Autors Tēma: welcome rullītis iespējamiem migrantiem  (Lasīts 1060 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

welcome rullītis iespējamiem migrantiem
« : 2015. gada 04. jūlijs, 10:35:51 »
Man tā ienāca prātā  -kā mēs varētu tā sirsnīgi aicināt Welcome to Latvia!

ievada kadri -sniegoti plašumi. satuntuļoti bērneļi kārpās pa sniegu un pikojas, mamma stumj iestigušu mašīnu, tētis pie stūres (jeb otrādi?)
 tuvplāni -pilsētas ietves -sniega kaudzes, tad atkusnis. Malkas kaudzes, krāsnis
pārsteigumi -ledus blāķi no jumtiem, ledus iešana -plūdi, laivas
tad par parašām -nacionālie ēdieni -cūkgaļa visādos veidos, rupjmaize, kaņepju lauks -> kaņepju sviests un virves

tad varētu rādīt iespējamās darbavietas -ko vēl?
utt utt utt

Atslēdzies ragana

Re: welcome rullītis iespējamiem migrantiem
« Atbilde #1 : 2015. gada 04. jūlijs, 10:44:23 »
Piedāvājums muslimiem - lipināt cūkgaļas pelmeņus ar rokām. Gribēju ieteikt arī kautuvi, bet baidos, ka tas viņos varētu uzsist asinis.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2015. gada 04. jūlijs, 10:55:44 »
Ragana - nu Tu laid pa mello!
Es gan miermīlīgāka.
Varētu rādīt pirti - somu - termometru, visi sēž, sviedri līst... ekselenta spīdzināšana lojalitātes noskaidrošanai.
Sods par pivčika lietošanu - uz lāvas un ar zariem pa pliku pakaļu - žmakt, žmakt!
Sīkos no sirds vecie iekauj ar kaut kādiem villainiem zariem - tiesa, pa retam, tik pavasarī....
Aptieka - plaukti vai lūst no zālēm - jo te visi tāāāā sabeidz veselību, ka beigās nomirst tik vai tā...
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2015. gada 04. jūlijs, 11:03:24 »
Valsts ir tik ilgi centusies ieborēt - naudas nav, ka tad, kad jaiesaistās solidāri kādā kataklizmā, šie pat nevar īsti neko likt priekšā. Jo tauta saka - nu ok uzņemsim 1 -2 simtiņus, bet tak naudas nav pat skolotājiem!
Lai arī es uzskatu, ka mazu bēgļu nometnīti (protams saskaņā ar konstitūciju, likumiem un aborigēnu tiesībām) mēs varam atļauties, Reno piedāvājums ir vienkārši burvīgs.
Mēs sakam Eiropai - ok, piedalamies. Bet davai mēs uztaisīsim neta kampaņu, lai šamie zin, kur lien.
Un tagad aina - stāv krastā, pie sadales punkta jaunpiepeldējušie. TĀ, Jūs uz LV. Un šie hops visi apakaļ jūrā....

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2015. gada 04. jūlijs, 11:25:59 »
Vienkārši filmu "Nāves ēnā" jāiztulko beidzot. Un padarīts.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #5 : 2015. gada 04. jūlijs, 11:43:25 »
Da pietiktu Maximas kasiera vienu darba dienu pafilmēt :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #6 : 2015. gada 04. jūlijs, 12:49:59 »
Flyingcat, ar darbu neaizbiedēsi, jo darbs uz viņiem neattiecas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2015. gada 04. jūlijs, 14:09:20 »
pirtis ziemā, kad pliki lec aliņģī

Mani jau gan te mierināja -aukstums viņiem nav šķērslis, pilna skandināvija. Tad varbūt sākt ar LV pabalstu, un cik jāiztērē siltajām drēbēm