Autors Tēma: vecie žurnāli  (Lasīts 2839 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: vecie žurnāli
« Atbilde #15 : 2015. gada 16. jūlijs, 11:01:51 »
lumberg, arī man daļa bērnība bija pazemē, laužot kartupeļu asnus.  Vienīgi tur žurnālu nebija. :sad_smiley: Tie atradās bēniņos. Uzmini, kur es pavadīju daaaudz laika!
pagrabā, protams :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2015. gada 16. jūlijs, 11:05:43 »
Pagrabā, tāpēc jau beigās ragana iznākusi  :rofl: Šajos laikos nu diez vai kādu bērnu interesētu veci žurnāli.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #17 : 2015. gada 16. jūlijs, 12:36:22 »
 :rofl: Nekā! To bērnu interesēja viss, kas smaržoja pēc drukas.
Starp citu pie sikspārņiem bēniņos bija labāk kā pie sikspārņiem pagrabā. Tikai augšā bija ar īsām austiņām, bet pagrabā ar pagarām. Tos vēlāk kaut kādi zinātnieki pētīja, esot reta suga.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #18 : 2015. gada 16. jūlijs, 13:15:44 »
Kad dzīvoju privātmājā, man bija atsevišķa bibliotēkas istaba un tur krājās abonētie: Santa, Ieva, Ievas Virtuve, Ievas Stāsti, Mūsmājas, Lilit, Ilsutrētā Zinātne, Ilustrētā Vēsture, u.c abonētie žurnāli, vnk roka necēlās mest ārā, kaut arī ieskatījos kādā no tiem ļoti reti. Pirms pārdevu māju, caur mums zināmo forumu no daļas žurnāliem atbrīvojos, tos uzdāvinot, pārējos izmetām, kas bija problēma, jo pie mājas esošajā 1 konteinerā vietas nepietika, nācās meklēt leilāku. Lai arī bija žēl, bet makulatūra paliek makulatūra, turklāt šī ir pārstrādei nederīga, cik man zināms, tā ka aizgāja pa skuju taku nebūtībā.