Autors Tēma: Piascledine 300 mg  (Lasīts 11744 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Piascledine 300 mg
« Atbilde #15 : 2015. gada 05. septembris, 18:11:33 »
Ja šim palasa blaknes (var konkrēti uzsēsties) es balsoju par placebo efektu...

Ja jebkam palasa blaknes, labaak uzreiz Daugavaa... dziivee nav tik traki...

Atslēdzies itta

« Atbilde #16 : 2015. gada 05. septembris, 18:16:58 »

Ja jebkam palasa blaknes, labaak uzreiz Daugavaa... dziivee nav tik traki...

Es par to, ka veidojas atkarība un kad beidz lietot ir vēl sūdīgāk, ka pirms tam... ir reāls piemērs..., bet vispār medikaments labs...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies itta

« Atbilde #17 : 2015. gada 05. septembris, 18:21:20 »
Es par to, ka veidojas atkarība un kad beidz lietot ir vēl sūdīgāk, ka pirms tam... ir reāls piemērs..., bet vispār medikaments labs...

Pie tam viņu nedrīkst lietot vadot automašīnu:
Lietojot terapeitiskās devās, amitriptilīns var izraisīt miegainību un nelabvēlīgi ietekmēt koncentrēšanās
spējas. Tāpēc terapijas laikā pacients nedrīkst vadīt transportlīdzekļus un apkalpot mehānismus.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2015. gada 05. septembris, 18:48:44 »
Pie tam viņu nedrīkst lietot vadot automašīnu:
Lietojot terapeitiskās devās, amitriptilīns var izraisīt miegainību un nelabvēlīgi ietekmēt koncentrēšanās
spējas. Tāpēc terapijas laikā pacients nedrīkst vadīt transportlīdzekļus un apkalpot mehānismus.

1) tas nav pirmaas izveeles liidzeklis darbspeejiigaa vecuma cilveekiem, vairaak nikjiigiem babuljiem
2) var izraisiit miegainiibu, kas reti buus lietojot ikdienas caalja devas. Ja konktrrtajam cilveekam ir shii blakne, tad, protams, jaapiesargaas

Atslēdzies imho

« Atbilde #19 : 2015. gada 05. septembris, 19:32:38 »

p.s. 30 kapsulas - 30 eur...

16.90 euros Austrijaa ,  25 euros Francijaa ; internetaa varot atrast par 12.90...  un vinji gauzhas par Big Pharma!

http://www.allodocteurs.fr/forums-et-chats/forums/douleurs-articulaires/efficacite-de-piascledine-300_2858.html

Atslēdzies itta

« Atbilde #20 : 2015. gada 05. septembris, 19:40:43 »
1) tas nav pirmaas izveeles liidzeklis darbspeejiigaa vecuma cilveekiem, vairaak nikjiigiem babuljiem
2) var izraisiit miegainiibu, kas reti buus lietojot ikdienas caalja devas. Ja konktrrtajam cilveekam ir shii blakne, tad, protams, jaapiesargaas

Man bija izrakstīts viss komplekts Amotriptiline, Midocalm, Neurontin un Arcohia, kad dabeidzu savu muguru, līdzēja jau ļoti labi... (tobrīd no tā, ka nevarēju, ne stāvēt, ne sēdēt ne pagriesties noteikti atgādināju histērisku babuli  :rat: ) ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2015. gada 05. septembris, 19:47:46 »
Man bija izrakstīts viss komplekts Amotriptiline, Midocalm, Neurontin un Arcohia, kad dabeidzu savu muguru, līdzēja jau ļoti labi... (tobrīd no tā, ka nevarēju, ne stāvēt, ne sēdēt ne pagriesties noteikti atgādināju histērisku babuli  :rat: ) ...

Ja Tev deva pretsaapju komplektaa, tad par kaadu pierashanu un simptomu atgrieshanos ir runa?

Atslēdzies itta

« Atbilde #22 : 2015. gada 05. septembris, 20:14:42 »
Ne man tā pierašana...