Autors Tēma: Atbilstoša izglītība?  (Lasīts 1962 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Atbilstoša izglītība?
« : 2015. gada 07. jūlijs, 19:27:59 »
Domāju likt joku sadaļā.
Taču, manuprāt, šis vairs nemaz nav smieklīgi. / Nē, tomēr ir ņirdzīgi/
Vai tad vismaz vidējā izglītība vairs nav obligāta prasība?

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Betons

Re: Atbilstoša izglītība?
« Atbilde #1 : 2015. gada 07. jūlijs, 19:54:12 »
jūra līdz ceļiem.
Ostas policija. Viņiem priviliģēts darbs, ekskluzīvi apstākļi, bet nemaksā ņifiga. Vot i nolasās inspektoros tādi, kam problēmas izteikties rakstiski.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #2 : 2015. gada 07. jūlijs, 20:14:17 »
Nevaru gluži par 100% apgalvot, bet nācies dzirdēt, ka "ierindas policists", kurš spēj uzrakstīt normālu protokolu bez gramatiskām kļūdām un vēl daudz maz literārā valodā, ir tikpat kā neeksistējoša parādība.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2015. gada 07. jūlijs, 20:15:17 »
Nē, mūsu valstī vairs nav obligāta nekāda izglītība. Diemžēl...
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #4 : 2015. gada 08. jūlijs, 08:48:07 »
jūra līdz ceļiem.
Ostas policija. Viņiem priviliģēts darbs, ekskluzīvi apstākļi, bet nemaksā ņifiga. Vot i nolasās inspektoros tādi, kam problēmas izteikties rakstiski.
Te jau runa par pašvaldības policiju. Ostas policijai, vismaz atsevišķām, man zināmām personām, ir draņķīgi darba apstākļi, darba paša, kā tāda, tur lāga nav, bet atalgojums vairāk kā pieklājīgs. Piemēram, cilvēks ar doktora grādu apsargā būdeli 2x2m. Par OP augšām gan nezinu.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #5 : 2015. gada 08. jūlijs, 09:48:00 »
jūra līdz ceļiem.
Te jau runa par pašvaldības policiju. Ostas policijai, vismaz atsevišķām, man zināmām personām, ir draņķīgi darba apstākļi, darba paša, kā tāda, tur lāga nav, bet atalgojums vairāk kā pieklājīgs. Piemēram, cilvēks ar doktora grādu apsargā būdeli 2x2m. Par OP augšām gan nezinu.

Jā, es nepaskatījos adresātu. Laikam jau pašvaldībnieki arī ar kaut kādām laivām darbojās. Bet parasti pašvaldības policijai maksāja vairāk kā valsts policijā, tamdēļ iedomājos par OP. varbūt, ka Tev taisnība un pēc pēdējās atkalizveidošanas viņiem ir laba samaksa.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2015. gada 08. jūlijs, 11:21:37 »
Gan jau, ka vismaz vidusskola pabeigta ir. Bet kāda tam nozīme - esmu satikusi pulka vidusskolu absolventu (un pat dažu labu augstskolu bakalauru), kas nemāk normāli izteikties, par gramatiski pareizu rakstību nemaz nerunājot. Un pie mums jau vēl ir labi - gluži analfabētu nav. Dānijā, piemēram, papilnam - mūsdienu izglītības kvalitāte, odnako. Sāciet pierast, padomjlaika paaudze.

« Atbilde #7 : 2015. gada 08. jūlijs, 11:55:04 »
Nja, bez komentāriem  :rat:
Daži vaimanā, ka latvieši pēc pāris gadsimtiem izmirs, bet savu valodu mēs piebeigsim daudz ātrāk :(
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #8 : 2015. gada 08. jūlijs, 13:00:34 »
Ko nu satraucies,Nīke...tikpat tautas un valodas sajaucas arvien vairāk un zaudē savu identitāti un unikalitāti,drīz mācīsimies kādu senegālu valodu arī,ka varam ar bēgļiem sarunāties viņu mēlē.Latviešiem uz svešām valodām ir ķēriens,tāpat kā čigāniem..Un visa pasaule  kopsolī ejam uz datorvalodu,kas vispār ir mišungs.Un vēl -tagad dzimst  indigo bērni,šamie tālākā nākotnē pilnīgi  iztiks bez vārdiskas valodas,jo sazināsies telepātiski!Un rakstīt vairs ne mācēs,ne vajadzēs.
Ja protams paši neiznīcināsim sevi un mūsu māju-Zemi.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #9 : 2015. gada 08. jūlijs, 16:04:26 »
Krieviem arī nav viegli...

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Betons

« Atbilde #10 : 2015. gada 09. jūlijs, 08:21:58 »
Nja, bez komentāriem  :rat:
Daži vaimanā, ka latvieši pēc pāris gadsimtiem izmirs, bet savu valodu mēs piebeigsim daudz ātrāk :(

Arī šajā forumā tas uzskatāmi redzams. Pat joki mums labāk patīk svešvalodās

Atslēdzies ragana

« Atbilde #11 : 2015. gada 09. jūlijs, 08:30:20 »
Tomēr mums tas notiek kaut kā inteliģentāk. :rofl:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2015. gada 09. jūlijs, 11:03:42 »
Es teiktu, ka latviešiem ir švaki ar jokiem, turklāt krievu vārdu spēles bieži nav iztulkojamas vai arī iztulkotas vairs nav tik smieklīgas.

Tā kā man ir darbs ar papīriem un bieži sanāk lasīt citu rakstīto, nu ļoti reti kad dokuments ir pilnīgi bez nevienas kļūdas.
Ja ir vairāku lappušu dokuments, loģiski uzrakstīts un bez kļūdām, es varētu tā autoram medaļu pasniegt. :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #13 : 2015. gada 09. jūlijs, 12:44:57 »
Gatavo medaļas. Tūlīt sūtīšu dokumentus.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #14 : 2015. gada 09. jūlijs, 12:54:07 »
Gatavo medaļas. Tūlīt sūtīšu dokumentus.

Sarunāts! :D