Autors Tēma: Jaunais grieķu cirks  (Lasīts 3874 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Jaunais grieķu cirks
« : 2015. gada 13. jūlijs, 17:46:13 »
Šovakar droši vien tauta dauzīs skatlogus -sašutuši kliedz, ka visi viņus piekrāpuši. Un ir jau arī -ar Varu-kaki priekšgalā, jo tagad noteikumi ir daudz niknāki nekā tie, pret kuriem oxi balsoja

Vakar daudzos ziņu kanālos diezgan aktīvi apsprieda, ka Latvija, Igaunijai jau nu gan nav jābalsta bezkaunīgā Grieķija.

Re: Jaunais grieķu cirks
« Atbilde #1 : 2015. gada 13. jūlijs, 17:50:29 »

Latvijai varētu  būt jāgarantē 240 miljoni... :rat:

Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2015. gada 13. jūlijs, 18:29:07 »
Jo ho ho, un pudele ruma!

Kreisajiem politiķiem jāprivatizē valsts uzņēmumi. RU ierēdņi turpmāk drīkstēs seksot tikai ar sava dzimuma pārstāvjiem un Fidelis, kas Kastro, ir Berluskoni ārlaulības brālis. Es teicu! Es tak teicu - viss iet uz galu.

Privatizācijas procesā jāieņem vismaz 50 000 000 000 naudiņas. Viņiem vispār tik daudz rentablu valsts uzņēmumu ir asortimentā? Nu lab, ir. Un ieņemto čunguru viņi protams neizvazās...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2015. gada 13. jūlijs, 20:53:57 »
Kurš tagad tajā cirkā ir galvenais klauns?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2015. gada 13. jūlijs, 21:31:14 »
 :go_go:Lūk, lūk,stāsts par pašapziņu.  To vajag mācēt,to vajag prast. :go_go: :go_go: :go_go:

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 14. jūlijs, 07:38:57 »
Man patīk  komentāri
Vācieši tikpat labi savu naudu varētu gāzt pa taisno Egejas jūrā
tie, kas tic pelnrušķītei un apburtajai princesei, ir dzelžaini reālisti

No prasībām -nodibināt no valdības neatkarīgu statistikas pārvaldi. Pensija no 67 -tas gan ir diezgan skarbi

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #6 : 2015. gada 14. jūlijs, 14:59:29 »
Nu ko, briti pateica, ka nevēlas dot naudiņu. Bet ko Latvija? Tiešām mums uzliks vēl vienu akmeni kaklā, jeb mēs paši uzmauksim?
Tas , ka viņi netaisījās atdot ne pirmo , ne otro, ne trešo aizdevumu ir vairāk kā skaidrs.

Jautājums tikai kāpēc viņi tā cūkojas?

1) Es Banku rijība ļauj , kamēr aizdevums, teorētiski it kā parāds nav zudis, var dot naudu un vienlaicīgi kaut lo izkruķīt, privatizēt teiksim.
2) Draud sabloķēties ar Krieviju un ES padrupināt?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2015. gada 14. jūlijs, 15:04:54 »
Rīkojas pēc principa - ir aitas, ir cipri...tpu...cirpēji.

« Atbilde #8 : 2015. gada 14. jūlijs, 16:51:45 »
Jautājums tikai kāpēc viņi tā cūkojas?  (c)

Bet varbūt visā nopietnībā tic, ka nauda aug kokos un ļaunā Europa viņiem vnk neļauj to plūkt?  :evil:
Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #9 : 2015. gada 15. jūlijs, 15:29:19 »
Šeit ir krievu tulkojums labam rakstam par Grieķijas ekonomiku: http://snob.ru/profile/9972/blog/29210
Angliskais oriģināls ir šeit: [size=78%]http://www.vanityfair.com/news/2010/10/greeks-bearing-bonds-201010[/size]

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #10 : 2015. gada 15. jūlijs, 19:17:59 »
Es tik visu laiku štukoju - kāpēc Eiropa ļaujas sevi tā ...irsināt? Viens - baidās no tautas nemieriem citās  Eir. dienvidu valstīs un vēl šitas cirks labi patīk ru un pu - gan jau ka fsb piestrādā krietni.Vēl varianti?Ka šie neko tur kārtīgi nereformēs un neatdos - tas tak katram ezītim skaidrs.

Atslēdzies j

« Atbilde #11 : 2015. gada 16. jūlijs, 07:45:42 »
Tāpēc, ka tur ir iegāzta milzu nauda, vācu pensionāru nauda

Atslēdzies Mao

« Atbilde #12 : 2015. gada 16. jūlijs, 11:10:17 »
Tas ir kaut kāds apburtais loks - akal var iedot naudiņas, jo ir panākts vēl nopietnāks reformu plāns, nekā tas, kurš nedarbojās, kad aizdeva iepriekšējās naudiņas. Es gan domāju, ka Ciprs un EU spēlē vienu spēli. Jo atļaušos atgādināt, ka tieši "sarkanie" ir tie, kas bez aizspriedumiem spej gan nacionalizēt, gan prihvatizēt, gan nepildīt solīto, gan tecināt savai tautai asinis. Un baņķieriem ir pie kājas, ja panākta vienošanās, ka to darīs ar svešu tautu nevis ar viņiem.
A pats Ciprs jau mēnešus divus ir multimiljonārs.

Ir gan viena šaise - 4 valstis saka, ka neatbalstīs naudas došan. Ha! Bļin. Mao neteica, ka būs varen jautri?

Atslēdzies nex

« Atbilde #13 : 2015. gada 18. jūlijs, 07:44:41 »
Grieķijas krīze: Ciprs atlaidis visus ministrus, kas pretojušies darījumam ar aizdevējiem 

vot aktieris un blēdis... :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2015. gada 18. jūlijs, 22:06:05 »
Tu ko! Viņš izrāda labo gribu.