Autors Tēma: Piascledine 300 mg  (Lasīts 11738 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Piascledine 300 mg
« : 2015. gada 19. jūlijs, 12:55:07 »
mūsu ģimenes pensionāri safanojušies. iesaka viens otram, ēd, pērk un saka... esot labāk! kauliem un locītavām, kautkād avokado brīnums. vecākā meita saka - oi, tad jau labi, ka placebo tik labi strādā... Es saku - pofig, ja labs placebo, pirkšu mammai lai tik trenē iekšā, ja ceļgals nesāp un mugurai labāk...

pierdze? ieteikumi?...

p.s. 30 kapsulas - 30 eur...

Atslēdzies Camma

Re: Piascledine 300 mg
« Atbilde #1 : 2015. gada 19. jūlijs, 13:44:40 »
Jā, avokado varot uzlabot vielmaiņu skrimšļaudos. Pieturos pie domas, ka labāk tomēr nebarot firmeles un neēst vēl visādas kapsulu pildvielas, bet uzņemt dabisko produktu. Cik kg avokado būs par 30 Eur? Nemz nerunājot, ka cilvēks vēl arī paēdis būs... Avokado salātiņi... ņammmm
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2015. gada 19. jūlijs, 13:50:14 »
Nu, esmu avokado mīļotājs. Diemžēl no 4 avokado parasti 1 vai 2 jāizmet kā ne visai ēdami... un mamma pati uz veikalu neiet, tāka tad man tos velna bumbuļus jāmedī būtu... (pēdējā laikā sakarīgi nav gadījušies). Tā ka vaitik kapsulas beigās nesanāks lētāk...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2015. gada 19. jūlijs, 14:28:34 »
Tas jau veel djoshaks... (to es ar ironiju)|.. ko un par kaadaam naudaam tik tiem cilveekiem neiesmeeree...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2015. gada 19. jūlijs, 14:30:27 »
Emīlij - padomā bik plašāk. Jau tā vidējais pensionārs katrā ēdienreizē dabū 2-3 tabļetkas regulāro zāļu. Ko tad tagad? Omegu vienās tabletēs, Dvit kapsulās, magniju vēl trešajā, ā, tad vēl ginko un vēl hondroitīnsulfātu un vēl... brrr A zarnai nav ko darīt - šķiedrvielu nafff... Vot i mokās vēl ar aizcietējumiem. Kuriem vēl savi blakusefekti nāk līdzi. Tā tā ķēdīte pavelkās.
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2015. gada 19. jūlijs, 14:31:57 »
Tas jau veel djoshaks... (to es ar ironiju)|.. ko un par kaadaam naudaam tik tiem cilveekiem neiesmeeree...

zinu. bet pie viņas tieksmes rīt pretsāpju tabletes, ja saka ka no šitām viņai nesāp vairs (un mēnesi rij tā kapsulas), esmu gatava iepakojumu mēnesī nopirkt. Ir tak saprotams, kāpēc... vai ne?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2015. gada 19. jūlijs, 14:51:38 »
Es tik saku- kameer buus aitas, buus cirpeeji... jo sorri bet neviens mani nepaarliecinaas, ka ub pa meenesj speej pretsaapju zaales aizstaat...

Bet- ko mammim nenopirksi, lai labi...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #7 : 2015. gada 19. jūlijs, 14:54:42 »
inesuk, tevi nepārliecinās, tas skaidrs... bet es jau ar neiešu mammi pārliecināt ka oi nevaig šitās dzert... (un nē, viņa nerij visādas tabletes saujām, tikai uz tām pretsāpju uzkāpusi). kā jau teicu - ja tas placebo tik labs... nopirkšu. Nekaitēs tak, ne?

viņa man tāda čīkstētāj no dabas, ir tik patīkami, kad priecīgi stāsta, ka ir labāk...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2015. gada 19. jūlijs, 14:57:29 »
Tak lai dzer... un tirgotaajam prieks...

Neko sapraatiigu taapat mammim nez vai iestaastiis...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #9 : 2015. gada 19. jūlijs, 14:58:33 »
Amitriptiliinu vakaraa teejaa- leetaak buus ;)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2015. gada 19. jūlijs, 14:59:38 »

hmm kas tas ir un kur to dabū? bez receptes/ar?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2015. gada 19. jūlijs, 15:00:45 »
Antidepresants. Sens. Ar recepti. Lieto arii hronisku saapju gadiijumos- taa teikt, divi vienaa...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2015. gada 19. jūlijs, 15:01:58 »
Jaaprecizee, laikam neiropaatisku saapju gadiijumaa gan, bet mineetajaa gadiijumaa es balsoju par psihogeenaam

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #13 : 2015. gada 05. septembris, 16:48:19 »
nuvo. labi cilvēki no Francijas atvedīs man ar, moš maniem ceļgaliem palīdzēs atkopties... par 17 eur 30 kapsulu iepakojums... akvai akvai, kāda cenu starpība ar mūsu aptiekām... 2x...

Atslēdzies itta

« Atbilde #14 : 2015. gada 05. septembris, 18:09:30 »

Ja šim palasa blaknes (var konkrēti uzsēsties) es balsoju par placebo efektu...

Atradu šādu info:

PIASCLEDINE 300[/size] lieto kā lēnas iedarbības terapiju gūžas un ceļa locītavas osteoartrīta simptomu ārstēšanai un kā papildu zāles, ārstējot periodontītu (zoba saknes un apkārtējo audu iekaisums).[/color]
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...