Autors Tēma: Patiesība par TO  (Lasīts 3937 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Patiesība par TO
« Atbilde #15 : 2015. gada 29. jūnijs, 17:13:10 »
Man gan patīk, ka mani iekāro arī svešie :P

Aha, savu "stalkeru" jau paspēji aizmirst? :)

Stalkers īsti nebija svešais. Bija pazīstamais, haha
Un - nebija tomēr arī stalkers. Vajadzēja daudz un visādi runāt, bet tagad viss ir pilnīgi normas robežās

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2015. gada 29. jūnijs, 17:43:28 »
Nu... Dažreiz domāju, ka tas varbūt ir savādi, bet mani drīzāk biedē, ja svešs cilvēks tā uzreiz ņem un izrāda kaut kādu iekāri. Tas drīzāk atgrūž. Bet nesaku, ka tā ir visiem. Kas zina, varbūt tēmas titulapgalvojumā ir sava taisnība, tikai nevaru to attiecināt uz sevi. Protams, es varu kaut ko nesaprast, piemirst, arī tā var gadīties. Taču tik tiešām vairāk uzrunā tas, ja cilvēks ar kaut ko, ar kādu niansi ir man simpātisks nevis uzreiz ar to vien, ka mani iekāro. Saista vairāk iejūtība un mazāk varas izrādīšana, dižošanās. Taču cilvēki jau ir dažādi.

Un vēl. Protamns, nesaku, ka visi vīrieši ir līdzīgi vai, ka tā būs vienmēr. Bet drīzāk laiku pa laikam sajūtos nogurusi no dažiem vīriešu izgājieniem. Apnīk. Gribas mieru. Gan arī neidealizēju sievietes. Nebūt. Sievietēs, gadās, ir kaut kas arī nogurdinošs un apnicīgi histērisks, brr. Un atkal, ne jau visās, protams. Bet vīrieši itin kā prasa, lai viņus apbrīno. Runasveids tāds dažiem, kuri sastapti. Ne jau visiem. Un beigās vienkarši, da rade boga, varu pateikt, ka super idejas un labi paveikts daudzkas, lai tikai beidzas tā uzmanības pieprasīšana (frāzes: "Atnāc, paskaties!", "Redzēji!" u.tml.).

Man patīk vienkārši cilvēki! Cilvēki! Un ir labi reizēm tiešām drusku pakāpties nostāk no dalīšanas soc slāņos, dzimumos. Cilvēciskais faktors mani interesē un liekas svarīgs.

Attiecībās savukārt ir divu cilvēku stāsti katram par sevi un tad kopīgais. Un ļoti var atšķirties. Tāpēc dažiem varbūt titulapgalvojums būs patiess, dažiem nē, un pasaules gals no tā neiestāsies, katrs ir tiesīgs padomāt, ko nu katrs padomā.

Āmen.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #17 : 2015. gada 29. jūnijs, 17:50:32 »
Nu lab, pieiesim no otras puses. Nebīstieties, tas nebūs nepieklajīgi.
Nu tātad ņemam pāri, kas ilgi ir kopā. Nu tādu stabilu sabiedrības šūniņu. Divus normālus cilvēkus - ne padauza un terorists. Normālie.
Kāpēc vecais sāk mīlēt citu? Jo tā cita sāk ar TĀM acīm uz viņu skatīties.
Kāpēc dārgā sāk mīlēt citu? Jo tas cits skaisti pa smadzenēm nobraucis.
Nu ir skaidrāka tā bilde? Nav? Nu jopcik bobīt.  :banhead:

Atslēdzies danu

« Atbilde #18 : 2015. gada 29. jūnijs, 18:03:17 »
....hMmmmm..ja pirmdiena sākas ar šampjiem un zemenēm, nez, tāda būs visa nedēļa?!! ..līdz ceturtdienai- stabili.. :go_go:
ok! Tas ievadam un ne par tēmu..
Jā,bet par tēmu- Mao, Tu uzraxtīji tiiiiik sasodīti trāpīgi.. :big_hug: tā viš i...
...par iekāri- es nezinu ,vai man tikai tā šķiet, bet sevišķi smuka un svešinieku atzīta (mož, iekārota ))) jūtos ārzemēs (piem. Vācijā)))

hikkk, tās,kas mani pazūist reālajā dzīvē-Jā!!! Katrai ir tiesības uz tādām pirmdienām- ar šampi un zemenēm  :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #19 : 2015. gada 29. jūnijs, 18:28:34 »

Kāpēc vecais sāk mīlēt citu? Jo tā cita sāk ar TĀM acīm uz viņu skatīties.
Kāpēc dārgā sāk mīlēt citu? Jo tas cits skaisti pa smadzenēm nobraucis.

Nu, un kur tad ir tā dzimumu atšķirība? Sāls ir vienā: pie visa pierod; viss, kas ir pieejams defoltā, kļūst subjektīvi mazāk vērtīgs. A vot, neviens negrib būt/justies nevērtīgs.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #20 : 2015. gada 29. jūnijs, 19:07:57 »
Nu tur jau arī ir, ka vīrieši aiziet sirds saukti, a sievietes bez prāta.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #21 : 2015. gada 29. jūnijs, 19:15:27 »
Nu vai riebjot...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2015. gada 29. jūnijs, 19:21:48 »
 Pirmais solis vīriešiem nu reti ir sirds aicinājums :P

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #23 : 2015. gada 29. jūnijs, 19:29:07 »
Nuuu - ja viirieshiem sirds ir zem jostasvietas - tad varbuut Tev taisniiba. Viirieshi parasti shauj pa kreisi, jo olas spiezh un teevinja instinkts smadzenes plosa. Sievietes visbiezhaak laizh pa kreisi, jo maajaas bezjuutiigs nuugjis, kuram nekaa cita bez TV pults un alus pudeles nevajag.
Es protams sabiezinu kraasas, bet teoreetiski taa ir...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #24 : 2015. gada 29. jūnijs, 19:47:48 »
Es labāk kā vispārināto apzīmējumu izvēlētos "emocionālās vajadzības un vēlmes neapmierinošs". Jo gadās jau čakls lieliskais, kam citādāk nav kur piesieties.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #25 : 2015. gada 29. jūnijs, 20:08:35 »
Nuuu - ja viirieshiem sirds ir zem jostasvietas - tad varbuut Tev taisniiba. Viirieshi parasti shauj pa kreisi, jo olas spiezh un teevinja instinkts smadzenes plosa. Sievietes visbiezhaak laizh pa kreisi, jo maajaas bezjuutiigs nuugjis, kuram nekaa cita bez TV pults un alus pudeles nevajag.
Es protams sabiezinu kraasas, bet teoreetiski taa ir...

Tu šoreiz esi nāvīgi neuzmanīgs lasītājs.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #26 : 2015. gada 30. jūnijs, 09:24:53 »
Lynx, Tu esi stereotipu varā. Sievietēm ir izdevīgi tā domāt, taču tas ir ļoti tālu no patiesības.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #27 : 2015. gada 30. jūnijs, 11:04:52 »
Manuprāt, nav nekādas " patiesības". Viss ir relatīvs.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #28 : 2015. gada 30. jūnijs, 11:09:58 »
Sievietes ne jau velti grib, lai viņas iekāro. Jo tad, kad viņas pārstāj iekārot, viņas sāk krāpt un pamet. Mao ir taisnība tādā ziņā, ka vīrieša iekāre ir sieviešu galvenā vai vienīgā ietekmes svira.