Autors Tēma: Izmaiņas  (Lasīts 40025 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies flyingcat

Re: Izmaiņas
« Atbilde #60 : 2015. gada 17. jūlijs, 21:36:10 »
Tur jau tā lieta, ka nebija revolūcijas...un cik atceros, Tu vispār nevienam neko personīgi apvainojošu nepateici. Tāpēc jau visi bija tik satriekti. Jo bans bija tieši par viedokli.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #61 : 2015. gada 17. jūlijs, 21:40:55 »
Ljoti iespeejams, ka pateicu gan... un pie iespeejas atkaartotu... mezhaazis ljaunu neatceras, mezhaazis pieraksta...

Atslēdzies tex

« Atbilde #62 : 2015. gada 17. jūlijs, 22:55:05 »
Hello, ienākusies info, ka Pļ... vairs neesot admins. Beidzot izbrīvējos... jā, laikam nav sanācis ar pliku lamāšanos aizpildīt forumu :D Sen bija laiks  :facepalm:
Bail pat jautāt, kas te pa starpu notika  :evil: :evil:  Tikai redzams, ka maz pusjaunu tēmu, kas vecākas par pāris dienām...

Fleimu? Lūdzu!
Camma, - pati ļaunatminīga - 1 kaķveceni un tad gan jau ka ne īpaši ļauni domātu par nāves grēku atmiņā līdz pastarajai dienai turēt?... Cita acī skabargu mēs visi redzam... ;)
IMO: kaķvecene ir jebkura vecuma, dzimuma, tautības, rases, reliģiskās piederības, profesijas vai orientācijas cilvēks, kas regulāri vāc un ārstē bez(nezināmu)saimnieku kaķus, vai kas tur vairāk par 2 kaķiem. Un?

Anyway, prieks redzēt, ka ineshuks is back  :big_hug:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #63 : 2015. gada 17. jūlijs, 22:58:17 »
O, tex, mēs jau tevi sen gaidījām..

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #64 : 2015. gada 17. jūlijs, 23:23:04 »
Es laikam lielās batālijas būšu palaidusi garām, bet es vispār arī par dabas daudzveidību!
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Camma

« Atbilde #65 : 2015. gada 17. jūlijs, 23:55:47 »
Tex melo kā evaņģēlists! Es neesmu ļaunatminīga - atriebjos un aizmirstu... vismaz uz laiku.
Uzskatu, ka aizklopēt durvis reizēm var un vajag. Jautājums - vai tas ir izdevīgi? Ja nav, pagriež otru vaigu. Kad vaigi izbeidzas - metās uz muguras un šņāpj ar visu četru kāju sirpjiem. Nu ja tad vēl vēlamais nav panākts - paši vainīgi....
Bet nu, rādās, ka būs vēl laiks un iespēja padiskutēt un izplūkties.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #66 : 2015. gada 18. jūlijs, 00:10:29 »
Ha, spriežot pēc čata, abas tekalētājas visu šo laiku bijušas tērgāšanas deprivētas - tarkšķ kā no ķēdes norāvušās :)
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #67 : 2015. gada 18. jūlijs, 02:20:58 »

IMO: kaķvecene ir jebkura vecuma, dzimuma, tautības, rases, reliģiskās piederības, profesijas vai orientācijas cilvēks, kas regulāri vāc un ārstē bez(nezināmu)saimnieku kaķus, vai kas tur vairāk par 2 kaķiem. Un?

Labojums definīcijā: cilvēku, kas tur daudzus kaķus, kulturāli iespējams dēvēt par kaķkopi.

Tomēr pieklājīgāku nosaukumu cilvēkam, kas regulāri vāc ielas un miskastes kaķus, ārstē un ar tiem ņemas, citu - piedienīgāku -  nosaukumu par kaķveceni pagaidām pat ne alko iespaidā neviens nepiedāvā. Bet tauta apvainojas par vārdu, kas sabiedrībā iegājies, tajā skaitā arī attiecībā uz diegzan populāru žurnālistu- vīrieti...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #68 : 2015. gada 18. jūlijs, 02:27:30 »
He, jaasaak vest uzskaite, cikno kakjiem ir "ielas"... jo iipashi, a divnedeelju vecumaa iepakoti kastee izmesti mezhaa un jaaaizbaro no pudeliites...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #69 : 2015. gada 18. jūlijs, 07:59:33 »
Mājā, nebeidzu brīnīties par cilvēku dabu. Ja es būtu izbanota vai lepni aizgājusi, tad nekad neatgrieztos...Nekā personiska.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #70 : 2015. gada 18. jūlijs, 08:46:49 »
A man patiik Tex, vot!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #71 : 2015. gada 18. jūlijs, 08:48:57 »
A taadam Pluto mirdamam uudeni nepasniegtu...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #72 : 2015. gada 18. jūlijs, 08:49:21 »
Mājā, nebeidzu brīnīties par cilvēku dabu. Ja es būtu izbanota vai lepni aizgājusi, tad nekad neatgrieztos...Nekā personiska.

viena cilvēka izlēciena dēļ norakstīt visus? nu nezinu nezinu...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #73 : 2015. gada 18. jūlijs, 10:47:48 »
Tema aizbraukusi auzās! Tūlīt es ar Jums kaut ko darīšu. Domās.

P.s. Savācamies. Lai smuki arī ir nevis tikai zašibisj.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #74 : 2015. gada 18. jūlijs, 13:04:06 »
HA!!
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega