija visai apšaubāmas :?:
tā tak nav dokumentāla atskaite? tas tak ir STĀSTS!...man šķiet, piemēram, ka 3 vīriem laivā nemaz tik smieklīgi negāja reālajā braucienā, bet rakstnieka talants to visu izgaismo daudz daudz jautrāk! :)...mums tak patīk makšķernieku stāstiņi, kurus var klausīties ar atplestu muti un beigās pateikt - nu, tu gan muldi! ...bet klausīties tik un tā patīk! :just_popcorn:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #632 : 2021. gada 27. septembris, 11:49:10 »
mums tak patīk makšķernieku stāstiņi, kurus var klausīties ar atplestu muti un beigās pateikt - nu, tu gan muldi! ...bet klausīties tik un tā patīk! :just_popcorn:

Goč pendel nepatīk, besī

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #633 : 2021. gada 27. septembris, 13:09:14 »
Goč pendel nepatīk, besī
kāpēc nepatīk 3 vīri laivā?...tur tak arī muld

Atslēdzies Minne

« Atbilde #634 : 2021. gada 27. septembris, 16:06:41 »
kāpēc nepatīk 3 vīri laivā?...tur tak arī muld

3 vīri patika, jo tur ir humors, bet tipiskie makšķernieku stāsti ir dižošanās un pārspīlējumi. Es-meitene piezemēta  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #635 : 2021. gada 28. septembris, 17:37:55 »
3 vīri patika, jo tur ir humors, bet tipiskie makšķernieku stāsti ir dižošanās un pārspīlējumi. Es-meitene piezemēta  :mrgr:
Minn, runa tak par humorīgajiem "makškernieku stāstiem" literatūrā, nevis ko tev tur kaut kad "brālēni" muldējuši...šajā gadījumā, kad laikam 80+gadīgi onkas izdzer 20 šotiņus un tik uzdzīvo! :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #636 : 2021. gada 28. septembris, 17:44:29 »
Minn, runa tak par humorīgajiem "makškernieku stāstiem" literatūrā, nevis ko tev tur kaut kad "brālēni" muldējuši...šajā gadījumā, kad laikam 80+gadīgi onkas izdzer 20 šotiņus un tik uzdzīvo! :)

Es šo Tavu "mums tak patīk makšķernieku stāstiņi, kurus var klausīties ar atplestu muti un beigās pateikt - nu, tu gan muldi! ...bet klausīties tik un tā patīk!" pavisam burtiski sapratu. Par literatūru cita lieta, protams

Atslēdzies reno

« Atbilde #637 : 2021. gada 27. oktobris, 19:23:28 »
Elizabete Gilberta  Meiteņu pilsēta *****

Ja pirmā Gilbertas "Ēd, lūdzies, mīli" bija interesanta, nākošā jau likās ... nu tā.... "Lielo burvību " pat neesmu  manījusi un lasījusi. Tādēļ diezgan skeptiski skatījos uz šo, pirmajā piegājienā, kad trāpīju uz pievedumu, pat nepaņēmu.

Nu ļoti interesanta, raita, asprātīga un traka. Meiteņu uzdzīve Ņujorkā 1940. gadā ir vienkārši neprātīga. Meiteņu pilsēta nav kaut kāda feministu mītne, bet muzikāla izrāde, kur piedalās romāna varones

Atslēdzies magda

« Atbilde #638 : 2021. gada 29. oktobris, 15:30:30 »
Keita Atkinsone. Kad reiz būs labas ziņas?

Par šo autori un grāmatu (arī tulkotāju))) tik daudz labu atsauksmju ,ka nenoturējos, nopirku!  :yes:  Laba!! Valoda, sižets, intriga! :yes: 
Ciema bibliotēkā paņēmu "Lietu vēsture".

Atslēdzies reno

« Atbilde #639 : 2021. gada 29. oktobris, 17:18:16 »
vai Neredzamo stundu muzeju esi lasījusi? Izdota tālajā 1995.,  tajā pašā gadā arī kontinents iztulkojis.

Lieliska rakstniece

Atslēdzies magda

« Atbilde #640 : 2021. gada 29. oktobris, 22:06:25 »
reno- nē, bet paldies, par ieteikumu! :yes: Šo autori esmu atklājusi nesen! Pati nezinu- kādēļ! :scratch:  Nēnu, īstenībā jau zinu... kad kādu ļoti slavē, un lasa VISI! Man - nevajag! tad noskrien putas, un es ķeros pie lasīšanas! :)  Tā arī Kormorāna Straika burvībai padevos tikai iepriekšējā lokdaunā! Tad gan- visas pēc kārtas! :)

« Atbilde #641 : 2021. gada 30. oktobris, 12:26:21 »
Iegūglēju to Kormorānu Straiku, jo dikti jau nu dīvains vārds. Un atradu šo Gūgles tulkotāja pērli: Tulkots no angļu valodas-"Cormoran Strike" ir kriminālo fantastikas romānu sērija, kuru autors ir britu autors J. K. Roulings un kas publicēts ar Roberta Galbraita pseidonīmu. Stāsts hronizē privātdetektīva Kormorana Strīķes un viņa partnera Robina Ellakota gadījumus.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #642 : 2021. gada 30. oktobris, 21:15:01 »
 :smej:

Atslēdzies reno

« Atbilde #643 : 2021. gada 31. oktobris, 07:20:57 »
Sāku Atkinsones "When Will There Be Good News",*****man ir  angliski. Nu tik labs teksts, ar humora dzirksti, un pagaidām, grāmatas sākumā,  tas sasprindziens -uz ko  atsevišķie stāsti ved. Galvenais, ka valoda ir it kā ļoti vienkārša, bet ...gudra? Tas nav vienkārši detektīvs

Noteikti iesaku Visas Atkinsones grāmatas

Atslēdzies magda

« Atbilde #644 : 2021. gada 31. oktobris, 14:51:36 »
reno- par autori- :yes: ,par visiem 100% piekrītu!