Autors Tēma: Kleever  (Lasīts 15989 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Kleever
« Atbilde #30 : 2015. gada 20. jūlijs, 13:17:49 »
Forši, vismaz traukiem neko papildus nav iztērējuši, bet izmanto cancelētā expo inventāru. Ja no budžeta arī neko papildus nenorakstīja, tad lai tā būtu.
Pudelīte forša, bet pēc katra klienta būtu tie bleķīši un rieviņas trauķenē jāmazgā ;) Cik tā kafija maksāja?

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2015. gada 20. jūlijs, 13:19:22 »
Klīvera piena trauki un krūziņas. It kā sīkums, bet kāpēc Milano EXPO? Pudelītes - ok. Lieta, tā , ka restorāns laikam nepieder bibliotēkai, bibliotēka tik izīrē vietu ēdinātājiem. Nav jau visur jābūt sarkanbaltiem musturiem, kas vainas baltām krūzītēm?
st. c. tas rievotais materiāls zem traukiem ir galda virsma vai galdauts?
NaF galdauts, naF restorāns!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #32 : 2015. gada 20. jūlijs, 13:31:53 »
Tex, par galdautu, kafiju nezinu. Bet vieta primāri laikam tomēr domāta kā ēdnīca - bibliotēkas apmeklētājiem, kas tur ilgāk uzturas, tāpēc īpašus restorāna smalkumus nav ko gaidīt. Restorāns - tā viņiem tomēr 2.funkcija.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #33 : 2015. gada 20. jūlijs, 13:37:47 »
vai ta lasītāju zālē ar virtuļiem nelaiž iekšā??  man labi garšo, kad jauka grāmata rokās :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #34 : 2015. gada 20. jūlijs, 13:54:00 »
vai ta lasītāju zālē ar virtuļiem nelaiž iekšā??  man labi garšo, kad jauka grāmata rokās :)
Tu ko?!? un uz grāmatas eļļaini pirkstu nospiedumi?!? Tak tantuks noteikti ne tikai virtuli atņems, bet vēl ar slotu pamuguru iztrieks! Tak kā visur alma mater un teātros, visprasīgākās un svarīgākās ir apkopējas un garderobistes, kam neviens apmeklētājs nespēs iztapt, izņemot sveicinātājus, glaimotājus, kas vēl noņems cepuri un paklanīsies :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #35 : 2015. gada 20. jūlijs, 13:58:28 »
par alma mater varu piekrist, vecenes tur nolasītas negantas, lai gan tur esmu bijis tik kā lektors... savulaik mums Politehniskajā (pater noster laikam nederēs?) nekas tāds netika novērots :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #36 : 2015. gada 20. jūlijs, 14:14:24 »
Politehniskajā savu mūžu neesmu nevienu veceni ar slotu manījusi. Gadsimtu putekļi... Un laibrarijos grāmatas bija nenospeķotas - kur ta nabaga studenc speķi jems... Tāpat juniversitātē arīdzan neviens ar slotu netekāja, vienīgie trauki, kas tur bija tīri, bija manis mazgātie pirms laboratorijas darbiem analītiskajā un fizkoloidālajā...
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #37 : 2015. gada 20. jūlijs, 14:19:52 »
pirms laboratorijas darbiem analītiskajā un fizkoloidālajā...

a Tu izrādās arī načitannaja, načitannaja :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #38 : 2015. gada 20. jūlijs, 14:29:23 »
Aha, salasīta...
Visādā ziņā tiksotropiju no reopeksijas atšķirt varu...:)
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #39 : 2015. gada 20. jūlijs, 14:33:02 »
Aha, salasīta...
Visādā ziņā tiksotropiju no reopeksijas atšķirt varu...:)

varbūt labāk par epitaksiālajiem mezatranzistoriem parunājam... man no tām -opijām un -peksijām raibs gar acīm sametās... :wtf:

Atslēdzies imho

« Atbilde #40 : 2015. gada 20. jūlijs, 15:15:15 »
Acīmredzot, nosaukuma devēji bibliotēkas pakalpojumus neizmanto :)...

vinji neizmanto arii internetu... var noprast, ka neviens no Leemumus Pienjemoshajaam Personaam nezina, ka var ierakstiit Mekleetaajaa apspriezhamo vaardu un uzzinaat, ko tas patiesiibaa noziimee

Atslēdzies ragana

« Atbilde #41 : 2015. gada 20. jūlijs, 15:15:19 »

varbūt labāk par epitaksiālajiem mezatranzistoriem parunājam... man no tām -opijām un -peksijām raibs gar acīm sametās... :wtf:
[/quote] Klausies, man tagad bija jāiet un jāmeklē infa par tiem tranzistoriem. Vienīgais, ko atradu, ka visi kompji pagaldē ar šiem piestūķēti. ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #42 : 2015. gada 20. jūlijs, 15:25:54 »
Es Tev varētu sīkāk pastāstīt, bet man trauma no iepriekšējās dzīves, ka šitajā tēmā to nedrīkst, jo te par LNB un kafūzi, bet jaunu vērt vaļā nez vai vērts  :(

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2015. gada 20. jūlijs, 15:55:59 »
imho - "čukča ņe čitateļ, čukča pisateļ!". šitie sliktāki par čukčām - ņe pisateļ i ņe čitateļ. (cerams, ka neviens čukča šo nelasa :) )
Visus sakost!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #44 : 2015. gada 20. jūlijs, 16:10:45 »
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/568525-kleever_identitates_izveide_investets_ap_5000_eiro_nosaukuma_maina_var_izmaksat_ap_3000_eiro

Šeku reku, jau ēdienkartes nodrukājuši ar Kle-e-ver! Bet vēl apspriež 2 variantus ar galotni vai bez???